Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Apokalyptos

Razie...

Recommended Posts

Posted

1)Toata treaba cu raziile mi se pare o mare PROSTIE.

Ma scuzati domilor moderatori dar asa este.

De ce un player nu poate sta afk,atata timp cat nu incurca pe nimeni,iar cel putin un membru din party este on?

Stiu ca nu incurajati afk-ul...Dar hai sa fim sinceri...exagerati

Daca gasesti un party unde toata lumea e AFK,mai zicem ca e motiv de ban,d/c

dar cand un jucator e on,si vorbeste si in numele celorlalti,nu vad unde e problema.

ar trebuii reintrodusa regula cu party obligatoriu jucatorilor cu lvl peste(de ex: 360)in arena.

Cum era pe 0.97D

Ii ajuta foarte mult pe cei fara RR sa creasca.

Acum cei care trag singuri pe spot,or sa comenteze...

Posted

De ce un player nu poate sta afk,atata timp cat nu incurca pe nimeni,iar cel putin un membru din party este on?

dar cand un jucator e on,si vorbeste si in numele celorlalti,nu vad unde e problema.

ar trebuii reintrodusa regula cu party obligatoriu jucatorilor cu lvl peste(de ex: 360)in arena.

Cum era pe 0.97D

Sunt de acord si pot argumenta .....

Oricum atunci cand un membru este on ... acel membru al partyului va suna pe ceilalti ...

Arareori se intampla ca unu din party sa nu fi lasat nr de tel .

Singurul lucru pe care il genereaza aceasta regula ....este trezirea jucatorilor toata noaptea in functie de cati GM -i au chef de razii in respectiva noapte .

Posted

contra ... daca esti afk esti afk nu mai plage yo las afk destul de frecvent dar stiu cand revin nu mai am party si mam obisnuit la idee si tot timpul o sa ramna telefonul...CAt despre party obligatoriu arena nu tziar place sa itzi vina vreo 2-3 carcatere de acelasi fel ca tine si sa te oblige sa faci party cu ei.

Posted

visezi numai afk #-o

#contra

1) altii nu o sa mai aiba spoturi sa faca lvl

2) aici nu se sparge party-ul daca sta pm on :crazy:

Pentru mintea ta neprelucrata ! Iti insir urmatoarele variante cu o scara de la 1 la 10:

1. Sunt 5 playeri pe spot -> 4 dorm , 1 pazeste. Cel care pazeste adoarme , pleaca la wc , ii cade netu , ii ia foc pisica. Posibilitate preluare spot 8-9

2. Sunt 5 playeri pe spot -> 4 ON , 1 se plimba wc->magazin , magazin->wc . Posibilitate preluare spot 1

Cum e tati ? :crybaby:

Cum era pe 0.97D

Ai mare dreptate man , dar cu cine sa te intelegi ? Inainte se putea , acum nu se mai poate. De ce ? Linkmania the land of choice

Plus ca treaba adminilor s-ar mai usura...dar rau faci , rau gasesti :error:

Posted

Cum era pe 0.97D

eu as zice sa fie 2 macar on , si no way cu party obligatoriu , e cea mai mare prostie :))

Posted

contra-

daca este joc online jucati atata timp cat stati la pc

idem cand ve`ti invata ca trb sa stati on ai trb nu te obliga nimeni frate stingi pc si pleci unde vrea muschiu tau

Posted

nu raziile sunt prostie , modul in care sunt facute(contor/dc)

contra-

daca este joc online jucati atata timp cat stati la pc

dute si fa plangere la webzen , dc au acceptat afk-mode`ul. :-j

idem cand ve`ti invata ca trb sa stati on ai trb nu te obliga nimeni frate stingi pc si pleci unde vrea muschiu tau

nu cred ca sunteti voi in stare sa explicati la altii cum se joaca jocu asta si cu ce se mananca :) , atata timp cat e OM si nu deranjaza pe altu poate sa faca ce vrea basca lui si cum vrea basca lui :tiphat: .

Posted

mise pare corect daca sa ajuns asa party nu voi face niciodata voi sta singur pe spot daca tot sunt on ceilati nu vor avea pt ca exp este naspa si numi covine s-a mai stau si on in pt asa prefer sa dau singur cat tip sunt on de aia sunt multi care dau singuri pe spot

Sunt de acord cu Apokalyptos :beer:

Guest Sadi022002
Posted

Contra :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...