Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

^gg don corleone , daca ma lasai sa traiesc mureai 100% ;)

Politist Beat - Este prezent la orice crima dar vede 3 persoane care ar putea fi faptasii .

Posted

evident ca nu te lasam sa traiesti, don't be retarded :DDDDDDD

:))) , zi`mi si mie , in ziua 2 tu ai ucis noaptea ?:)

lancelot nu`si citea mail`urile si nu am blocat pe nimeni :banghead:

Posted

pai numa el trimite tintele :))

See lance , puteam sa il salvez pe nu ma cunosti :angry1:

Ca sa te iert , te rog frumos sa faci si mafia 4 :D ...

equi vezi ca ai fani la mta chat =))))

Posted

See lance , puteam sa il salvez pe nu ma cunosti :angry1:

Ca sa te iert , te rog frumos sa faci si mafia 4 :D ...

equi vezi ca ai fani la mta chat =))))

dea, sunt un om model pentru multa lumea, multi ma cauta :dooh:

Posted

daca eram singurul mafiot, pe toti va bagam in mormant :D

da da, tu tu, sefa de trib :D

pe mine m-a investigat cineva? chiar sunt curios :D

Posted

well, prefer sa cred ca am gandit jocul foarte bine impreuna cu mafiotii mei, nu vreau sa multumesc nimanui ca singuri am castigat jocul ;)

btw wanksta, nu din cauza mea ai murit, adica nu in sensul in care o spui tu, ai murit pentru ca am vrut sa te omor

@andy: da, vorbeam cu mafiotii, in fine cateodata schimbam pe ultima suta de metri tinta si nu mai am apucam sa-i intreb pe toti, nu erau online pe ym etc dar pana la urma cred ca toti sunt multumiti si nu-mi poarta 'pica' :)

Posted

well, prefer sa cred ca am gandit jocul foarte bine impreuna cu mafiotii mei, nu vreau sa multumesc nimanui ca singuri am castigat jocul ;)

@andy: da, vorbeam cu mafiotii, in fine cateodata schimbam pe ultima suta de metri tinta si nu mai am apucam sa-i intreb pe toti, nu erau online pe ym etc dar pana la urma cred ca toti sunt multumiti si nu-mi poarta 'pica' :)

Si ai avut noroc cu tintele . Prima data l`ai omorat pe radu care era si cel mai periculos :)) , apoi celine doctor , nu ma cunosti politist competent , wanksta doctor ... De aici totul s`a pierdut ...Lumea a inceput sa voteze aiurea :))

Nu cred ca ti`ar purta cineva pica la cum ai actionat ;;) ...desi ai fost muuuuullllt prea vizibil la inceput ;) ...

@wanksta inca o data ' E DOAR VINA TA :banghead: '

@luci eu vroiam in seara a 3 a sa te blochez , erai prea tacut :-? ...

Posted

Eu am jucat pana acum 2 jocuri (I si III). Pana acum nu am vazut un politist sa-si joace rolul calumea - care sa ma convinga cu adevarat ca are dreaptate (banuiesc ca rolul politistilor este sa trimita tinte - in cazul in care nimeresc un mafiot - moderatorul le confirma - iar ei trebuie sa ne convinga pe noi ). Pitikoo a incercat ceva acum pe final, dar nu stiu ce dovezi avea ca nu a nimerit-o, si, cel mai convingator, andi - care desi nu era politist, pe mine ma convinsese in mare masura sa merg pe mana lui (prea tarziu insa).

Eu nu am fost foarte activ (rolul nu mi-o cerea, nu am fost acuzat de nimic, nu mi s-a cerut parerea) si nu vreau sa vin la final si sa arunc cu acuze; dar, in opinia mea, asa niciodata mafia nu o sa piarda (nu stiu cum s-a terminat a 2-a editie).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...