Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

al3xandru

TARC BK/ELF/DL

Recommended Posts

Posted

datorita dezavantajului major al acestor caractere propun sa fie din nou facut asa zisu tarc de bk :)

pozitionare: acelas loc ca pe 97 d unde momentan is acei inferno

mobi:as propune pentru moment mobi de pe spoturi nau xp super mare si sunt relativ usor de omorat.

asezare: sa fie 5-10 locuri in tarc punctiforme unde se va putea face ks bineinteles..nu cred ca e o prb deoarece acei mobi nau xp mare :P

acces interzis mg/sm.

bk=are dreptu sa foloseasca death stabu

dl=lanturile si electrik sparc

elf=skil de la ,arc ice age, penetration

nam pus restu de skil la bk,dl pentru a face xp doar pe un punctiform sa nu loveasca in 2 sau 3 depinde cum ar putea fi asezate..

in timp la cresterea bk/dl/elf mobi vor putea fi schimbati cu uni mai puternici si cu xp mai mare

:tiphat:

Posted

dap este dar in afara de acces mg/sm uitete la ce mobi am propus cum sa fie etc..

am formulat totu compact ca sa nu se zica ca nu e o idee de la cap la coada :)

sper ca mod sa le placa ideea si sa vb cu dragos..as zice si de playery dar cred ca lor le convine si oricum nu prea conteaza asa mult..din pacate

Posted

nu ma supar :) nu la pareri pertinente :D

prb e ca acele tarcuri sunt ocupate tot de sm/mg care dau cu flame comet etc.. :))

si dupa cum sti in tarc bk e voie ks adica e o sansa pentru cei care stau on cva ore dar nu stau noaptea sa prinda spot sau nu lasa afk etc..acolo intri faci xp cat stai on apoi iesi..

era sa uit propun ca intrebarile de afk sa dureze 5 min si ss sa fie de 10 zile prima abatere :)

oricum acei mobi au xp mic fiind ks nu va fi mare lucru dar e cva decat deloc :)) esti on faci cva bari ,lvl depinde de lvl fiecarui char

Guest Sadi022002
Posted

Contra , cum bk , elf , dl au drptu sa creasca in orice tzarc si orice spot asa si sm-ul si mg-ul au dreptul sa creasca in asa zisul tzarc bk :bananadance2:

Posted

exista punctiforme ...

da 2 in toata arena :)) si in restul mapelor nimic

sadi asa a fost si pe 97 asa poate fi si aici mai ales ca sm a primit si vraji noi.si sm mg nu pot creste deoarece ar ataca tot tarcul :) +ca ei cresc usor pe orice spot bk nare range, elfului i se termina sagetile dl are range dar trb sa se roteasca ca titirezu :)) sunt caractere foarte greu de crescut nu cerem o mapa sau nu stiu cate spoturi..unu singuru care va fi la comun..

Posted

Contra , cum bk , elf , dl au drptu sa creasca in orice tzarc si orice spot asa si sm-ul si mg-ul au dreptul sa creasca in asa zisul tzarc bk :bananadance2:

tu oricum cresti in tarcul punctiform #-o

Posted

Am aprecia ca de acum inainte posturile voastre sa nu se rezume la +1. Daca doriti sa va exprimati parerea, argumentati-o.

eu sunt de acord cu ce spui...este o idee foarte buna, si icna cv sa nu dea nici mg pe str pentru k el matura vreo 3-4 puctiforme odata

Posted

hmmm :D inca ceva, tarcul de bk este bun si pentru elfi, tocmai pentru ca acel tarc nu se poate sa-l pierzi, cum va plangeti voi ca nu aveti sageti destule. Ca stati in tarcul de bk sau ca stati in tarcul vostru de elfi este acelasi lucru. Deci, tarcul special pentru elfi, este un moft al vostru :P

Posted

hmmm :D inca ceva, tarcul de bk este bun si pentru elfi, tocmai pentru ca acel tarc nu se poate sa-l pierzi, cum va plangeti voi ca nu aveti sageti destule. Ca stati in tarcul de bk sau ca stati in tarcul vostru de elfi este acelasi lucru. Deci, tarcul special pentru elfi, este un moft al vostru :P

Well , asta e problema ca nu mai exista nici macar acel tark de BK + acolo se face si party,se foloseste si ES. Asta e problema ^^

Posted

Well , asta e problema ca nu mai exista nici macar acel tark de BK + acolo se face si party,se foloseste si ES. Asta e problema ^^

poi asta sustin eu interzicerea mg si sm acolo ,scoaterea mobilor care sunt acum sa se pune niste mobi mai accesibili si tarc sa fie format ori din punctiforme ori daca nu ca pe 97 plin de mobi :)

xp sa fie unu normal..si propun ca afk in tarc sa fie pedepsit direct cu 5 ile pauza urmand sa creasca de la o abatere la alta :)

Posted

pai hai sa facem "scandal" sa bage mobii si regulile de pe 97d :D

Posted

Si eu sunt de acord cu un tarc bk/mg str/elf/dl

Tarcul ala asa cum este acuma nu prea e folosit in intregime.. atat de mult spatiu.. atat potential

Sunt de acord si cu regula cu suspend din prima si as adauga + contor ^^ cine intra in tarc ala sa lase afk sa o faca intelegand consecintele.

Have a nice day :beer:

Posted

Hai sa argumentam:

- in curand vor fi multi bk-i, dl-i si elfi care nu vor avea unde sa faca singuri experienta daca nu gasesc party, decat in asa zis-ul tark de bk.

- nu mi se pare normal ca atata timp cat elful are si sageti limitate, sa fie obligat sa traga ks cu mg si sm cu Evil Spirits in respectivul tark...aici va dati seama ca e o problema de range al spelului, sm si mg au efect pe tot ecranul cu ES , dar elf bk si dl, sunt limitati ca range si directie.

- daca stiti ca nu merge Wolrd7 pe season1, blocati intrarea in tarkuri, (mai putin in cel de bk) si sa dam totusi sm-ului avantajele lui, iar daca merge Wolrd7 ca cheat....atunci suntem inapoi in epoca 0.97d si nu am evoulat deloc

- daca pe 0.97d un elf pe agility trebuia sa suporte numai bk si mg pe strenght in tarkul de bk, acum trebuie sa suporte toate rasele cu orice spell sau skill ca nu vad nicaieri vreo interdictie in regulament si iarasi ajung la concluzia ca elful este cel mai dezavantajat caracter de pe server.

- in curand, vor fi multi cu 1-2-15 rr si se va incepe sa se traga singuri pe spoturi ...si atunci credeti-ma, nici daca li se dubleaza numarul nu vor fi nici macar aproape suficiente, iar atunci sa vedeti jale pe elf, bk si dl Cristal si Sadi deja de vreo luna trag numai singuri, oricum aia nu inteleg notiunea de party si esenta jocului le este total necunoscuta, sunt niste robotei mici care numai experienta si sa fie ei cei mai gorile de pe srv au in cap....in rest...bashini de strutz :)).

Propun introducerea de party obligatoriu la cerere, dupa un anumit lvl, macar in arena, cu conditia sa fie PP +1 ( deci nu mai mult de 2 caractere de acelasi fel in party ). Daca conditia de PP+1 nu se poate indeplini, atunci se poate refuza party. Stiu ca multi credeti ca PP reprezinta bk+sm+elf+mg/DL....total gresit....dar haideti sa-l consideram totusi PP.

Propun ca fostul tark de bk de pe 0.97d sa fie reintrodus si aici cu regulamentul de rigoare, astfel dam o sansa sa creasca si celor care nu au unde altundeva.

Posted

parerea mea , ca cele 2 tarcuri (cel de bk de pe 97 si cel de vizavi) sa fie cate 4 spoturi punctiforme/tarc si only bk/dl/elf/mg(twist)

Posted

parerea mea , ca cele 2 tarcuri (cel de bk de pe 97 si cel de vizavi) sa fie cate 4 spoturi punctiforme/tarc si only bk/dl/elf/mg(twist)

dap :P haideti ca meritam si noi :hail: asa cresti ca naiba macar cand ajungem arena daca nu prinzi nimic si esti on mai faci niste lvl :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...