Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

foaieverde

Intrebare pentru moderatori

Recommended Posts

Posted

Care este situatia in care se acorda suspend pentru o plangere nefondata .

Vad un amar de plangeri in care se incearca '' marea cu degetul'' iar moderatorii arata indulgenta .

Is curios care este situatia clasica in care un player care posteaza primeste suspend pentru plangere nefondata .

Multumesc anticipat .

Posted

Depinde de moderator daca doreste sau nu sa mai acorde o sansa celor care incearca marea cu degetul. In mod normal, eu acord suspend pt nefondata celor care intocmesc plangeri neconforme cu regulamentul. Se merge pe ideea de invatare a regulamentului fara a recurge la intarirea negativa, dar si aceasta metoda este utila in cazul unora care recidiveaza.

Posted

Depinde de moderator daca doreste sau nu sa mai acorde o sansa celor care incearca marea cu degetul. In mod normal, eu acord suspend pt nefondata celor care intocmesc plangeri neconforme cu regulamentul. Se merge pe ideea de invatare a regulamentului fara a recurge la intarirea negativa, dar si aceasta metoda este utila in cazul unora care recidiveaza.

Perfect deacord cu tine Rede ..

Dar mai avem si aceasta situatie cand cineva chiar daca nu are printuri valide ... (si aici avem multe situatii de acest gen) posteaza punand la incercare prezenta de spirit si vigilenta moderatorului gandid ca la urma urmei nu are nimic de pierdut .

Mai sunt si cazuri in care cineva nu e sigur de plangerea lui ...

Cu toate astea el posteaza ca sa vada daca cel pe care il acuza are printuri in apararea lui .

Cel acuzat vine cu printuri si arata ca de fapt acuzatorul este cel care a procedat neregulamentar ..

Ne trezim ca cel ce a initiat plangerea cere sa se retraga plangerea..

NU CREDETI VOI MODERATORII CA INTR-UN ASEMENEA CAZ ACEL ACUZATOR DEVENIT INSTANTANEU EL "RAUFACATOR " AR TREBUI SA PRIMEASCA O LECTIE >>? SI SA I SE ACORDE SS PTR PLANGERE NEFONDATA >>>?

Multumesc ... as prefera un raspuns tot de la Redemption ...

Posted

Faptul ca cineva nu e sigur pe plangerea lui, nu e neaparat motiv de nefondata.

Poate chiar din contra. Eu am dat suspend pt nefondata exact in situatia contrara, cand cineva era prea sigur de plangerea lui. Desi am explicat ce nu e corect, ce s-a gresit, respectivul a insistat ca eu sunt chior iar el are dreptate. Asa ca a luat suspend pt nefondata, cum a zis Rede, pentru a reciti si intelege regulile.

Daca omul si-a cerut scuze, poate, si a si retras plangerea, poate a scapat doar cu o mustrare.

Raspunsul la intrebarea ta e ca nu exista o reteta pentru suspendul de nefondata.

Raspunsul lui Rede e sugestiv in sensul asta, e la aprecierea moderatorului de a decide cand se impune nefondata.

Oricum, o simpla poza gresita sau o simpla greseala nu inseamna in mod neaparat si automat suspend pt nefondata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...