Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

NU merge un script Auto D/C?

Recommended Posts

Posted

Eu unu as sugera un script sau functie de auto disconnect dupa 10-20 min de nemiscare a caracterului din loc ...asa vor fi toti online, toate caracterele....

NU SE POATE? NU SE VREA?

Astept critici , propuneri , pareri, si altele ce nu va puteti abtine

:beer:

Guest Kamikaze
Posted

eu nu stiu de ce sugerati chestii care sa va faca tot voua viata mai grea. poate nu tie, tu poate poti sta on toata ziua si noaptea, dar de ce esti asa rau (sa nu zic altfel) incat sa faci jocul un calvar pentru cei ce chiar au ocupatii mai practice? gandeste-te si tu la cei ce joaca alaturi de tine.

Posted

Eu unu as sugera un script sau functie de auto disconnect dupa 10-20 min de nemiscare a caracterului din loc ...asa vor fi toti online, toate caracterele....

NU SE POATE? NU SE VREA?

Astept critici , propuneri , pareri, si altele ce nu va puteti abtine

:beer:

ok

nu se poate

nu se vrea

idee naspa , n-am voie sa merg 10 minute la o tigara ca-mi pierd spotu? :) marfa

Posted

PRO, si sa nu se mai faca razi :clap: .

In 30 de secunde am facut macro care iti misca mouse-ul o data la 5 min. Pentru amatori pm me :nanana:

PS: Incredibil de proasta ideea :banghead::banghead: :comp1:

Posted

Nu sunt contra sugestiei ci sunt contra modului de aplicare.

A mai fost sugerat ceva de genul acesta, dar mi se pare absurd sa trebuiasca sa te misti din loc la un anumit timp.

Un restart zilnic de 2-3 minute mi se pare ok atata timp cat este nu este la ora fixa ci aleator si este si anuntat cu 6-7 minute inainte in joc.

Am vazut ca deja se aplica acest restart si il consider o mare realizare a echipei de admini.

Posted

de ce sa pierzi un spot ca ai uitat sa te misti o coordonata de pe un spot?

spre surprinderea voastra nu am pierdut nici un tarc/spot prin preluare (in arena ma refer) de foarte mult timp. deci stau on. singura problema ar fi afk-istii care sincer nu ma deranjeaza atata timp cat nu lasa afk pe spotul meu :) si asa sunt pedepsiti destul de aspru pentru ca lasa afk

Posted

Tu chiar nu te-ai gandit knd ai vrut sa ne impartasesti si noua sugestia ta, eu de ex , daca ma uit la un film, si ma ridic de 3 ori din pat, si dau un f11, sa vad ce face, caracteru` , etc, are cv ? asa ar trebuie sa ma ridic o data la 10 min, daca ma duc sa manc, tre sa manc in 9 min ? sa fumez o tigare in 1 min, daca vreau sa ma duc pana la non-stop, ii trezesc pe ai mei , sa miste mousele, sau leg cainele de el ?

ON: CONTRA !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...