Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Ok,dar please,stop it for me ;;)

Crezi ca as mai continua asta daca am vazut ca deranjeaza pe cineva ?;;) Ofc not ...

Let's go back to our graveyard .... :(

Posted

Ok,dar please,stop it for me ;;)

orice pt tine ;;)

hai la un sange de crzy kid :))

la carciuma de langa mormantu meu

p.s: hai cat mai e cald :))

heeeeeeeeeeeeelp?!

Posted

yes?

Ai vazut drag me to hell ? Dai moneda aia cuiva pana nu vine spiritul ala negru si te mananca ...

Si pe tine te bantui in noaptea asta buhhuhuhhuhhu ...

Posted

lasa lqd, ne ramane noua mai multa carne proaspata, nici nu te primim aici

LE : tocmai cred ca vom mai avea pe cineva aici cu noi, asa ca, kid, nu vei fi singura >:)

Posted

Faceam de'un gang bang :))

Don't count me in =))

LE : tocmai cred ca vom mai avea pe cineva aici cu noi, asa ca, kid, nu vei fi singura

Vine slaban cu LinsarExpress.

Posted

Terminati cu aluziile despre jocul in sine aici :) incercati sa le pastrati pentru post game period..

PS probabil trance va fi scos din joc la sfarsitul zilei..cu warn up-ul aferent..urmeaza mihai

si dupa cum au decurs lucrurile.mai mult ca sigur nu va mai fi si o mafie 4 ..

Posted

Terminati cu aluziile despre jocul in sine aici :) incercati sa le pastrati pentru post game period..

PS probabil trance va fi scos din joc la sfarsitul zilei..cu warn up-ul aferent..urmeaza mihai

Don't be mad, man :D

Hai ca va fi si 4 :P

Posted

lance eu am tot intrat si urmarit , dar neavand un rol foarte important ce ai vrea sa fac ? mie nu mi ai dat nici o informatie nimic , doar rolul si atat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...