blk Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Andi a jucat destul de bine acum numai ca erau toti restu aerieni si nu-l bagau in seama.EDIT: In a 2-a editie a pierdut mafia.
Lancelot Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 eu o saptamana o sa fiu plecat de pe aici..blk..vrei sa moderezi in locul meu o editie?
blk Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Daca n-au ceilalti nimic impotriva, as putea sa ma ocup eu de o editie.
Lancelot Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 oki eu zic ca asa ramane..in mare cred ca stii cam tot ce e de facut.Baieti pregatiti-va sa fiti la mana lui blk :D el decide cand incepe cat tine..Ps mie mi-a fost mai usor sa lucrez pe forum cu pm-uri..asta ca sa eviti ambrambureala cu mail-urile
pitikoo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Intr-adevar, a fost mai usor cu PM :D.Putem incepe sa ne inscriem ?
Lancelot Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 blk anunta ce si cum Ps are dreptul sa-si aleaga singur concurentii..si pe baza experientelor viitoarePS cine fac un hall of fame ? cu primele 3 editii? ceva de genul cine a participat..si echipa castigatoare pentru fiecare..apoi il fac eu pinned :Ddar sa arate frumos asa :D
LuckyShot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 e o vorba din batrani "cine inchide, deschide" :D
blk Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Am facut eu ala de hall of fame. Lance, sa completezi tu la best cop / mob din mafia 1 si 3 ca nu-i stiu.Fac si un topic de inscriere pentru Mafia 4 in curand.
blk Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 mafia 3 andix guardian ...hellooo A inchis lance topicul si nu mai pot edita. Ia-te de el.
Equilibrium Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :o se pare ca cel mai bun politist a fost unul incompetent
Lancelot Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 cel mai activ adica dintre ei..nu ma cunosti a murit rapid..iar irnk nu a fost foarte inspirata Rene investiga orice in afara de mafie probabil usor influentat de thdd Ps andi warn down ptr activitatea de pe timp de zi
Equilibrium Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 cel mai activ adica dintre ei..nu ma cunosti a murit rapid..iar irnk nu a fost foarte inspirata Rene investiga orice in afara de mafie probabil usor influentat de thdd Ps andi warn down ptr activitatea de pe timp de zi ahaha andi in sfarsit ai primit warn down
Black Dragon Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 cel mai activ adica dintre ei..nu ma cunosti a murit rapid..iar irnk nu a fost foarte inspirata Rene investiga orice in afara de mafie probabil usor influentat de thdd Ps andi warn down ptr activitatea de pe timp de zi usor ? totusi , nu se adauga acel rol ? politist corupt ?