Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acelasi_bandit

Problema

Recommended Posts

Posted

Nu stiu de ce, desi am un sistem sa zicem oarecum bunicel trebuie sa joc mu-s1 la rezolutie 640 480 deoarece la rezolutie mai mare mi se misca park este un pentium 1 ... uite aici resursele http://www.imagebam.com/image/2b923639026431 ..sper ca e bn ce am punctat ...

iar scrisul se vede asa : http://www.imagebam.com/image/3f60f939026612

#si la rezolutia asa se misca greu in icarus sau unde e aglomeratie ce este de facut ? :dontknow: :(

driverele sunt cele instalate de pe cd de mi l-a dat la calculator (acum un an ) ..poate stie cnv nij drivere mai bune pt placa aia a mea

Posted

man...windows in romana...GO giga octeti...wtf :))

anyways OT: e mu facut prost, el de fapt nu cere resurse multe

pur si simplu suprasolicita procesorul din cauza ca nu e main loop-ul implementat bine.

dai ctrl alt del, din lista de procese seletezi main.exe, click dreapta pe el, priority->above normal, si vei cum merge. s-ar putea mu sa iti mearga bine, si restul programelor sa se blocheze, dar asta e viata :P.

cel mai bine merge mu jucat pe dual/multi core, ca solicita un procesor si pe alalaltu il lasa in pace.

Posted

pur si simplu suprasolicita procesorul din cauza ca nu e main loop-ul implementat bine.

dai ctrl alt del, din lista de procese seletezi main.exe, click dreapta pe el, priority->above normal, si vei cum merge. s-ar putea mu sa iti mearga bine, si restul programelor sa se blocheze, dar asta e viata :P.

cel mai bine merge mu jucat pe dual/multi core, ca solicita un procesor si pe alalaltu il lasa in pace.

e la normal deja :))

#a da ma enerveaza windowsu asta e de kkt ..l-am dus la cnv sa mi-l faca odata (nu ma pricep) ...si l-a pus in romana si cateodata nu reusesc sa gasesc niste chestii din tutoriale sau things

stiu engleza oricum :)) ...nu pot sa ma laud ca stiu 100% dar suficient cat sa ma descurc binisor

Guest ThuG LIFE
Posted

am si eu o problema am windowsu normal merge mu perfect bag messenger frate si imi frameaza de il ia drq nush ce are dar nu mai bag messu :(( dak s-ar putea sa imi ziceti care ar fi cauza de merge jocu asa prost .. doar instalez mesu si dupa 20 min cam o ia rau de tot merge praf jocu deci merge 1 sec frameaza rau 4 , 5 sec merge bne iarasi 1 sec frameaza

Posted

pt thug

Posted

alte solutii ? :comp1:

#nu pot sa ma plang ca se misca jalnic,dar am vazut la alti oameni ca se misca mai bne :) sa fie de vina cumva placa video on-board?

Posted

Placa on-board sux,vad si ca ai doar 512 mb ram.

Mie,pe laptop, cu 1gb ram si placa video on-board mi se misca jalnic in Icarus.

Chiar si cu o placa video de 64mb se vede diferenta.

Posted

Placa on-board sux,vad si ca ai doar 512 mb ram.

Mie,pe laptop, cu 1gb ram si placa video on-board mi se misca jalnic in Icarus.

Chiar si cu o placa video de 64mb se vede diferenta.

am 1.5 gb de ram..si da mi se misca cam naspa in icarus si mie :( ...multam de sfaturi tre sa imi iau placa video calumea :P

#dar imi ia placa din ram ... :-j

#GO aia inseamna giga..ma rog e windows-ul in romana,pamant :)) ..tre sa mi-l refaca cnv in engleza :happy1:

Guest uLise - Mg
Posted

+ clientul prost optimizat ....

doar cu cerintele din faq ar trebui sa mearga lejer

Posted

am 1.5 gb de ram..si da mi se misca cam naspa in icarus si mie :( ...multam de sfaturi tre sa imi iau placa video calumea :P

#dar imi ia placa din ram ... :-j

#GO aia inseamna giga..ma rog e windows-ul in romana,pamant :)) ..tre sa mi-l refaca cnv in engleza :happy1:

Scuze,m-am uitat in trecere,dar mi-am dat seama ca e de la placa video de cand ai zis ca e on-board. :)

+ clientul prost optimizat ....

doar cu cerintele din faq ar trebui sa mearga lejer

Da bai,am observat ca cere mult mai mult desi nu ar trebui. :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...