Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

PK Excesiv?

Recommended Posts

Posted

Cand este pk excesiv?avand in vedere ca in arena este permis pk(nu si pk excesiv)pe s1 un player poate sa faca max 100 de pk pe cnv(eu cred ca deja si 10-20 este excesiv),sunt curios de pareri si dela GM

Guest Old Skull
Posted

pk excesiv.............o mare PROSTIE

ori e pk ori nu e.....''excesiv'' nici nu e in regulament

TOTUSI

dak esti din honey si faci pk repetat in arena iei 50 de zile(asa am auzit) :)) ....nasol nu?

ce credeai ca o sa fie fun sa joci aici???????? :>

Posted

TOTUSI

dak esti din honey si faci pk repetat in arena iei 50 de zile(asa am auzit) :)) ....nasol nu?

no offence, dar cred ca trebuie sa ai ceva la cap...sa faci 100 de pk..

Guest Sadi022002
Posted

Deci sincer si mie imi place sa fac pk , dar 100 nu am ajuns sa fac niciodata, e prea penala treaba :bananadance2:

Posted

TOTUSI

Pauza 10 zile pt martir.

Guest OLDskull
Posted

Pauza 10 zile pt martir.

DAP...INCA O DOVADA DE SUFERINTA EXCESIVA :cool2:

ITI LAS NUMA TIE FORUMUL........ATI UITAT DE MULT CE INSEAMNA FORUM

Posted

no offence, dar cred ca trebuie sa ai ceva la cap...sa faci 100 de pk..

Eu chiar am ceva la cap... :)) si de cate ori te vad incepe boala sa isi faca efectul :D

Parerea mea ca ori stipulam in regulament sa stie toata lumea care sunt regulile si sa nu le incalce ... ori lasam lucrurile asha cum sunt acum si cum au fost si pe 97D PK in arena nu se sanctioneaza .

Daca invocati faptul ca cel pe care se face pk este impiedicat sa faca xp in timp ce este omorat ... apoi se poate deplasa frumos pe alte planse unde pk pe spot se pedepseste..

Sunt destule planse unde se creste mai bine decat arena la aceasta ora in caz ca ai lvl mic sau rr putine ...

Deci sugerez sa se lase lucrurile asha cum sunt ...

Am ajuns sa ma consider sustinator a lui Garone si |boom| cu toate ca nu ne-am inteles prea bine .

Ce faceti voi moderatorii acum se poate interpreta ca fiind abuz .

Ce s-a intamplat cu Garone si ce urmeaza sa se intample cu |boom| ii transforma in ''eroi'' .

Voi singuri fara sa vreti ii transformati in ''eroi'' .... odata erau ''diavoli'' datorita ispravilor lor cu jucaria numita lehap ...

Posted

Parerea mea pur personala, pe care am argumentat-o la diverse, este ca pk-ul devine "excesiv" (poate nu e cel mai riguros termen) sau "neregulamentar" cand denota un comportament aberant. Adica cand excede notiunii de "comportament civilizat".

Daca deschideti regulamentul, veti vedea (majoritatea sar peste acest rand, din pacate) ca prima regula este "comportamentul civilizat". E prima regula dar si cea mai importanta. Daca pk-ul nu se incadreaza in aceasta limita e pasibil sa fie pedepsit.

Posted

Parerea mea pur personala, pe care am argumentat-o la diverse, este ca pk-ul devine "excesiv" (poate nu e cel mai riguros termen) sau "neregulamentar" cand denota un comportament aberant. Adica cand excede notiunii de "comportament civilizat".

Daca deschideti regulamentul, veti vedea (majoritatea sar peste acest rand, din pacate) ca prima regula este "comportamentul civilizat". E prima regula dar si cea mai importanta. Daca pk-ul nu se incadreaza in aceasta limita e pasibil sa fie pedepsit.

Poate ca ar trebui dat si definitia la "Comportament civilizat" pt ca fiecare player si moderator interpreteaza cum vrea el

Posted

ce inseamna "PK civilizat"... ?

in totdeauna mi-am dorit sa nu fie permis pk nicaieri... eventual pe ceva harta nepopulata, sa se regleze acolo conturile... k mie nu mi se pare comportament civilizat nici in cazu unui singur Pk (adica ... sa ma omoare pe spot...asa numai sa fie el fericit...)

nu zic ca ar trebui schimbat regulamentu, ci doar ca nu cred ca poate exista un pk incadrat in comportament civilizat, decat, bine inteles, daca nu este provocat :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...