the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 sper.ca.de.maine.sa.fie.activitate.din.partea.tuturor.membrilor...
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 da, o să fie! deci eu mor de râs, jur pe roz că nu am mai întâlnit asemenea imaginaţie prea tare!! :D :P
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 am.o.mica.sugestie....cred.ca.ar.fi.indicat.ca.primele.voturi.sa.nu.fie.luate.in.calcul..deoarece.au.fost.date.din.burta....si.asa.jocul.nu.are.nici.un.farmec...
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ^ deacord, dar un membru al jocului tot ar trebui eliminatsi sugerez ca voturile sa fie trmise pe email-ul celinei, sa ramana confidentialexemplu : eu, mafiot, vad ca un om voteaza impotriva mea, se stie clar ca el va muri in urmatoarea noapte ..
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ^ deacord, dar un membru al jocului tot ar trebui eliminatsi sugerez ca voturile sa fie trmise pe email-ul celinei, sa ramana confidentialexemplu : eu, mafiot, vad ca un om voteaza impotriva mea, se stie clar ca el va muri in urmatoarea noapte ..-de.acord.cu.tine-sa.vedem.ce.zice.celine :P
Guest Kamikaze Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ar avea ceva daca mi-as cumpara un telescop sa veghez orasul noaptea? si sa mai spionez pe aici, pe acolo...nimic pervers dar asta ar insemna sa am acces la o groaza de informatii, mai bine nu :D
liquidlove Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 (edited) Deci,eu tot am vazut reply'uri,care mie mi s-au parut ca au fost gandite pe un fapt solid . The_first - are un bar,bun, el s-a autoproclamat administrator ?Sau Celine l-a pus ?Lancelot e barman,asa a spus the_first sau chiar e . Edited June 14, 2009 by liquidlove
Irina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Deci,eu tot am vazut reply'uri,care mie mi s-au parut ca au fost gandite pe un fapt solid . The_first - are un bar,bun, el s-a autoproclamat administrator ?Sau Celine l-a pus ?Lancelot e barman,asa a spus the_first sau chiar e .nu se fac publice rolurile pana la sfarsitul jocului :)
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 exista.un.numar.de.personaje...fiecare.cu.o.functie.primita.aleatoriu....iar.noi.trebuie.sa.creeam.o.poveste!
liquidlove Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Am inteles acum . Credeam ca fiecare creeaza povestea cum vrea el ,si ma miram ca se leaga tot . Bun,acum am vazut ca au fost niste crime,cine decide cine e ucigasu,adic unul e,doar el stie . Probabil ca nu el a vrut sa ucida,a fost pus de celine ."Tu l-ai ucis,incearca sa scapi" Sau cum ? :)
Guest Kamikaze Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Am inteles acum . Credeam ca fiecare creeaza povestea cum vrea el ,si ma miram ca se leaga tot . Bun,acum am vazut ca au fost niste crime,cine decide cine e ucigasu,adic unul e,doar el stie . Probabil ca nu el a vrut sa ucida,a fost pus de celine ."Tu l-ai ucis,incearca sa scapi" Sau cum ? :)ai dreptul sa minti, sa te scapi...sau sa spui adevarul, tot ca sa te scapi. nimeni n-are de unde sa verifice autenticitatea vorbelor tale. deci un politai poate fi un mafiot care incearca sa se scoata...sau un politai care e banuit a fi mafiot care incearca de asemenea sa se scoata :Dintelegi tu...
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dragilor, nu schimbăm acum regulile jocului!!* cine a votat, devotează şi votează din nou, eu număr voturile la final de zi!* nu votaţi de două ori sau mai ştiu eu cum, să nu uitaţi că sunt cu ochii pe voi :)* votaţi pe forum, nu primesc şi nu iau nimic în calcul dacă primesc în privat! insist!* eu am împărţit doar roluri cu aptitudinile aferente, nu pun eu pe nimeni să ucidă pe nimeni, vă rog nu interpetaţi lucruri!* ce s-a debitat la joc nu are legătură cu mine, în jocul ăsta se minte de se rupe, dacă găsiţi mafia şi îi eliminaţi sunteţi buni!
liquidlove Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 (edited) ai dreptul sa minti, sa te scapi...sau sa spui adevarul, tot ca sa te scapi. nimeni n-are de unde sa verifice autenticitatea vorbelor tale. deci un politai poate fi un mafiot care incearca sa se scoata...sau un politai care e banuit a fi mafiot care incearca de asemenea sa se scoata :Dintelegi tu...Da,in urma unor discutii pe mess,si a completarilor voastre pe forum . Am ajuns sa inteleg tot jocul,pot sa zic ca sunt pregatit pentru urmatoare editie,pe care o voi juca cu placere .Sper ca in scurt timp sa fie active mai multe persoane,pentru ca jocul sa aiva o diversitate mai mare,si sa fie mai interesant,practic jocul se disputa acum intre 4-5 persoane .* Celine,doar ce nu am inteles eu . Edited June 14, 2009 by liquidlove
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dap .. unde sunt ceilalti 8 ? lancelot,ganezu,adix,pitikoo nici nu au dat cu ochiu peste ce am vorbit noi
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 * Celine,doar ce nu am inteles eu . adică?de restul jucătorilor nu ştiu nici eu nimic, decât de Lance ştiu că are ceva probleme în afara oraşului, revine cum poate :)
liquidlove Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 (edited) Am inteles acum . Credeam ca fiecare creeaza povestea cum vrea el ,si ma miram ca se leaga tot . Bun,acum am vazut ca au fost niste crime,cine decide cine e ucigasu,adic unul e,doar el stie . Probabil ca nu el a vrut sa ucida,a fost pus de celine ."Tu l-ai ucis,incearca sa scapi" Sau cum ? :)dragilor, nu schimbăm acum regulile jocului!!* cine a votat, devotează şi votează din nou, eu număr voturile la final de zi!* nu votaţi de două ori sau mai ştiu eu cum, să nu uitaţi că sunt cu ochii pe voi :)* votaţi pe forum, nu primesc şi nu iau nimic în calcul dacă primesc în privat! insist!* eu am împărţit doar roluri cu aptitudinile aferente, nu pun eu pe nimeni să ucidă pe nimeni, vă rog nu interpetaţi lucruri!* ce s-a debitat la joc nu are legătură cu mine, în jocul ăsta se minte de se rupe, dacă găsiţi mafia şi îi eliminaţi sunteţi buni! Edited June 14, 2009 by liquidlove
Irina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 totusi ganezu pitiko..sunt pe aici..citesc chestii..si ireal parca citea mai devreme..suspecti..
pitikoo Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dap .. unde sunt ceilalti 8 ? lancelot,ganezu,adix,pitikoo nici nu au dat cu ochiu peste ce am vorbit noi am citit in fiecare ora tot ce s-a scris.. nu sunt obligat sa raspund fix in acel moment, nu ?
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 din moment ce esti interogat, esti obligat sa raspunzi !altfel, daca cineva ma interogheaza raspund fix in ultimul minut al zilei respective .. ce farmec are?@daca veniti doar sa cititi, pentru ce v-ati inscris, asa nu are farmec
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 postează cum vor, dacă trec două zile (de mafia) îi dau afară ;)sunt de acord cu tine Wanksta :)
Irina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 am citit in fiecare ora tot ce s-a scris.. nu sunt obligat sa raspund fix in acel moment, nu ?vezi ca ai fost interogat de catre mine
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 postează cum vor, dacă trec două zile (de mafia) îi dau afară ;) sunt de acord cu tine Wanksta :) deci.voi.astia.ce.cititi.si.nu.postati...aveti.grija...
DuR@nG0_* Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pare interesant jocul...dabia astept sa incepa runda noua...sper sa se termine runda cat mai rpd :X