Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

am.o.mica.sugestie....

cred.ca.ar.fi.indicat.ca.primele.voturi.sa.nu.fie.luate.in.calcul..deoarece.au.fost.date.din.burta....si.asa.jocul.nu.are.nici.un.farmec...

Posted

^ deacord, dar un membru al jocului tot ar trebui eliminat

si sugerez ca voturile sa fie trmise pe email-ul celinei, sa ramana confidential

exemplu : eu, mafiot, vad ca un om voteaza impotriva mea, se stie clar ca el va muri in urmatoarea noapte ..

Posted

^ deacord, dar un membru al jocului tot ar trebui eliminat

si sugerez ca voturile sa fie trmise pe email-ul celinei, sa ramana confidential

exemplu : eu, mafiot, vad ca un om voteaza impotriva mea, se stie clar ca el va muri in urmatoarea noapte ..

-de.acord.cu.tine

-sa.vedem.ce.zice.celine :P

Guest Kamikaze
Posted

ar avea ceva daca mi-as cumpara un telescop sa veghez orasul noaptea? si sa mai spionez pe aici, pe acolo...nimic pervers =))

dar asta ar insemna sa am acces la o groaza de informatii, mai bine nu :D

Posted (edited)

Deci,eu tot am vazut reply'uri,care mie mi s-au parut ca au fost gandite pe un fapt solid .

The_first - are un bar,bun, el s-a autoproclamat administrator ?

Sau Celine l-a pus ?

Lancelot e barman,asa a spus the_first sau chiar e .

Edited by liquidlove
Posted

Deci,eu tot am vazut reply'uri,care mie mi s-au parut ca au fost gandite pe un fapt solid .

The_first - are un bar,bun, el s-a autoproclamat administrator ?

Sau Celine l-a pus ?

Lancelot e barman,asa a spus the_first sau chiar e .

nu se fac publice rolurile pana la sfarsitul jocului :)

Posted

Am inteles acum . Credeam ca fiecare creeaza povestea cum vrea el ,si ma miram ca se leaga tot .

Bun,acum am vazut ca au fost niste crime,cine decide cine e ucigasu,adic unul e,doar el stie . Probabil ca nu el a vrut sa ucida,a fost pus de celine .

"Tu l-ai ucis,incearca sa scapi"

Sau cum ? :)

Guest Kamikaze
Posted

Am inteles acum . Credeam ca fiecare creeaza povestea cum vrea el ,si ma miram ca se leaga tot .

Bun,acum am vazut ca au fost niste crime,cine decide cine e ucigasu,adic unul e,doar el stie . Probabil ca nu el a vrut sa ucida,a fost pus de celine .

ai dreptul sa minti, sa te scapi...sau sa spui adevarul, tot ca sa te scapi. nimeni n-are de unde sa verifice autenticitatea vorbelor tale. deci un politai poate fi un mafiot care incearca sa se scoata...sau un politai care e banuit a fi mafiot care incearca de asemenea sa se scoata :D

intelegi tu...

Posted

dragilor, nu schimbăm acum regulile jocului!!

* cine a votat, devotează şi votează din nou, eu număr voturile la final de zi!

* nu votaţi de două ori sau mai ştiu eu cum, să nu uitaţi că sunt cu ochii pe voi :)

* votaţi pe forum, nu primesc şi nu iau nimic în calcul dacă primesc în privat! insist!

* eu am împărţit doar roluri cu aptitudinile aferente, nu pun eu pe nimeni să ucidă pe nimeni, vă rog nu interpetaţi lucruri!

* ce s-a debitat la joc nu are legătură cu mine, în jocul ăsta se minte de se rupe, dacă găsiţi mafia şi îi eliminaţi sunteţi buni!

Posted (edited)

ai dreptul sa minti, sa te scapi...sau sa spui adevarul, tot ca sa te scapi. nimeni n-are de unde sa verifice autenticitatea vorbelor tale. deci un politai poate fi un mafiot care incearca sa se scoata...sau un politai care e banuit a fi mafiot care incearca de asemenea sa se scoata :D

intelegi tu...

Da,in urma unor discutii pe mess,si a completarilor voastre pe forum . Am ajuns sa inteleg tot jocul,pot sa zic ca sunt pregatit pentru urmatoare editie,pe care o voi juca cu placere .

Sper ca in scurt timp sa fie active mai multe persoane,pentru ca jocul sa aiva o diversitate mai mare,si sa fie mai interesant,practic jocul se disputa acum intre 4-5 persoane .

* Celine,doar ce nu am inteles eu .

Edited by liquidlove
Posted (edited)

dragilor, nu schimbăm acum regulile jocului!!

* cine a votat, devotează şi votează din nou, eu număr voturile la final de zi!

* nu votaţi de două ori sau mai ştiu eu cum, să nu uitaţi că sunt cu ochii pe voi :)

* votaţi pe forum, nu primesc şi nu iau nimic în calcul dacă primesc în privat! insist!

* eu am împărţit doar roluri cu aptitudinile aferente, nu pun eu pe nimeni să ucidă pe nimeni, vă rog nu interpetaţi lucruri!

* ce s-a debitat la joc nu are legătură cu mine, în jocul ăsta se minte de se rupe, dacă găsiţi mafia şi îi eliminaţi sunteţi buni!

Edited by liquidlove
Posted

dap .. unde sunt ceilalti 8 ? :|

lancelot,ganezu,adix,pitikoo nici nu au dat cu ochiu peste ce am vorbit noi

am citit in fiecare ora tot ce s-a scris.. nu sunt obligat sa raspund fix in acel moment, nu ?

Posted

din moment ce esti interogat, esti obligat sa raspunzi !

altfel, daca cineva ma interogheaza raspund fix in ultimul minut al zilei respective .. ce farmec are?

@daca veniti doar sa cititi, pentru ce v-ati inscris, asa nu are farmec

Posted

am citit in fiecare ora tot ce s-a scris.. nu sunt obligat sa raspund fix in acel moment, nu ?

vezi ca ai fost interogat de catre mine

Posted

postează cum vor, dacă trec două zile (de mafia) îi dau afară ;)

sunt de acord cu tine Wanksta :)

deci.voi.astia.ce.cititi.si.nu.postati...aveti.grija... :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...