blk Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 au fost 3 politisti competenti care, sincer, n-au facut nimic.. A fost vina mea in ultima zi.. L-am investigat pe slaban, crezand ca-s competent, am primit raspunsu "celmaislaban e psihopat [...]", asa ca l-am votat si i-am facut si pe ceilalti sa faca asta Deci au fost 3 competenti care n-au facut nimic si un incompetent care mai mult a incurcat? EDIT: Lucky mi-as fi dat seama si de tine intr-un final.. dar probabil m-ai fi omorat in prima zi :P
liquidlove Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A fost vina mea in ultima zi.. L-am investigat pe slaban, crezand ca-s competent, am primit raspunsu "celmaislaban e psihopat [...]", asa ca l-am votat si i-am facut si pe ceilalti sa faca asta Defapt pitiko...nu prea ai facut lumea..eu te-am luat cu intrebari..esti politist ? esti sigur ca e mafiot? Cand tu ai raspund da,toti te-au crezut..sau cel putin daca nu era slaban mafiot..urmai la vot . M-am asigurat ca dupa slaban urmezi tu .
LuckyShot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 EDIT: Lucky mi-as fi dat seama si de tine intr-un final.. dar probabil m-ai fi omorat in prima zi :P nu te-as fi omorat in prima zi. te-as fi tinut de momeala :D profitam putin de tine
Equilibrium Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 (edited) Nope. Dar thade si equilibrium / liquid devenisera evidenti. Chiar nu inteleg de ce in ultima zi l-au votat toti pe celmaislaban, a fost cea mai random / haotica actiune posibila cand era clar de la o posta ca thade e mafiot. Da sti, mie mi-a placut ca andix s-a chinuit sa-i face pe ceilalti sa-l voteze pe thade ca e mafiot, dar nimeni nu l-a votat, toti l-au votat pe slaban ) Edited August 6, 2009 by Equilibrium
blk Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nu te-as fi omorat in prima zi. te-as fi tinut de momeala :D profitam putin de tine Ah, te joci cu hrana inainte sa o mananci? :lol: Da sti, mie mi-a placut ca andix s-a chinuit sa-i face pe ceilalti sa-l voteze pe thade ca e mafiot, dar nimeni nu l-a votat, toti l-au votat pe slaban ) Era andix pe topicul asta dupa ce a murit.. incerca sa le zica oamenilor in mod subtil "VOTATI-L BAH PE ALA FFS!!!" cu texte gen "vorbesc mortii" sau "n-a citit nimeni ce-am scris pe pagina 13" etc. Saracu de el.. nu mi-a mai fost atat de mila de el de cand a bagat mana in foc ca sunt eu curat in mafia 2 :lol:
pitikoo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 unul si acelasi lucru, PROFESIONISTULE!:-j@liquid, dupa ce s-a aflat ca slaban era civil, era clar ca eu urmam
Equilibrium Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ah, te joci cu hrana inainte sa o mananci? :lol: Era andix pe topicul asta dupa ce a murit.. incerca sa le zica oamenilor in mod subtil "VOTATI-L BAH PE ALA FFS!!!" cu texte gen "vorbesc mortii" sau "n-a citit nimeni ce-am scris pe pagina 13" etc. Saracu de el.. nu mi-a mai fost atat de mila de el de cand a bagat mana in foc ca sunt eu curat in mafia 2 :lol:
LuckyShot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :-j@liquid, dupa ce s-a aflat ca slaban era civil, era clar ca eu urmampe tine te-am tinut drept tap ispasitor ;)
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cetatenii buni noobs :> , se vedea de la o posta ca thade e mafie , lucky care nu a activat deloc , dar atunci cand a fost vorba de linsarea lui celine a sarit repede , equi imediat a sarit pe mine cand l`am atacat pe thd , prea vizibil :D , luci& liquid my respect , va credeam politisti naivi/incompetenti . Saracu de el.. nu mi-a mai fost atat de mila de el de cand a bagat mana in foc ca sunt eu curat in mafia 2 Cand te`am investigat eram 100% ca erai curat :D ....cand am vazut ca esti don mi`a picat fata :blink: Era andix pe topicul asta dupa ce a murit.. incerca sa le zica oamenilor in mod subtil "VOTATI-L BAH PE ALA FFS!!!" cu texte gen "vorbesc mortii" sau "n-a citit nimeni ce-am scris pe pagina 13" etc. Pai trebuie sa te uiti si tu la ei , moare un guardian linsat , si lumea gata uita cu cine s`a duelat :lol: ...
LuckyShot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cetatenii buni noobs :> , se vedea de la o posta ca thade e mafie , lucky care nu a activat deloc , dar atunci cand a fost vorba de linsarea lui celine a sarit repede , equi imediat a sarit pe mine cand l`am atacat pe thd , prea vizibil :D , luci& liquid my respect , va credeam politisti naivi/incompetenti . Cand te`am investigat eram 100% ca erai curat :D ....cand am vazut ca esti don mi`a picat fata :blink: Pai trebuie sa te uiti si tu la ei , moare un guardian linsat , si lumea gata uita cu cine s`a duelat :lol: ... eu am activat atat cat trebuia incat sa nu dau de banuit. daca thade se baga asa in gura sarpelui trebuia sa ramana si unu in picioare, nu? daca s-ar fi jucat pe bune, mafiotii rai ar fi trebuit sa moara si eu sa raman si sa castig jocul :D
liquidlove Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Da,ne bazam pe lucky .:despair:Chiar nici un mafiot sa nu omorati ? :rofl1:
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 eu am activat atat cat trebuia incat sa nu dau de banuit. daca thade se baga asa in gura sarpelui trebuia sa ramana si unu in picioare, nu? daca s-ar fi jucat pe bune, mafiotii rai ar fi trebuit sa moara si eu sa raman si sa castig jocul hehe , ai gandit bine :D ...Daca nu murea nu ma cunosti si celine la inceput se schimba un pic jocul ;) +1 liquid :D
nu ma cunosti Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a fost prea complexa mafia asta :) cel putin asa cred eu, mult prea diversificate rolurile..
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a fost prea complexa mafia asta :) cel putin asa cred eu, mult prea diversificate rolurile..Sa fi fost eu Radu , mureau thd si rene :-?....il credeam mafiot ...
THuG-Radu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sa fi fost eu Radu , mureau thd si rene :-?....il credeam mafiot ...Avand dreptul la doar 2 crime ... am zis ca astept sa vad ce si cum ... sa nu`mi folosesc "puterile" din prima seara :)Asta eset ... ghinionul meu, am murit primul ! :PFelicitari Mafiei :D
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Avand dreptul la doar 2 crime ... am zis ca astept sa vad ce si cum ... sa nu`mi folosesc "puterile" din prima seara :)Asta eset ... ghinionul meu, am murit primul ! :PFelicitari Mafiei :DEu as fi omorat un politist competent si un don :> Naspa e ca nenea lance nu`si citea mailurile :( ...
liquidlove Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 wtf liqui? ) Explicarea in amunitit a asasinarii tale .
Lancelot Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 :crazy: nu stiu daca ma bag si la mafia 4 :)
afroMAN Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 plssssssssssssssssssssstre` sa ma razbun macar :(
pitikoo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 pslplspzlplsplsplsplsplplspl (((((( :o:O:O ((((((((((((((( va place semnatura mea ? :>