andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Ok,dar please,stop it for me Crezi ca as mai continua asta daca am vazut ca deranjeaza pe cineva ? Ofc not ... Let's go back to our graveyard .... :(
Life Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 hai la un sange de crzy kid la carciuma de langa mormantu meu p.s: hai cat mai e cald
afroMAN Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Ok,dar please,stop it for me orice pt tine hai la un sange de crzy kid la carciuma de langa mormantu meu p.s: hai cat mai e cald heeeeeeeeeeeeelp?!
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 yes?Ai vazut drag me to hell ? Dai moneda aia cuiva pana nu vine spiritul ala negru si te mananca ...Si pe tine te bantui in noaptea asta buhhuhuhhuhhu ...
afroMAN Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 astia 2 vor sa ma su..aaaa sa`mi suga sangele :blink:
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 astia 2 vor sa ma su..aaaa sa`mi suga sangele :blink: Huh,deja imi pare rau ca nu-s mort > Faceam de'un gang bang
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 M-am gandit.. :> Ce zici,merita sa ma sinucid,eu am facut doar fapte bune,poate plec in heaven >
Life Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 lasa lqd, ne ramane noua mai multa carne proaspata, nici nu te primim aici LE : tocmai cred ca vom mai avea pe cineva aici cu noi, asa ca, kid, nu vei fi singura
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Faceam de'un gang bang Don't count me in LE : tocmai cred ca vom mai avea pe cineva aici cu noi, asa ca, kid, nu vei fi singura Vine slaban cu LinsarExpress.
Lancelot Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Terminati cu aluziile despre jocul in sine aici :) incercati sa le pastrati pentru post game period..PS probabil trance va fi scos din joc la sfarsitul zilei..cu warn up-ul aferent..urmeaza mihaisi dupa cum au decurs lucrurile.mai mult ca sigur nu va mai fi si o mafie 4 ..
Equilibrium Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Terminati cu aluziile despre jocul in sine aici :) incercati sa le pastrati pentru post game period..PS probabil trance va fi scos din joc la sfarsitul zilei..cu warn up-ul aferent..urmeaza mihaisi dupa cum au decurs lucrurile.mai mult ca sigur nu va mai fi si o mafie 4 ..Don't be mad, man :DHai ca va fi si 4 :P
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 what's so funny? :-?Treaba e ca nu mai e funny .Pitiko ne-a stricat de cap doar,orice ar fi el,murdar celmaislab nu putea iesii ,ce a fost in capul lui,nu stiu .
mihai91 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Terminati cu aluziile despre jocul in sine aici :) incercati sa le pastrati pentru post game period..PS probabil trance va fi scos din joc la sfarsitul zilei..cu warn up-ul aferent..urmeaza mihaisi dupa cum au decurs lucrurile.mai mult ca sigur nu va mai fi si o mafie 4 ..lance eu am tot intrat si urmarit , dar neavand un rol foarte important ce ai vrea sa fac ? mie nu mi ai dat nici o informatie nimic , doar rolul si atat