Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

pregatiti-va de un carnagiu...!mafia nu va ierta..:))e un joc domnilor..unii pierd altii castiga..!asta e..!:)doar ca precizez..mafia e invincibila..!daca stii sa joci..!

Posted

Sorry rapture, eu am incercat sa pun o vorba buna pt tine... dar a fost prea tarziu. De fapt, oricum nu m-a bagat nimeni in seama. Problema a fost ca nu a existat alta optiune pt. vot.

Posted

Sorry rapture, eu am incercat sa pun o vorba buna pt tine... dar a fost prea tarziu. De fapt, oricum nu m-a bagat nimeni in seama. Problema a fost ca nu a existat alta optiune pt. vot.

oare??

Posted

Apreciez ...

Mai mult de jumate citesc printre randuri ce dracu (in cel mai bun caz). Nu ai cum ...

Lucian, scz bro, dar cand mi s-a dat rolul de politist, nu mi s-a spus si ce fel sunt. A fost aiurea si pt mine, ca nu m-am gandit, am luat-o asa cum am primit-o.

Oricum, trecand peste toate, m-am amuzat teribil la editia asta (si singura in care chiar am fost activ). Pacat totusi ca s-a terminat prea repede pt mine ..

Posted

Eu..ca psicho ce am fost,chiar am vrut sa elimin mafiotii,si sa ajut cetatenii buni..si sincer,asa mi-am ales tintele :D ,cu gandul ca e mafiot..si poc ,dar se pare ca a iesit invers :D

Oricum,rapture a avut un rol important in votarea si moartea lui Lucian .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...