fanaticaldoll Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 figuri sunteţi!încep iar... acum fiind noapte, cei ce au activitate noaptea trimit ţinte, schimbă impresii cu mine; pe timp de zi eu vin cu starea lucrurilor, cine mai trăieşte cine a murit şi apoi dau drumu la joc, dincolo la MAFIA, acolo voi povestiţi care ce a făcut noaptea trecută, încercaţi să eliminaţi un mafiot prin vot!hai că o să vă daţi drumu, ştiu sigur :)
fanaticaldoll Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 cand postezi rezultatele din prima noapte?peste vreo două ore :)
Irina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ar cam fi timpul :-?imi place ca nu e nimeni online :wub:
nu ma cunosti Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 chiar sunt curios :) sa vedem ce sa intampla :D
liquidlove Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 (edited) Am citit vreo 5 pagini din cele 7 . Pare interesant,m-as baga si eu,pe la pagina 5 inca se faceau inscrieri :)So,daca mai e loc,as dorii sa primesc o confirmare,si sa-ti trimit email'ul .Cu drag,liquidlove :wub:Edit : Am vazut ca a inceput deja,programeaza-ma la urmatoarea editite a Mafiei Edited June 13, 2009 by liquidlove
Oana Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 fanaticaldoll np. Stii ca erau si probleme la mine. Peste o saptamana plec, deci mai mult va incurcam :D. Distractie placuta in continuare si R.I.P. celorlalti .
fanaticaldoll Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dragilor, vă postesc la discuţii în "MAFIA", mult spor! liquidlove, cu mult drag te aşteptăm la următoarea, cea prezentă e în curs. dacă doreşti, la următoarea înscriere îşi dau personal un pm :) oana, draga mea, cineva te adoră şi te-a vrut lipită de perete :D coincidenţă, oricum te iubim şi te mai aşteptăm. am să mă ţin de cuvânt şi la următoarea mafie nu se mai moare în prima noapte pentru ca fiecare să bebeficieze de o zi pe forum :)
Irina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 celine,am si eu o intrebare cam cat va tine editia asta? ca si eu saptamana viitoare voi pleca..mai exact vineri :)
liquidlove Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 *Bine,nu e nici o problema . *O sa astept pm'ul la urmatoarea editie .*Poate pana atunci,toate informatile,care se afla pe mai multe pagini,vor fi scrise doar intr-un topic,sincer,am citit,dar prea multe nu am inteles .
Equilibrium Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Jur pe roz ! haha... pinky promise Am si eu o rugaminte la tine fanatical... daca se poate sa-mi schimb adresa de mail. Daca se poate da-mi un raspuns aici si am sa ti-o trimit pe privat.
fanaticaldoll Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 irina, (şi)tu erai cu plecatul? ce bătaie meriţi ok, ţine pînă câştigă una din părţi :) vedem, te înlocuiesc sau eşti eliminată prin neparticipare, dar cred că nenea Equilibrium de abia aşteaptă să pleci ;) e ok, wanskta :) liquidlove, ok, da, am să concentrez regulile într-un post :)
Life Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 fanatic, sambata viitoare trebuie sa plec, plec pt o saptamana :).
Equilibrium Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 irina, tu erai cu plecatul? ce bătaie meriţi ok, ţine pînă câştigă una din părţi :) vedem, te înlocuiesc sau eşti eliminată prin neparticipare, dar cred că nenea Equilibrium de abia aşteaptă să pleci ;) liquidlove, ok, da, am să concentrez regulile într-un post :) Eh, nu sunt chiar asa... nu ma bag peste Irina, am rabdare pana la un nou inceput :P :D Deci, poti sa-ti alta adresa de mail?
Irina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 irina, (şi)tu erai cu plecatul? ce bătaie meriţi ok, ţine pînă câştigă una din părţi :) vedem, te înlocuiesc sau eşti eliminată prin neparticipare, dar cred că nenea Equilibrium de abia aşteaptă să pleci ;) e ok, wanskta :) liquidlove, ok, da, am să concentrez regulile într-un post :) ok am inteles :(
Irina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 @ irnk, unde pleci ? poate plecam in acelasi loc ^^la mare plec :P , tu ?
fanaticaldoll Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 da, Equilibrum, poţi.dragilor, discutaţi la MAFIA, nu doar votaţi. ce haz are?
Life Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 fanatic, nu stiu cum se procedeazaadica daca interoghez pe cineva, ce se intampla ?:D
pizza200 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 am fost considerat o amenintare de catre mafie si m-au omorat din prima noapte!
fanaticaldoll Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 fanatic, nu stiu cum se procedeaza adica daca interoghez pe cineva, ce se intampla ?:D ar fi ideal, aştept să vorbiţi, să vă acuzaţi, poliţiştii să iasă cu investigaţiile la iveală :) pizza, da clar, eşti un erou!