blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Este si asta o idee. Daca ii anulez votul azi sau maine, n-are nicio relevanta la impactul asupra oamenilor. El oricum zice "l-as vota pe x daca as putea" si toate textele aferente.Ca face asta azi, ca o face maine.. tot aia e.
blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 kreathoare ai ajuns in bucuresti? Cand iesim la berea aia?
Alkanphel Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Salut, am observat că acest joc pe forum a devenit foarte distractiv,si că din ce in ce mai mulţi useri încep sa joace.Am citit toate regulile jocului postate de fanaticdoll si Lancelot,şi in proporţie de 90 % am înţeles ideea jocului,dar am o mică nelămurire,şi anume: am văzut că fiecare jucător are un anumit rol,iar unele roluri au diferite abilitaţi pe timp de noapte,perioadă in care userii respectivi îşi atacă ţintele,dar cum fac asta?Dacă stiţi răspunsul la întrebarea mea,v-aş fi recunoscător ! :tiphat: Precizez că in momentul de faţă nu sunt inscris în Mafia 4,dar dacă se va ivi o nouă ediţie a jocului m-aş înscrie bucuros,asta rămâne de vazut.Mulţumesc ! :)
blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Exista un moderator al jocului care primeste tintele pe timp de "noapte" si opereaza schimbarile.
nu ma cunosti Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Salut, am observat că acest joc pe forum a devenit foarte distractiv,si că din ce in ce mai mulţi useri încep sa joace.Am citit toate regulile jocului postate de fanaticdoll si Lancelot,şi in proporţie de 90 % am înţeles ideea jocului,dar am o mică nelămurire,şi anume: am văzut că fiecare jucător are un anumit rol,iar unele roluri au diferite abilitaţi pe timp de noapte,perioadă in care userii respectivi îşi atacă ţintele,dar cum fac asta?Dacă stiţi răspunsul la întrebarea mea,v-aş fi recunoscător ! :tiphat: Precizez că in momentul de faţă nu sunt inscris în Mafia 4,dar dacă se va ivi o nouă ediţie a jocului m-aş înscrie bucuros,asta rămâne de vazut.Mulţumesc ! :)prin intermediul unui mail trimitem tintele la moderator.
pitikoo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Trimit mail moderatorului jocului cu " eu x ucid y ", "eu a investighez b"
RAPTURE- Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 tu joci sau o dai in diverse ? va plangeti ca niste virgini lol ia vezi-ti de treaba rapture nu mai voteaza azi. Replica asta (praf) isi avea locul foarte bine aici, pe mail sau pe messenger daca vroiai sa mi-o adresezi mie. Submit. Ori va jucati, ori va plangeti altundeva ca nu se ridica nimeni la valoarea voastra (preferabil intr-o manea). doamne feri ... frate era 2-3 noaptea paremi-se cand am postat. mai eram 2 jucatori activi si cautam sa ma amuz. Am un fetis ciudat sa ma usurez in aer liber; simt ca sunt una cu natura. ^^ Nu am avut nici cea maimica tentativa de a ma plange. Ma amuzam doar de spusele lui alexandru. Intradevar, nu avea ce cauta in contextul ala numele tau, blk. Dar, crede-ma ca nu am facut-o cu rea intentie or smth. Te rog frumos nu-mi anula votul pt o prostie. M-am implicat prea mult. Merit o sansa ?! :tiphat:
AleXandrUC Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nu-i anula votul..am luat-o si eu ca pe o gluma..!
Equilibrium Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ahaha... ce bataie va da blk :Dlance si doll erau mai blanzi :P
Lucian Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ahaha... ce bataie va da blk :Dlance si doll erau mai blanzi :Ppe mine doar doll avea puterea de a ma imblanzi :Di miss that girl
RAPTURE- Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ok, granted.Va rog sa nu se mai intample.Mersi frumos nu-i anula votul..am luat-o si eu ca pe o gluma..!apreciez
blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 I-am permis eu lui Wanksta sa editeze acel post. A fost intr-o oarecare masura gresala mea ca era putin prost informat.Tot ce era in acel post era eronat, daca ati vazut, nu-l luati in seama.
blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ies cu kreathor mai tarziu ca si lui trebuie sa-i dau o bere, vii?
andix3x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 pe mine doar doll avea puterea de a ma imblanzi :Di miss that girlMe too dude :( ....
LuckyShot Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 mai tarziu azi sau mai tarziu saptamana asta? :P
LuckyShot Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 bine dar daca te bag sub masa, nu te superi pe mine nu?
the_first Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 LukyShot nu te tot repeta cu votul...devii pisaloaga...
blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 bine dar daca te bag sub masa, nu te superi pe mine nu? LukyShot nu te tot repeta cu votul...devii pisaloaga... Am anuntat-o eu. Nu se va mai repeta :)