Jump to content
Guest LowGmaN666

Dependenta de Jocuri Online

Recommended Posts

Guest LowGmaN666
Posted

Daca sunteti dependent de MuOnline sau ati fost dati-ne si noua niste detalii cam in ce perioada etc.

- va rog fara spam.

- fara insulte/limbaj si alte ideei ingenioase ce le mai aveti prin cap nu le scoateti acilea.

- doar 1 reply pe cont daca se poate.

Posted

Daca tu crezi ca Mu creeaza dependenta ,atunci nu te apuca de WoW sau Lineage .

Crs nu neaparat wow`ul creaza dependenta :D.... m`am lasat de 4 luni de el si l`am si sters din calculator

OT : acum depinde si de mentalitatea omului , daca esti mai ``slab de inger`` poti devenii dependent si de solitare :crazy:

Posted

nu sunt chiar dependent de acest joc, pot sa ma abtin sa nu joc mu cat vreau eu. pot sa recunosc ca nu sunt dependent de nici un joc online/offline

Posted

dependet ... nu pot zice ca am fost ... mai mult era o obsesie :) in perioada 2004-2007

din 2007-2009 pauza :)

din iunie 2009 - am reintrat in grafic :) poate cat dau un rr ... oricum nu mai e asa de frumos ... :whistle:

Posted

am avut o pasiune deosebita pt jocu asta in 2006-2007. restu...2005, 2008... a fost asa...omorarea timpului...

oricum nu mai are acelasi farmec...

Posted

2006-2007 dependent de muonline, pur si simplu ma drogam cu el, inainte sa joc mu, bagam lineage, la greu, mergeam compu` cate 2-3 saptamani, non-stop, fara rr nimic. + k ieseam afara cu japca, knd ma trimiteau ai mei sa iau cv, in rest tot in camera eram,:))

Guest Speedy4Fun
Posted

2004-2006 dependent de MuOnline (linkmania) stateam non-stop la pc .. mai ieseam afara doar sambata si duminica pe la disco .

Posted

dependent? nu chiar... Pot sa spun ca am jucat cate-va luni bune intr-un hal nebun :D

@ a fost frumos cat am jucat :) Ceea ce a fost pe a doua baza de date la inceput, nu va mai fi niciodata.

@ hF celor care mai joaca si nu numai :D

Posted

nu am fost dependet de mu, ci mai degraba de comunitate. Pe alte servere de mu(aici intra si s1 linkmania) parca e al joc, nu se pot compara cu 97d.

cat despre wow, presupun ca creeaza dependenta, insa il joc mai mult sa pierd timpul, pentru ca e plictiseala mare daca nu ai si niste prieteni online cu care sa mai schimbi o vorba

Posted

da, asa si eu. n-am fost dependenta de mu pentru simplul fapt ca nu e un joc la care sa ai efectiv ce sa faci. si eu tot de comunitate am fost dependenta. asta pana la s1...

Posted

Si eu am fost dependent de mu in perioada 1965-1989, acum joc asa...la vrajeala....

on: am fost dependent pe clasicul 1st db, atunci nu cred ca era jucator sa nu fie dependent :D

Posted

as putea spune ca am fost dependent de raidurile din wow , ziua nu ma jucam insa cand era ora 20:00 frumos ma logam pe Maghteridon si asteptam sa primesc invite`ul pentru merge sa ma chinui in ssc , tk mh...si mai tz in bt :)

Posted

as putea spune ca am fost dependent de raidurile din wow , ziua nu ma jucam insa cand era ora 20:00 frumos ma logam pe Maghteridon si asteptam sa primesc invite`ul pentru merge sa ma chinui in ssc , tk mh...si mai tz in bt :)

ba aici e mu online,nu vezi ? #-o

~nu cred..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...