andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :crazy: nu stiu daca ma bag si la mafia 4 :)Nu prea iti place sa dai warn down :> ...
diVu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 daca mai faci un mafia 4 , baga si un rol nou- politist corupt .
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ^gg don corleone , daca ma lasai sa traiesc mureai 100% ;) Politist Beat - Este prezent la orice crima dar vede 3 persoane care ar putea fi faptasii .
tthdd Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 evident ca nu te lasam sa traiesti, don't be retarded :DDDDDDD
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 evident ca nu te lasam sa traiesti, don't be retarded :DDDDDDD ) , zi`mi si mie , in ziua 2 tu ai ucis noaptea ?:) lancelot nu`si citea mail`urile si nu am blocat pe nimeni
Equilibrium Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ) , zi`mi si mie , in ziua 2 tu ai ucis noaptea ?:) lancelot nu`si citea mail`urile si nu am blocat pe nimeni pai numa el trimite tintele
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 pai numa el trimite tintele See lance , puteam sa il salvez pe nu ma cunosti :angry1: Ca sa te iert , te rog frumos sa faci si mafia 4 :D ... equi vezi ca ai fani la mta chat ))
Equilibrium Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 See lance , puteam sa il salvez pe nu ma cunosti :angry1: Ca sa te iert , te rog frumos sa faci si mafia 4 :D ... equi vezi ca ai fani la mta chat )) dea, sunt un om model pentru multa lumea, multi ma cauta :dooh:
Lucian Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 daca eram singurul mafiot, pe toti va bagam in mormant :Dda da, tu tu, sefa de trib :Dpe mine m-a investigat cineva? chiar sunt curios :D
Life Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 thade, ar trebui sa`mi multumesti ca te-am salvat =)din cauza ta am murit eu !
tthdd Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 well, prefer sa cred ca am gandit jocul foarte bine impreuna cu mafiotii mei, nu vreau sa multumesc nimanui ca singuri am castigat jocul ;)btw wanksta, nu din cauza mea ai murit, adica nu in sensul in care o spui tu, ai murit pentru ca am vrut sa te omor @andy: da, vorbeam cu mafiotii, in fine cateodata schimbam pe ultima suta de metri tinta si nu mai am apucam sa-i intreb pe toti, nu erau online pe ym etc dar pana la urma cred ca toti sunt multumiti si nu-mi poarta 'pica' :)
diVu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 da da, tu tu, sefa de trib :Dpe mine m-a investigat cineva? chiar sunt curios :D<<
LuckyShot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 pana la urma cred ca toti sunt multumiti si nu-mi poarta 'pica' :)i do -_- eu trebuia sa primesc warn down :<
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 well, prefer sa cred ca am gandit jocul foarte bine impreuna cu mafiotii mei, nu vreau sa multumesc nimanui ca singuri am castigat jocul ;) @andy: da, vorbeam cu mafiotii, in fine cateodata schimbam pe ultima suta de metri tinta si nu mai am apucam sa-i intreb pe toti, nu erau online pe ym etc dar pana la urma cred ca toti sunt multumiti si nu-mi poarta 'pica' :) Si ai avut noroc cu tintele . Prima data l`ai omorat pe radu care era si cel mai periculos , apoi celine doctor , nu ma cunosti politist competent , wanksta doctor ... De aici totul s`a pierdut ...Lumea a inceput sa voteze aiurea Nu cred ca ti`ar purta cineva pica la cum ai actionat ...desi ai fost muuuuullllt prea vizibil la inceput ;) ... @wanksta inca o data ' E DOAR VINA TA ' @luci eu vroiam in seara a 3 a sa te blochez , erai prea tacut :-? ...
diVu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 AM FOST DOI VICLENI, CA NISTE VULPI HA HAAAAAAAAAUN COPOI SI UN NASH !
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 BAD COPS DESERVE FREE TICKETS @ FERNANDO CONCERT !!
Lancelot Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 :) da in noaptea in care Wanksta a fost omorat de thade...el ca doctor alesese sa-l salveze pe thdd )
RAPTURE- Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Eu am jucat pana acum 2 jocuri (I si III). Pana acum nu am vazut un politist sa-si joace rolul calumea - care sa ma convinga cu adevarat ca are dreaptate (banuiesc ca rolul politistilor este sa trimita tinte - in cazul in care nimeresc un mafiot - moderatorul le confirma - iar ei trebuie sa ne convinga pe noi ). Pitikoo a incercat ceva acum pe final, dar nu stiu ce dovezi avea ca nu a nimerit-o, si, cel mai convingator, andi - care desi nu era politist, pe mine ma convinsese in mare masura sa merg pe mana lui (prea tarziu insa).Eu nu am fost foarte activ (rolul nu mi-o cerea, nu am fost acuzat de nimic, nu mi s-a cerut parerea) si nu vreau sa vin la final si sa arunc cu acuze; dar, in opinia mea, asa niciodata mafia nu o sa piarda (nu stiu cum s-a terminat a 2-a editie).