Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

Sugestie Crywolf (harta)

Recommended Posts

Posted

@Zadirion: xp este acelasi ca la mobii de pe spot-uri din Arena (la cei de la inceput ma refer). Doar acolo sa fie 1-2 spot-uri, nimic mai mult. Pentru claw of beast, avand in vedere ca sunt necesare doar 10 claws, nu este necesar sa se creeze un spot. Se poate omora cate 1 mob, 2, pentru obtinerea de claws. Pentru splinter si bless... cateodata dadeam o ora si de abea pica 1 splinter. Ce sa mai zic de bless :)...

Ar strica permiterea comertului cu splinter si bless?

Posted

@Zadirion: xp este acelasi ca la mobii de pe spot-uri din Arena (la cei de la inceput ma refer). Doar acolo sa fie 1-2 spot-uri, nimic mai mult. Pentru claw of beast, avand in vedere ca sunt necesare doar 10 claws, nu este necesar sa se creeze un spot. Se poate omora cate 1 mob, 2, pentru obtinerea de claws. Pentru splinter si bless... cateodata dadeam o ora si de abea pica 1 splinter. Ce sa mai zic de bless :) ...

Ar strica permiterea comertului cu splinter si bless?

da in circumstate normale pt monstrii de la inceput ar merge spot.

repet in circumstante normale.

dar picand acolo iteme de fenrir facand spot ar avea toata lumea fenrir. s-ar strica jocul, unde s-ar mai face diferenta?

nu ma intelege gresit, si eu vreau spoturi, dar in nici un caz crywolf, pt motivele mentionate de mine si admin.

Posted

da in circumstate normale pt monstrii de la inceput ar merge spot.

repet in circumstante normale.

dar picand acolo iteme de fenrir facand spot ar avea toata lumea fenrir. s-ar strica jocul, unde s-ar mai face diferenta?

nu ma intelege gresit, si eu vreau spoturi, dar in nici un caz crywolf, pt motivele mentionate de mine si admin.

Cred ca glumesti. Stii de cate iteme este nevoie sa se faca un fenrir? De 216 iteme. Daca mai iei in calcul si faptul ca la un corn rata de succes e de 70-75% si ca poate pica (mi-a picat deja), cum naiba sa isi faca tot serverul? Explica si tu. Daca serverul avea doar 10 jucatori, atunci puteai sa spui ca ar fi facut tot serverul.

Nu intelegi ca drop-ul actual nu e nemaipomenit? Ca poti sa dai 1 ora si sa iti pice 1-2 splinter cand tie iti trebuie 100 de splinter? Bless nu iei in considerare? Si la claw poti pierde usor 1-2 zile pe putin cautand.

Posted

Cred ca glumesti. Stii de cate iteme este nevoie sa se faca un fenrir? De 216 iteme. Daca mai iei in calcul si faptul ca la un corn rata de succes e de 70-75% si ca poate pica (mi-a picat deja), cum naiba sa isi faca tot serverul? Explica si tu. Daca serverul avea doar 10 jucatori, atunci puteai sa spui ca ar fi facut tot serverul.

Nu intelegi ca drop-ul actual nu e nemaipomenit? Ca poti sa dai 1 ora si sa iti pice 1-2 splinter cand tie iti trebuie 100 de splinter? Bless nu iei in considerare? Si la claw poti pierde usor 1-2 zile pe putin cautand.

sunt destui fenrir pe server care sa-mi sustina afirmatia. faci spot->invazie de fenriri

Posted

sunt destui fenrir pe server care sa-mi sustina afirmatia. faci spot->invazie de fenriri

Ce destui fenrir? 1 fenrir facut de 4-5 jucatori? Tu vrei sa faci fenrir in co-proprietate? Mai mult de 2-3 fenrir nu cred ca sunt.

Si... NU INTELEGI CA AM DAT DESTUL PRIN CRYWOLF INCAT SA VAD CE DROP ESTE?

Posted

Ce destui fenrir? 1 fenrir facut de 4-5 jucatori? Tu vrei sa faci fenrir in co-proprietate? Mai mult de 2-3 fenrir nu cred ca sunt.

Si... NU INTELEGI CA AM DAT DESTUL PRIN CRYWOLF INCAT SA VAD CE DROP ESTE?

nu te contrazice nimeni de drop rate. nu vrei sa pice fenrir din box of heaven?

fenriru nu e item normal, e special, mi se pare normal sa fie rate mic si sa se obtina greu. cine vrea cu adevarat fenrir sta si munceste o sapt doua o luna un an cat o dura pt el si gata.

cand ai dreptate ai, cand nu ai nu ai.

si acu nu ai.

Posted

nu te contrazice nimeni de drop rate. nu vrei sa pice fenrir din box of heaven?

fenriru nu e item normal, e special, mi se pare normal sa fie rate mic si sa se obtina greu. cine vrea cu adevarat fenrir sta si munceste o sapt doua o luna un an cat o dura pt el si gata.

cand ai dreptate ai, cand nu ai nu ai.

si acu nu ai.

Esti imposibil, omule :|. Acum imi bagi vorbe in gura?

Ce am zis pana acum? Am zis cumva ca sa se modifice drop-ul? NU !

Am zis sa se faca 1-2 spot-uri? DA !

Daca e asa... ce tot mananci banane cu kiwi acolo, ca sa nu zic altfel?

Posted

Nu se vor face 1-2 spoturi pentru fenrir, iar ve-ti aparea cu ks, pk etc. Daca ajuta fenrir la consumul de sageti sau altceva, mai ziceam.

Posted

Nu se vor face 1-2 spoturi pentru fenrir, iar ve-ti aparea cu ks, pk etc. Daca ajuta fenrir la consumul de sageti sau altceva, mai ziceam.

Regulamentul exista pentru a fi respectat. De asemenea, exista si pentru a fi incalcat, insa... de aia existati voi, moderatorii. Nu cred ca 1 spot va va da mari batai de cap.

Fenrir-ul rosu ce face? Vrei sa spui ca nu are unlimited arrows :huh:? Eu nu cred pana nu vad. Nu cred ca fenrir e doar pentru decor.

Si alta chestie: pentru ce exista riscul de contor in Crywolf? Pentru a lua contor, trebuie sa ataci mobi constant. Cum ataci mobi constant daca ei au respawn imprastiat? Cum daca de abia prinzi 2-3?

NU lixandra pe aceasta versiune nu exista unlimited arrows...am scris mai sus

Posted

Aia era problema? Ca o sa aveti 2 topicuri in plus pt ks/pk pe acele 2 spoturi? :|

@Zadirion, e clar, esti contra si orice am zice nu o sa intelegi.

Orice harta are mobi, fiecare harta are specificul ei. De ce nu ai zis Zadirion: "sa nu se faca spoturi icarus, ca apoi o sa aiba toata lumea aripi" sau "sa nu se faca spoturi arena ca o sa aiba toata lumea reseturi"?

2 spoturi nu e capat de lume -_-

Posted

PRO la sugestia cu 4-5 spoturi CRY

Contra la sugestia cu fenirul , cu cat il facem mai greu cu atat mai exista un punct de atractie in + la joc :bananadance2:

Posted

Aia era problema? Ca o sa aveti 2 topicuri in plus pt ks/pk pe acele 2 spoturi? :|

@Zadirion, e clar, esti contra si orice am zice nu o sa intelegi.

Orice harta are mobi, fiecare harta are specificul ei. De ce nu ai zis Zadirion: "sa nu se faca spoturi icarus, ca apoi o sa aiba toata lumea aripi" sau "sa nu se faca spoturi arena ca o sa aiba toata lumea reseturi"?

2 spoturi nu e capat de lume -_-

2 spoturi SUNT capat de lume Tsu_Xing. crywolf e harta cu regim special, nu o compara cu icarus sau arena, si nu compara fenriru cu aripile.

si nu e adevarat ca orice ai zice nu o sa inteleg. sunt deschis catre opinii si argumentari competente.

1-2 spoturi inseamna ca cineva o sa fie mereu pe ele. e adevarat la inceput nu or sa fie multi fenrir nici cu spoturile alea. dar sa vezi ca spoturile alea doua or sa fie fabrici de fenrir, si cum fenrirul poate fi reparat, mai devreme sau mai tarziu tot se va umple serverul de fenrir.

intelege ca economia intr-un joc mmorpg trebuie sa fie stabila, si venitul constant. suma averii tuturor jucatorilor trebuie sa fie constanta. trebuie sa fie surse de venit, si chestii care 'mananca' venit. altfel daca tot creste pana la urma se duce dracu de tot si cumperi fenrir cu 1 zen. exagerez, dar intelegi ideea

sugestia va face ca sursa de venit sa fie mai mare ca 'money sink-ul', si economia se destabilizeaza.

2 spoturi in crywolf sunt fabrici de fenrir, si sunt contra.

Posted

Lixandra ti-am raspuns mai sus.

In Crywolf exista eventul lui Balgas.

In Crywolf nu se vor face spoturi pentru exp in niciun caz, pe Beta au fost dintr-un anume motiv (sa vada lumea cum arata fenrir-ul).

In Crywolf exista cateva bug-uri care nu pot fi modificate (asa este facuta harta), nu cred ca ai jucat pe beta sa observi cum se face pk fara sa apesi ctrl sau cum dispare un caracter pe spot. Fenrir-ul trebuie sa se faca greu, daca vrei fenrir trebuie sa ai rabdare si sa strangi ingredientele.

Tzu (junior), nu era vorba de 2 spoturi sau 2 topicuri in plus la plangeri, am scris mai sus motivul.

Sa inteleg ca voi vreti sa faceti si exp si iteme de fenrir? Cate 1 rr bonus nu vrea nimeni?

Posted

Lixandra ti-am raspuns mai sus.

In Crywolf exista eventul lui Balgas.

In Crywolf nu se vor face spoturi pentru exp in niciun caz, pe Beta au fost dintr-un anume motiv (sa vada lumea cum arata fenrir-ul).

In Crywolf exista cateva bug-uri care nu pot fi modificate (asa este facuta harta), nu cred ca ai jucat pe beta sa observi cum se face pk fara sa apesi ctrl sau cum dispare un caracter pe spot. Fenrir-ul trebuie sa se faca greu, daca vrei fenrir trebuie sa ai rabdare si sa strangi ingredientele.

Tzu (junior), nu era vorba de 2 spoturi sau 2 topicuri in plus la plangeri, am scris mai sus motivul.

Sa inteleg ca voi vreti sa faceti si exp si iteme de fenrir? Cate 1 rr bonus nu vrea nimeni?

Vreau eu.

In cry sunt mai multi mobi care fiecare da o anumita parte din fenrir, faci spotul doar la o anumita clasa de monstrii si aia e -_-

Si crywolf este o harta speciala, iti faci aripi cu penele care pica acolo, dar totusi sunt spoturi . :-"

Posted

Vreau eu.

In cry sunt mai multi mobi care fiecare da o anumita parte din fenrir, faci spotul doar la o anumita clasa de monstrii si aia e -_-

Si Icarus* este o harta speciala, iti faci aripi cu penele care pica acolo, dar totusi sunt spoturi . :-"

Icarus* :D.

Posted

Nu va mai ajung spoturile din tarkan, arena, icarus? flamanzilor 8-|

Daca asa este harta aia sa nu existe spoturi, eu nu inteleg de ce nu acceptati sa jucati asa... dar deh, cum suntem romani... se explica totul

@o sa ajungeti sa cereti spoturi punctiforme si in lore la skeleti 8-|

@contra, sunt destule spoturi unde sa cresteti, iar daca vretzi sa faceti fernir, statzi fratzilor 10 ore sau cate trebuie si facetzi-l

@stiu, sunt greu tare de minte B)

Posted

Daca a fost atat "de bine gandita" toata treaba cu Crywolf si fenrir, atunci de ce naibii a dezactivat infinite arrows stiind ca se face foarte greu :)? Hai ca inteleg ca a facut mai greu modul de producere a fenrir-ului, dar de ce a dezactivat infinite arrows :)? Pentru ce? Ce motiv a mai avut acum?

Posted

Lixandra, optiunea "infinite arrows" a fost implementata incepand cu season 2 :)

OT: Pro, fenrir-ul este unul dintre plusurile acestui joc fata de 97d, daca tot pica asa greu, eu spun sa se poata face mai usor.

Posted

Daca a fost implementat din Season 2, de ce mai scrie la FA-Q ca are aceasta optiune? Inteleg ca vrea sa se faca greu, dar macar sa lase toate optiunile. Daca a scos infinite arrows, sa faca 1-2 spoturi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...