Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

au fost 3 politisti competenti care, sincer, n-au facut nimic..

A fost vina mea in ultima zi.. L-am investigat pe slaban, crezand ca-s competent, am primit raspunsu "celmaislaban e psihopat [...]", asa ca l-am votat si i-am facut si pe ceilalti sa faca asta :))

Deci au fost 3 competenti care n-au facut nimic si un incompetent care mai mult a incurcat? =))

EDIT: Lucky mi-as fi dat seama si de tine intr-un final.. dar probabil m-ai fi omorat in prima zi :P

Posted

A fost vina mea in ultima zi.. L-am investigat pe slaban, crezand ca-s competent, am primit raspunsu "celmaislaban e psihopat [...]", asa ca l-am votat si i-am facut si pe ceilalti sa faca asta :))

Defapt pitiko...nu prea ai facut lumea..eu te-am luat cu intrebari..esti politist ? esti sigur ca e mafiot?

Cand tu ai raspund da,toti te-au crezut..sau cel putin daca nu era slaban mafiot..urmai la vot .

M-am asigurat ca dupa slaban urmezi tu .

Posted

EDIT: Lucky mi-as fi dat seama si de tine intr-un final.. dar probabil m-ai fi omorat in prima zi :P

nu te-as fi omorat in prima zi. te-as fi tinut de momeala :D profitam putin de tine >:)

Posted (edited)

Nope. Dar thade si equilibrium / liquid devenisera evidenti. Chiar nu inteleg de ce in ultima zi l-au votat toti pe celmaislaban, a fost cea mai random / haotica actiune posibila cand era clar de la o posta ca thade e mafiot.

Da sti, mie mi-a placut ca andix s-a chinuit sa-i face pe ceilalti sa-l voteze pe thade ca e mafiot, dar nimeni nu l-a votat, toti l-au votat pe slaban :)))

Edited by Equilibrium
Posted

nu te-as fi omorat in prima zi. te-as fi tinut de momeala :D profitam putin de tine >:)

Ah, te joci cu hrana inainte sa o mananci? :lol:

Da sti, mie mi-a placut ca andix s-a chinuit sa-i face pe ceilalti sa-l voteze pe thade ca e mafiot, dar nimeni nu l-a votat, toti l-au votat pe slaban :)))

Era andix pe topicul asta dupa ce a murit.. incerca sa le zica oamenilor in mod subtil "VOTATI-L BAH PE ALA FFS!!!" cu texte gen "vorbesc mortii" sau "n-a citit nimeni ce-am scris pe pagina 13" etc.

Saracu de el.. nu mi-a mai fost atat de mila de el de cand a bagat mana in foc ca sunt eu curat in mafia 2 :lol:

Posted

Ah, te joci cu hrana inainte sa o mananci? :lol:

Era andix pe topicul asta dupa ce a murit.. incerca sa le zica oamenilor in mod subtil "VOTATI-L BAH PE ALA FFS!!!" cu texte gen "vorbesc mortii" sau "n-a citit nimeni ce-am scris pe pagina 13" etc.

Saracu de el.. nu mi-a mai fost atat de mila de el de cand a bagat mana in foc ca sunt eu curat in mafia 2 :lol:

=))

Posted

Cetatenii buni noobs :> , se vedea de la o posta ca thade e mafie , lucky care nu a activat deloc , dar atunci cand a fost vorba de linsarea lui celine a sarit repede , equi imediat a sarit pe mine cand l`am atacat pe thd , prea vizibil :D , luci& liquid my respect , va credeam politisti naivi/incompetenti :)) .

Saracu de el.. nu mi-a mai fost atat de mila de el de cand a bagat mana in foc ca sunt eu curat in mafia 2

Cand te`am investigat eram 100% ca erai curat :D ....cand am vazut ca esti don mi`a picat fata :blink:

Pai trebuie sa te uiti si tu la ei , moare un guardian linsat , si lumea gata uita cu cine s`a duelat :lol: ...

Posted

Cetatenii buni noobs :> , se vedea de la o posta ca thade e mafie , lucky care nu a activat deloc , dar atunci cand a fost vorba de linsarea lui celine a sarit repede , equi imediat a sarit pe mine cand l`am atacat pe thd , prea vizibil :D , luci& liquid my respect , va credeam politisti naivi/incompetenti :)) .

Cand te`am investigat eram 100% ca erai curat :D ....cand am vazut ca esti don mi`a picat fata :blink:

Pai trebuie sa te uiti si tu la ei , moare un guardian linsat , si lumea gata uita cu cine s`a duelat :lol: ...

eu am activat atat cat trebuia incat sa nu dau de banuit. daca thade se baga asa in gura sarpelui trebuia sa ramana si unu in picioare, nu? daca s-ar fi jucat pe bune, mafiotii rai ar fi trebuit sa moara si eu sa raman si sa castig jocul :D

Posted

eu am activat atat cat trebuia incat sa nu dau de banuit. daca thade se baga asa in gura sarpelui trebuia sa ramana si unu in picioare, nu? daca s-ar fi jucat pe bune, mafiotii rai ar fi trebuit sa moara si eu sa raman si sa castig jocul

hehe , ai gandit bine :D ...Daca nu murea nu ma cunosti si celine la inceput se schimba un pic jocul ;)

+1 liquid :D

Posted

a fost prea complexa mafia asta :) cel putin asa cred eu, mult prea diversificate rolurile..

Sa fi fost eu Radu , mureau thd si rene :-?....il credeam mafiot ...

Posted

Sa fi fost eu Radu , mureau thd si rene :-?....il credeam mafiot ...

Avand dreptul la doar 2 crime ... am zis ca astept sa vad ce si cum ... sa nu`mi folosesc "puterile" din prima seara :)

Asta eset ... ghinionul meu, am murit primul ! :P

Felicitari Mafiei :D

Posted

Avand dreptul la doar 2 crime ... am zis ca astept sa vad ce si cum ... sa nu`mi folosesc "puterile" din prima seara :)

Asta eset ... ghinionul meu, am murit primul ! :P

Felicitari Mafiei :D

Eu as fi omorat un politist competent si un don :>

Naspa e ca nenea lance nu`si citea mailurile :( ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...