blk Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 p-aia sa i-o dai lu blkUite cine se gandeste la mine :X
Equilibrium Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 p-aia sa i-o dai lu blk da ce bei? :) Uite cine se gandeste la mine :X
kreathor Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Vezi ca liquid a fost criminal psihopat intr-o viata anterioara... sa ai grija!
Lucian Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ooooooooh ce-as comenta jocul you guyz iz failin'
Equilibrium Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 pentru bere e okeu beau vodka and whiskey, berea nu-mi place de fel :(
blk Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Crede-ma ca si pe mine ma arde sa comentez.. mai tare decat pe tine :)
kreathor Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 baga un fast forward... last night, the end, game over... si hai sa comentam :)
Lucian Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Incepe ziua a 9-a!Toti sunt morti. Lucian reapare. Se pare ca sosia lui a fost cea sfasiata de popor. Lucian WINS
kreathor Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 da eu ce sa mai zic! am o vorba si cu tine da' ti-o zic la sfarsit.
andix3 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Incepe ziua a 9-a!Toti sunt morti. Lucian reapare. Se pare ca sosia lui a fost cea sfasiata de popor. Lucian WINSVine blk si ii da ban Reason : Cheats .
blk Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Eram pe trecerea de pietoni cu 2 colegi. Langa noi era o baba pe la vreo 80 ani cu cocoasa.Peste strada venise tramvaiul pe care il asteptam dar era rosu si curgeau masinile destul de repede (nu aveam loc sa ne bagam printre ele).Tot incercam noi sa gasim o portita printre masini sa putem sa sprintam inainte sa plece tramvaiul cand de-odata ne uitam si vedem ca babuta bagase NOS si a trecut printre masini si se urca in tramvai.Acolo eram.. 3 baieti de 20-25 ani OWNED de o babuta de 80.Srsly.
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Eram pe trecerea de pietoni cu 2 colegi. Langa noi era o baba pe la vreo 80 ani cu cocoasa. Peste strada venise tramvaiul pe care il asteptam dar era rosu si curgeau masinile destul de repede (nu aveam loc sa ne bagam printre ele). Tot incercam noi sa gasim o portita printre masini sa putem sa sprintam inainte sa plece tramvaiul cand de-odata ne uitam si vedem ca babuta bagase NOS si a trecut printre masini si se urca in tramvai. Acolo eram.. 3 baieti de 20-25 ani OWNED de o babuta de 80. Srsly. am si eu una a fel de amuzanta..!alergam cu un prieten sa prindem un autobuz!!..in cele din urma reusim..!ajuns in el..prietenul meu intreaba pe un batranel 'nu va suparati ce autobuz e asta?'(cu intelesul de ce numar are autobuzul ori ce pe ce linie merge)..la care batranelul foarte simpatic raspunde "Volvo"... :))nu stiu cum vi se pare voua insa eu toata ziua aceea am zambit..