mihai91 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 parerea mea ca jocul e deja castigat .... acum urmeaza inevitabilul
andix3 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 in urma unei judecate rapide si fara prea mult timp de gandire..este executat de catre oaspetii hotelului cemaislaban....un civil nevinovat de altfel..care a fost gasit intamplator prin parcare dupa uciderea lui crazy kid Inca un pic si mafiotii castiga detasati acest joc :) )) Wanksta e numai vina ta PITIKOO E VICLEAN CA O VULPE Noobs +1 ) Dead ppl's talking :-"
nu ma cunosti Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 lance eu am tot intrat si urmarit , dar neavand un rol foarte important ce ai vrea sa fac ? mie nu mi ai dat nici o informatie nimic , doar rolul si atatdaca nu stii sa joci.. la ce te`ai mai inscris ? #-o v-a facut si topic Lance cu regulile si toate cele.. ce e asa greu de inteles?
andix3 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 daca nu stii sa joci.. la ce te`ai mai inscris ? #-o v-a facut si topic Lance cu regulile si toate cele.. ce e asa greu de inteles?First time e mai greu ,se observa naivitatea unora :>
liquidlove Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 (edited) ^Hapciu,neatza . Edited August 5, 2009 by liquidlove
liquidlove Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 As dori sa felicit echipa mefiotilor,care si-a facut cel mai bine treaba din toate editile pana acum .1 - Thade2 - LuckyShot3 - Equilibrium (daca am gresit numele,ma ierti ca esti obisnuit)4 - Lucian5 - Liquidlove (bravo frateeee,esti cel mai bun :despair:)Daca va vine sa credeti sau nu,inafara de thade,care pot sa zic ca si-a facut treaba cel mai bine in fata jucatorilor,s-a scos dintr-o situatie unde a fost votat de 6 jucatori (sper sa nu ma insel),nici unul din mafioti nu au fost anchetati ,mie pe tot parcursul acestui game,nu am fost intrebat niciodata de sanatate . Ce sa zic,felicitari tuturor,sper sa mai fie si urmatoarea editie .
afroMAN Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wtf? lance de ce nu ai zis tot ce mi`au facut? :( lasa ca vine si vremea mea :( le: mafia 4?
liquidlove Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hah, warn down time ? +1 As vrea sa mai precizez ca Renegade s-a purtat ca un mafiot,ne-a ajutat foarte mult,iar pitiko a fost un perfect alibii pentru moartea lui celmaislabaN . Toate au mers in favoarea noastra .
pitikoo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 liquidlove e un cetatean onest si inocent ca un mielusel fanaticaldoll are arma si activitate nocturna thade este un cetatean model si un om pasnic fara nicio urma de rautate in priviri celmaislaban e un psihopat periculos..care are tendinte de ucigas in serie irnk este armata si are multiple activitati ilegale toate investigatiile mele.. am dat-o-n bara rau de tot.. am gresit eu grav in ultima zi si s-a dus tot # are lance niste texte in el liquidlove e un cetatean onest si inocent ca un mielusel
afroMAN Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 eu vreau sa stiu cine a fost cu ideea sa ma omoare :(
Lancelot Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 da..renegade v-a ajutat mult :) initial am vrut sa-i schimb rolul..avand in vedere relatia lui de prietenie cu thd..dar am zis sa am inceredere in ei 2..nu stiu daca am gresit sau nuPS toate tintele mi-au fost comunicate de thd..deci nu mai aveam ce scrie..Wanksta s-a salvat singur in primele 2 nopti..cat despre politie...nu prea inspirati as zice
liquidlove Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 liquidlove e un cetatean onest si inocent ca un mielusel ))))))))
Lancelot Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 ps pitiko era politist pe dos dar nu s-a prins :D
afroMAN Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 eu de ce am fost calcata de doi magarusi legati de o bicicleta? :(
liquidlove Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 (edited) eu de ce am fost calcata de doi magarusi legati de o bicicleta? :( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ti-am zis ca bicicleta era a mea,si magarusii ni ia imprumutat Lancelot Edited August 5, 2009 by liquidlove