liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Pare rau,calcata de masina,din tot satul 2 cetateni au permisul ...
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 :( :crybaby:welcome to the graveyard , we have skeletons , ghosts and vampires :D
afroMAN Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 las` ca aflu eu cine a indraznit sa ma calce.. (eram cu spatele, nu am vazut nimic) :(andyyyy> vampiri in cimitir? pai aia nu erau nemuritori? :P
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 andyyyy> vampiri in cimitir? pai aia nu erau nemuritori? :PAu gresit sangele , in loc sa bea sange de taur au baut de vaca ....
Equilibrium Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 buna asta i will avenge you, you wittle girl :D
pitikoo Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 ciudat este faptul ca in jurul acelei ore a fost gasit cadavrul lui crazy_kidcum sa fie gasit la ora 18 ? aia e noapte ?
Irina Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 cum sa fie gasit la ora 18 ? aia e noapte ?da,e noapte.
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 andix, tu ce esti, skelet ? Sunt fantoma ...BU hu HUuu ... Stiti ce e cel mai trist ? Nu e nimeni care sa vada ce am scris la pagina 13 :( ...Nimeni frate :(
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 In topic , stii tu ...my last wish ...nobody cares :crybaby:
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 esti un nimeni Taci :D ....Sunt o fantoma nu ti`am zis ?:D
Life Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 adica o nimenea ? dc presimt ca cel mai slaban nu e foarte murdar ?
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 adica o nimenea ? dc presimt ca cel mai slaban nu e foarte murdar ? pentru ca mafiotii si`au facut foarte bine treaba . btw vezi ca te bantui diseara buhuhuhuhuhuuhuuuu :dance:
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Ma,cand era celine,va oprea ea,daca lancelot nu face asta,voi de ce nu puteti tacea ? Ati murit,ce basca lui crazy kid mai vreti ? Lasati-ne sa ne dam noi seama de cine-s mafiotii .No rly,stop . Sunteti morti,nu uitati asta .
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Ma,cand era celine,va oprea ea,daca lancelot nu face asta,voi de ce nu puteti tacea ? Ati murit,ce basca lui crazy kid mai vreti ? Lasati-ne sa ne dam noi seama de cine-s mafiotii .No rly,stop . Sunteti morti,nu uitati asta .Doar vorbeam cu wanksta , nu`mi amintesc sa fi dat ceva informatii cuiva din joc despre cine sunt mafiotii .No rly , in this topic , dead ppl can talk .Nu vad pe aici un " x este intractor " , so i think its ok :P .Barfim si noi , nah ...
liquidlove Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Da,dar acele mici barfe,poate influenta foarte bine pe oricare din acest joc,poate unii sunt putini naivi,numai tu ai zis de vreo 3 ori,uitativa pe pagina 13...frate,ne-am uitat,gata,life's go on . Pe urma,ca celmaislaban e curat,si nu mafiot . Astea ce-s ?
Life Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 din moment ce eram doctor, nu am de unde sa stiu ce e.Am vazut ca majoritate l-au votat, si am zis la vrajala ca poate nu va fi foarte murdar am zis eu ca e curat si nu mafiot ?
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Da,dar acele mici barfe,poate influenta foarte bine pe oricare din acest joc,poate unii sunt putini naivi,numai tu ai zis de vreo 3 ori,uitativa pe pagina 13...frate,ne-am uitat,gata,life's go on . Pe urma,ca celmaislaban e curat,si nu mafiot . Astea ce-s ? Da , la faza aia sunt vinovat eu , vreau sa vad ce era cel cu care m`am duelat ...daca am nimerit bine sau nu , just my curiosity ^_^ . Ca slaban e curat si nu mafiot sunt aberatii , nu avem si noi voie sa facem preziceri aici ? Daca altii sunt naivi, vin aicea si se iau dupa noi crezand ca cei morti stiu ceva treaba lor , o sa se convinga mai tarziu ca naivitatea in jocul asta nu e buna :D .