Jump to content
Random Hero

Sfarsit de an

Recommended Posts

Posted

Ei bine, astazi s-a terminat inca un an de scoala/liceu (etc)... Cat de mult ati asteptat acest moment?

Eu, unul, pot spune ca este singura vacanta pe care nu am asteptat-o... pentru ca am terminat clasa a 8-a... Si a fost un moment greu atat pentru mine cat si pentru colegi si chiar si pentru profesori... care ne aveau la inima...

So, share your opinions :)

Posted

Ei bine, astazi s-a terminat inca un an de scoala/liceu (etc)... Cat de mult ati asteptat acest moment?

Eu, unul, pot spune ca este singura vacanta pe care nu am asteptat-o... pentru ca am terminat clasa a 8-a... Si a fost un moment greu atat pentru mine cat si pentru colegi si chiar si pentru profesori... care ne aveau la inima...

Si eu tot a 8 a am terminat , dar nu ma prea intereseaza ca ramanem aceeasi si in clasa a 9 a. :hello: , asa ca 3 luni de distractie :dance: :dance:

Posted

In sfarsit s-a terminat :>

Mutat de la Discutii Generale, la Comunitatea LM

Posted

Eu termin a 4-a si ma cam tem de profesori(a se vedea topicul "Profesori"),dar din cate am inteles nu trebuie sa fiu speriat,ci sa ma distrez. Intr-un fel am asteptat vacanta,pt. ca scap de olimpiade etc.(sa stau linistit ca am si in a 5 a destule),si intr-un fel nu(despartirea de invatatoare).

Posted

eu am terminat a11a..hmm..ce pot sa zic..ziua de azi mi-a lasat un gust amar in gura..din cauza tratari cu indiferenta..a "dirigintei" cica.. in rest..de uni colegi si uni profesori imi va fi dor..dar mult prea putini :) astept cu "nerabdare"clasa a12a :)

Posted

S-a terminat,s-a terminat...NOT!

Mai am 2 saptamani de practica,practica-mi-as...

@eleo,195?Si n-ai zburat? :blink:

nope,prea buna diriginta :D

cred ca jumate din rude de la strabunica pana la mine mi-a fost bolnav

si sunt al 3-lea din clasa la absente

Posted

nope,prea buna diriginta :D

cred ca jumate din rude de la strabunica pana la mine mi-a fost bolnav

si sunt al 3-lea din clasa la absente

195 ? :rofl1: . Si eu care ma c**** pe mine sa n-am 10 , ca ma trezesc cu 9 la purtare :( .

On : Sincer , nici nu simt ca este vacanta . Deja azi debitam ca luni iarasi scoala , rutina #-o . Oricum , vacanta asta o sa aiba multe beneficii , pentru mine cel putin :D , dar sunt sigur ca si pentru multe alte persoane ;) .

Guest Xspeed
Posted

tocmai am relizat ca astept nimic

la facultate practic nu se termina anu

inca e sesiune

si urmeaza proiecte de vara

apoi ceva restante si incep iar

Posted

195 de absente ? pfff si eu m-am speriat ca mi-a scadea media la purtare cu 11 absente , in fine , scoli diferite , diriginti diferiti etc..

Posted

Am terminat si eu clasa a 8-a,dupa colegi..nu prea imi pare rau,decat dupa unul sau doi...dupa profi...nu prea...asteptam de mult vacanta,in sfarsit a venit...

Noua diriga ne-a scazut la 15

Posted

Am terminat clasa a 8-a.. primul semestru 64 absente, al doilea 122... :D va inchipuiti voi cum am trecut printr-a 8-a :)

Media 10 la purtare.. din 122 absente, 117 motivate :D media 9.18 (premiu II)

Posted

S-a terminat,s-a terminat...NOT!

Mai am 2 saptamani de practica,practica-mi-as...

@eleo,195?Si n-ai zburat? :blink:

la fel si-aici, 2 sapt de practica x(

De abia asteptam vacanta, a venit .. ma plictisesc. Asa intre colegi, scoala, trezit devreme, stat tarziu .. era altceva, mai scapai de monotonie.

9.30 aici :> si absente, vreo 12 pe primul sem. (pana la 9 motivate) si 7 pe al doilea, nu va temeti, nu sunt tocilar si nu stau la scoala ci a fost un orar destul de usor si primele/ultimele ore puteam lipsi fara absent

Guest Xspeed
Posted

ameninta

termen folosit in exces in liceu

eu am avut cam 100-140 / an in liceu

si nu cred ca am scazut sub 10 la purtare

oricum....cui ii pasa

parca daca dadeai la politie conteaza

eh oricum se intra cu pile

Posted

9 media la purtare,ca mi-au iesit vreo 180 si ceva de absente.

Eu mai am 2 saptamani de scoala in care-mi fac si sustin proiectul.

Posted

^ aprob mayhem .

Ca sfarsit de an, profa de bio ne a facut cadou la majoritatea cate un 4, a fost un an infernal, multe belele, o sa vina unu si mai greu , dar nu pot decat sa zambesc. Cea mai usoara zi a fost ieri, right ?:D

vine a 12a, majorate, permis, bac, admitere, stres etc :D

Posted

Am terminat clasa a 8-a.. primul semestru 64 absente, al doilea 122... :D va inchipuiti voi cum am trecut printr-a 8-a :)

Media 10 la purtare.. din 122 absente, 117 motivate :D media 9.18 (premiu II)

Media 10 la purtare din 9 absente :))

In clasa la mine am ajuns sa iau mentiune la 9,88 (sorry :tiphat: )

Posted

am terminat si eu a11-a, defapt inca nu am terminat ca "cica" mai am 2 sapt. de practica.

media in jur de 9,30

in jur de 100 de absente, media 10 la purtare(pana ieri, cand nu m-am dus la scoala deloc si ne-a luat dirigu tare ca ne scade la 7 media.... om vedea ce-a fi)

media in jur de 9,30

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...