Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

las` ca aflu eu cine a indraznit sa ma calce.. (eram cu spatele, nu am vazut nimic) :(

andyyyy> vampiri in cimitir? pai aia nu erau nemuritori? :P

Posted

andix, tu ce esti, skelet ?:))

Sunt fantoma ...BU hu HUuu ...

Stiti ce e cel mai trist ? Nu e nimeni care sa vada ce am scris la pagina 13 :( ...Nimeni frate :(

Posted

adica o nimenea ?:))

dc presimt ca cel mai slaban nu e foarte murdar ?:))

pentru ca mafiotii si`au facut foarte bine treaba .

btw vezi ca te bantui diseara buhuhuhuhuhuuhuuuu :dance:

Posted

Ma,cand era celine,va oprea ea,daca lancelot nu face asta,voi de ce nu puteti tacea ?

Ati murit,ce basca lui crazy kid mai vreti ? Lasati-ne sa ne dam noi seama de cine-s mafiotii .

No rly,stop . Sunteti morti,nu uitati asta .

Posted

Ma,cand era celine,va oprea ea,daca lancelot nu face asta,voi de ce nu puteti tacea ?

Ati murit,ce basca lui crazy kid mai vreti ? Lasati-ne sa ne dam noi seama de cine-s mafiotii .

No rly,stop . Sunteti morti,nu uitati asta .

Doar vorbeam cu wanksta , nu`mi amintesc sa fi dat ceva informatii cuiva din joc despre cine sunt mafiotii .

No rly , in this topic , dead ppl can talk .Nu vad pe aici un " x este intractor " , so i think its ok :P .Barfim si noi , nah ...

Posted

Da,dar acele mici barfe,poate influenta foarte bine pe oricare din acest joc,poate unii sunt putini naivi,numai tu ai zis de vreo 3 ori,uitativa pe pagina 13...frate,ne-am uitat,gata,life's go on .

Pe urma,ca celmaislaban e curat,si nu mafiot .

Astea ce-s ?

Posted

din moment ce eram doctor, nu am de unde sa stiu ce e.Am vazut ca majoritate l-au votat, si am zis la vrajala ca poate nu va fi foarte murdar

am zis eu ca e curat si nu mafiot ?

Posted

Da,dar acele mici barfe,poate influenta foarte bine pe oricare din acest joc,poate unii sunt putini naivi,numai tu ai zis de vreo 3 ori,uitativa pe pagina 13...frate,ne-am uitat,gata,life's go on .

Pe urma,ca celmaislaban e curat,si nu mafiot .

Astea ce-s ?

Da , la faza aia sunt vinovat eu , vreau sa vad ce era cel cu care m`am duelat ...daca am nimerit bine sau nu , just my curiosity ^_^ .

Ca slaban e curat si nu mafiot sunt aberatii , nu avem si noi voie sa facem preziceri aici ?;;)

Daca altii sunt naivi, vin aicea si se iau dupa noi crezand ca cei morti stiu ceva treaba lor , o sa se convinga mai tarziu ca naivitatea in jocul asta nu e buna :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...