Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Despre Preluare spot

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze pentru acest topic .. dar vreau sa stiu ceva SIGUR de la un Admin/Mod

Daca am terminat de facut o preluare ( si erau 2 in party , X si Y , X plecat in baza pentru a cumpara ceva si ramane Y pe spot AFK ) si dupa ce termin de intrebat pe Y , termin preluarea apoi vine X si imi face PK ....... apoi ma duc inapoi ....... intrebarea este

A cui ramane spotul .. Mie , X sau Y ...... ?

In cazul de aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291369

Sper sa fi inteles ideea cel care citeste :)

Posted

dak era numai Y pe spot afk si ai terminat cu intrebarile atunci spotu e al tau chiar dak vine X inapoi.

dak dupa ce ai terminat preluare sau aceasta este in desfasurare pentru Y iar in acest timp vine X si se baga ..mai rau te PK atunci este PK pe spot dar dak te-a omorat sa nu cumva sa il omori si tu pe el in caz ca revi pe spot pentru ca atunci este iar spotu lui chiar dak este luat illegal si poti fi si tu postata pentru PK :P.....

sper ca ai inteles ce am vrut sa zic:P

Posted

Daca ai terminat preluarea spotul este al tau, daca face PK pe tine pierzi spotul, ii ramane lui dar il poti posta pentru PK pe spot.

kay .... mc asta voiam sa stiu :)

Posted

Daca nu se afla pe spot si tu ai inceput preluare iar cand revine pe spot face PK pe tine in timpul preluarii si atunci se pedepseste cu suspend :beer:

Posted

Imi cer scuze pentru acest topic .. dar vreau sa stiu ceva SIGUR de la un Admin/Mod

Daca am terminat de facut o preluare ( si erau 2 in party , X si Y , X plecat in baza pentru a cumpara ceva si ramane Y pe spot AFK ) si dupa ce termin de intrebat pe Y , termin preluarea apoi vine X si imi face PK ....... apoi ma duc inapoi ....... intrebarea este

A cui ramane spotul .. Mie , X sau Y ...... ?

In cazul de aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291369

Sper sa fi inteles ideea cel care citeste :)

X daca o plecat de pe spot o pierdut dreptu la el (chiar daca se intoarce in timpu preluarii ,nu are dreptu la spot, deci poti sal intrebi pe Y in continuare)iar daca ai terminat preluarea si vine X si face pk este "pk pe spot",sau esti in timpu preluari si X face pk este "pk in timpu preluarii"amandoua pedepsinduse cu un mic suspend :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...