Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest pustanu_ideal

Am si eu o problema de conectare ...

Recommended Posts

Guest pustanu_ideal
Posted

De o saptaman joc intruna LM si astazi am aprins calculatorul am conectat netu de la RDS si am intrat in folderul LM am dat 2click pe start connect apas pe servar si knd sa scriu parola imi iese din joc ....

intru dinou si tot asa ... pana acum am incercat intruna am si reinstalat windows... si tot nu merge

poate sami spuna si mie cineva ce pot sa fac ??????

Guest pustanu_ideal
Posted

Când vrei să scrii parola sau după ce scrii parola?

dupa ce scriu parola dau enter si imi da disconnect

Guest pustanu_ideal
Posted

Dacă nu ai pus, pune patch-ul de aici.

Sau ia din nou clientul.

am luat si clientu dinou am pus si pachu si tot asa .....

Guest pustanu_ideal
Posted

De ieri (nu ştiu exact de la ce oră), nu mai trebuie patch dacă iei clientul de pe site.

acuma merge sa ma conectez da sta 3 mine in joc dupa care mi se restarteaza pc`u .... mor de nervi ca nu pot sa ma jok ..... X( :angry1:

Imi zice si mie cineva ce as putea face ... am firewall dezactivat am reformatat pc`u ... reinstalat placa video .... alceva nush ce sai mai fac

Guest pustanu_ideal
Posted

Vezi de gândaci...

O scanare... în primul rând, apoi vedem de eroare.

nam gandaci ... cred ca era de la cooler.... k vad k iam scos partile de la carcasa si nu se mai rest .....

Posted

Hmm.. deci poţi să îţi deschizi carcasa... Ia vezi dacă între ventilator şi cooler este praf şi dacă e, sufla-l cu ceva. Dar ai grijă să nu mişti ceva piese :)

Posted

Ai nevoie de ceva resurse ca sa mearga S1, faci cum ti s-a zis mai sus si eventual incearca sa mai pui un cooler daca se supraincalzeste.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...