lixandra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 6.Regula AFK arenaOrice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on )(intrebare repetata de minim 3 ori)- atacaLa 2 abateri va primi 2 zile suspend.La 3 abateri va primi 3 de zile suspendLa 4 abateri va primi 4 de zile suspendLa 5 abateri va primi 5 de zile suspend etc.In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.Aceasta regula se aplica si pentru harta Crywolf Fortress si IcarusContor in Crywolf :huh:? Exista spot si nu stim noi :huh:? Daca tot se ia contor... nu credeti ca ar trebui facute 1-2 spoturi? Rata la bless of guardian inteleg ca nu poate fi schimbata... macar faceti un spot, doua, acolo...
krapu Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 pro sugestie, dar vreo 5 spoturi suna mai bine:D si asha e destul de aglomerat....toata lumea tarkan si icarus
lixandra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Cred ca s-ar putea face 5 spoturi :-?. Mai ales la uratii aia mari, unde pica claw of beast din an in paste <_<. Nici cu bless of guardian nu mi-e rusine -_-.
angelik Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dap ar fi foarte fain;) sa facem si noi fenrir mai repede si asa rata la goblin e foarte mica..
lixandra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Prea repede nu cred ca ai sa faci... sunt necesare urmatoarele piese:- 100 Splinter Armour- 100 Bless of Guardian- 10 Claw of BeastUn spot ar reduce timpul cam la jumatate: de la 2-3 saptamani, la 1 saptamana...
Gabetzu Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 imi pare rau sa va dezamagesc..dar a spus dragosh ca nu mai baga spoturi in crype beta erau spoturi ca sa vmd si noi cum este Fenrirul...deci sansa de spoturi 1% :)
lixandra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Atunci, cum se explica regula de afk si contor pentru Crywolf? Pentru a lua contor, trebuie sa ataci mobi... ei apar rasfirati. Daca prinzi 2-3 mobi, e pomana curata.Chiar si cu spot nu poti sa faci fenrir repede. Daca lasa drop-ul actual, intr-o saptamana poti sa faci 1 fenrir. E ceva de la 2-3 saptamani, chiar 1 luna pana la 1 saptamana si...
Gabetzu Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 poi daka sar face asa rpd fenrirul in 3 4luni ar avea tot svr...asa mai bn te chinuisti putin...si cand iti pushca broken hornu iti vine sa te lasi de mu :)))
lixandra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Daca iti pica broken horn la chaos machine (mi-a picat deja 1), cum crezi ca vor face in 3-4 luni toti jucatorii de pe server? Sunt sute de jucatori :). Mai ales cu drop-ul actual...
Tsu_Xing Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ProAcest joc nu este L2 sa mergi din mob in mob sa omori, iti trb un spot si asa cum toate hartile au, nu vad d c cry sa fie diferit
lixandra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 In plus, vor avea si de ce sa dea contor in Crywolf, doar de aia e bagat la regula :). Nu cred ca se da contor pentru ca ataca in gol...
lixandra Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Nu se poate exprima nici un moderator / asistent sau Dragosh aici :)?
Zadirion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 PRO si eu . e mare exp in crywolf, nu vrem caractere full stats in 2 saptamani.contra
ija4ok Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Spoturi in Crywolf nu se vor pune, pasajul din regulament a ramas de pe Beta.Cry nu este o harta de exp, daca vrei sa faci fenrir trebuie sa ai rabdare. Spoturile pe Beta in cry au fost facute ca se plangea lumea ca nu stie cum arata fenrir-ul. Sunt prea multe bug-uri in Crywolf.
spauny Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Spoturi in Crywolf nu se vor pune, pasajul din regulament a ramas de pe Beta.Cry nu este o harta de exp, daca vrei sa faci fenrir trebuie sa ai rabdare. Spoturile pe Beta in cry au fost facute ca se plangea lumea ca nu stie cum arata fenrir-ul. Sunt prea multe bug-uri in Crywolf.lol... poi asta inseamna ca o sa se creasca mult mai greu decat pe 97d..aqolo singur pe spot ultimu lvl il faceai in 15 min.aici singur pe spot arena ultimu lvl o sa il faci in o ora cred :)
Zadirion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 lol... poi asta inseamna ca o sa se creasca mult mai greu decat pe 97d..aqolo singur pe spot ultimu lvl il faceai in 15 min.aici singur pe spot arena ultimu lvl o sa il faci in o ora cred :) ti se pare mult o ora? :))
Cafeniul Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pro si eu, dar ati vazut ce a spus ija, asa ca no chance. Poate mai incolo...