Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

[Event]Wannabe artist

Recommended Posts

Posted

Ca tot l-am vazut pe Locust cu filmuletul lui extraordinar, mirific si stupefiant de bun... propun ca, sambata dupa Siege, toate char-urile sa dea un move in arena (sper sa se stranga peste 200) si sa se faca un maraton de pk (toata lumea, la gramada; un fel de "run for your lifes!"). Cel care face filmuletul cel mai frumos sau prinde cele mai bune instantanee este premiat.

Sa zicem ca cel mai frumos filmulet e premiat cu 100 de jewel, iar cele mai frumoase instantanee (nu conteaza numarul lor) cu 50 de jewels.

Sa vad, cati disperati de xp exista. Macar o data pe luna sa se faca "eventuri" la care participa 70-80% din jucatorii server-ului :). Sunt sigura ca "operele" celor prezenti vor iesi cat de cat bune, in cazul in care vor fi jucatori multi. Nu il luati pe "nu" in brate si sa spuneti "sunt prea mic ca sa vin" sau "n-am set" ( :huh:?)... e for fun :D.

So... who`s in :)?

PS: Astept si sponsori :-".

Posted

1 jwl de la mne

#park ziceai ca nu e misto videoclipul :)) acum iti inspira idei ? :blink:

STFU :)! In cazul in care nu poti compara sau nu poti remarca o ironie, abtine-te.

Posted

PS: va dura 5-10 minute, maxim 15 desi nu cred fiindca va fi un lag maricel. Cred ca 5 minute va dura, probabil, sau 10 fiindca va dura pana vor veni toti. Daca e disponibil si va dori un gm sa anunte pe global la ora respectiva, ar fi perfect. Nu muriti pentru 5-10 minute de dragul "artei" :)).

Posted

Nu cred ca isi permite cineva sa piarda spot-ul.

Doar daca ar fii o regula sa faci print la spot inainte sa pleci la event si sa il poti recupera dupa.

Sa se aplice doar 1 data pe luna,screenurile sa fie intr-un interval de timp sa zic 5 minute astfel primul print sa conteze+print in timpul eventului.

ex daca fac print in min 1 si plec la event iar dupa mai face cineva in min 2,eu am drept la spot dupa event.

1 data pe luna ar merge.

Posted

Ce spot sa ai dupa CS? oO

Ar fi interesant dar nu cred ca s-ar aduna multa lume, daca se strang 30 de playeri e o reusita. Ar trebui sambata asta sa fie un test si daca merge treaba atunci sunt siguri ca vor fi sponsori si mai multi playeri saptamana urmatoare.

Posted

Ca tot l-am vazut pe Locust cu filmuletul lui extraordinar, mirific si stupefiant de bun... propun ca, sambata dupa Siege, toate char-urile sa dea un move in arena (sper sa se stranga peste 200) si sa se faca un maraton de pk (toata lumea, la gramada; un fel de "run for your lifes!"). Cel care face filmuletul cel mai frumos sau prinde cele mai bune instantanee este premiat.

Sa zicem ca cel mai frumos filmulet e premiat cu 100 de jewel, iar cele mai frumoase instantanee (nu conteaza numarul lor) cu 50 de jewels.

Sa vad, cati disperati de xp exista. Macar o data pe luna sa se faca "eventuri" la care participa 70-80% din jucatorii server-ului :). Sunt sigura ca "operele" celor prezenti vor iesi cat de cat bune, in cazul in care vor fi jucatori multi. Nu il luati pe "nu" in brate si sa spuneti "sunt prea mic ca sa vin" sau "n-am set" ( :huh:?)... e for fun :D.

So... who`s in :)?

PS: Astept si sponsori :-".

si ce mai faci tu..? =)))))))))))

creca te duci frumos si te bati singur.. :)

Posted

eu m-as baga...anything that keeps me away from xp

Posted

Topic ramas inca deschis, data viitoare te rog posteaza dupa model. Atata timp cat nu solicitati un gm anume, nu se baga nimeni.

Posted

Hmmm... nu cred ca e nevoie de un gm :). E un event de comunitate si nimic mai mult.

Sa zicem ca gm-ul poate sa faca juriul sau echipa de gm sa jurizeze pozele / filmuletele facute.

GM: cine are timp liber pentru 20 de minute.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...