Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

figuri sunteţi!

încep iar... acum fiind noapte, cei ce au activitate noaptea trimit ţinte, schimbă impresii cu mine; pe timp de zi eu vin cu starea lucrurilor, cine mai trăieşte cine a murit şi apoi dau drumu la joc, dincolo la MAFIA, acolo voi povestiţi care ce a făcut noaptea trecută, încercaţi să eliminaţi un mafiot prin vot!

hai că o să vă daţi drumu, ştiu sigur :)

Posted (edited)

Am citit vreo 5 pagini din cele 7 .

Pare interesant,m-as baga si eu,pe la pagina 5 inca se faceau inscrieri :)

So,daca mai e loc,as dorii sa primesc o confirmare,si sa-ti trimit email'ul .

Cu drag,liquidlove :wub:

Edit : Am vazut ca a inceput deja,programeaza-ma la urmatoarea editite a Mafiei

Edited by liquidlove
Posted

fanaticaldoll np. Stii ca erau si probleme la mine. Peste o saptamana plec, deci mai mult va incurcam :D.

Distractie placuta in continuare si R.I.P. celorlalti :)).

Posted

dragilor, vă postesc la discuţii în "MAFIA", mult spor!

liquidlove, cu mult drag te aşteptăm la următoarea, cea prezentă e în curs.

dacă doreşti, la următoarea înscriere îşi dau personal un pm :)

oana, draga mea, cineva te adoră şi te-a vrut lipită de perete :D :))

coincidenţă, oricum te iubim şi te mai aşteptăm.

am să mă ţin de cuvânt şi la următoarea mafie nu se mai moare în prima noapte pentru ca fiecare să bebeficieze de o zi pe forum :)

Posted

*Bine,nu e nici o problema .

*O sa astept pm'ul la urmatoarea editie .

*Poate pana atunci,toate informatile,care se afla pe mai multe pagini,vor fi scrise doar intr-un topic,sincer,am citit,dar prea multe nu am inteles .

Posted

Jur pe roz !

haha... pinky promise :))

Am si eu o rugaminte la tine fanatical... daca se poate sa-mi schimb adresa de mail. Daca se poate da-mi un raspuns aici si am sa ti-o trimit pe privat.

Posted

irina, (şi)tu erai cu plecatul? ce bătaie meriţi :)) ok, ţine pînă câştigă una din părţi :) vedem, te înlocuiesc sau eşti eliminată prin neparticipare, dar cred că nenea Equilibrium de abia aşteaptă să pleci ;)

e ok, wanskta :)

liquidlove, ok, da, am să concentrez regulile într-un post :)

Posted

irina, tu erai cu plecatul? ce bătaie meriţi :)) ok, ţine pînă câştigă una din părţi :) vedem, te înlocuiesc sau eşti eliminată prin neparticipare, dar cred că nenea Equilibrium de abia aşteaptă să pleci ;)

Eh, nu sunt chiar asa... nu ma bag peste Irina, am rabdare pana la un nou inceput :P :D

Deci, poti sa-ti alta adresa de mail?

Posted

irina, (şi)tu erai cu plecatul? ce bătaie meriţi :)) ok, ţine pînă câştigă una din părţi :) vedem, te înlocuiesc sau eşti eliminată prin neparticipare, dar cred că nenea Equilibrium de abia aşteaptă să pleci ;)

e ok, wanskta :)

ok am inteles :(

Posted

fanatic, nu stiu cum se procedeaza

adica daca interoghez pe cineva, ce se intampla ?:D

ar fi ideal, aştept să vorbiţi, să vă acuzaţi, poliţiştii să iasă cu investigaţiile la iveală :)

pizza, da clar, eşti un erou! :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...