Irina Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ziceti daca incepeti acuma, ca oamenii se duc la culcare:Didem :)
fanaticaldoll Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dragilor, regret enorm, două personaje nu au confirmat roluri. dacă reuşeşte cineva să-i tragă de urechi şi să-i aducă aici pe turbomaxim şi pe equilibrium, ar fi ideal :)
fanaticaldoll Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 uite cum facem, dacă până mâine la prânz, cei doi hoinari nu apar, rolurile lor vor fi date lui andix şi lui the first; au confirmat mai târziu că vor să participe aşa că i-am pus pe lista de aşteptare..... nu vreau să fac asta, mai ales că turbomaxim şi equilibrium erau nerăbdători să joace, dar am să o fac.multe scuze, din nou!
fanaticaldoll Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ok, a trecut prânzul, rolurile lui turbomaxim şi equilibrium sunt date lui the first şi andix.
fanaticaldoll Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 deci, gata!http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3917856
Equilibrium Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 hei dar eu am confirmat de mult ca vreau sa joc... daca nu confirmam nu iti trimiteam mailul nu? in plus nu am avut cum sa-ti confirm a 2-a oara pentru ca ieri si azi nu am avut internet! @fanatic, nu ma asteptam la asta... credeam ca ai inteles ca vreau sa joc, dar na asta este
fanaticaldoll Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 interesant că tot tu eşti supărat!nu ştiam că este aşa greu să dai replay la unul din emailurile pe care ţi le-am trimis şi să-mi explici acolo, faptul că mă cataloghezi pe mine aici nedreaptă faţă de tine, nu e etic. e adevărat că v-am pus de două ori să confirmaţi, dar crede-mă că nu am făcut-o de drag, nici mie nu mi-e uşor să administrez şi totuşi nu mă plâng, am doar pretenţia să vă conformaţi regulilor, atât!iartă-mă te rog, dar m-ai pus în situaţia de a face asta. începem altă mafie curând, nu ştiu dacă mai pot face acum ceva....
celmaislabaN Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ne zici ce roluri au fost alocate? Categoriile. Sau is scrise si n`am observat?:-\
fanaticaldoll Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 noup, va trebui să le dibuiţi în timpul jocului, am dreptul să fac ce vreau, adică să pun ce personaje vreau :) ce farmec mai are dacă eu zic: sunteţi 5 mafia, 6 poliţişti, 3 psihopaţi? singurle informaţii sunt cele pe care le deţineţi în particular, cu excepţia mafioţilor care vorbesc deja între ei:)la muncă! ;)
Equilibrium Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 interesant că tot tu eşti supărat!nu ştiam că este aşa greu să dai replay la unul din emailurile pe care ţi le-am trimis şi să-mi explici acolo, faptul că mă cataloghezi pe mine aici nedreaptă faţă de tine, nu e etic. e adevărat că v-am pus de două ori să confirmaţi, dar crede-mă că nu am făcut-o de drag, nici mie nu mi-e uşor să administrez şi totuşi nu mă plâng, am doar pretenţia să vă conformaţi regulilor, atât!iartă-mă te rog, dar m-ai pus în situaţia de a face asta. începem altă mafie curând, nu ştiu dacă mai pot face acum ceva....Ce parte din "nu am avut net 2 zile" nu ai inteles?
fanaticaldoll Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 am înţeles tot, mulţumesc :)că tot îţi spuneam despre anticiparea problemelor, mi s-a întâmplat de câteva ori să mi se strice pcul în timpul unui joc sau să nu am energie electrică atunci când trebuia să îmi fac treaba pentru mafie, curios lucru dar am avut grijă întotdeauna să las un număr de telefon cuiva, chiar dacă erau necunoscuţi, ca să mă pot scuza dacă va fi cazul. Nu sugerez să faci acelaşi lucru, doar să pui în balanţă şi să vezi cât de scuzabilă e situaţia de faţă.Mi-am cerut scuze că a ieşit aşa, e dreptul tău să faci ce doreşti, am spus că te aştept la următoarea mafie.
Equilibrium Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ok Ok :( Ai noroc ca-mi place atitudinea ta Cya next time :P
Irina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291875 :right:
Irina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 o asteptam pe celine sa posteze indicatiile in topicul ala ..cred
nu ma cunosti Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Si sa inteleg.. ca cand se lumineaza de zi, incepem sa vorbim si in topicul ala ?:) sau cum?
celmaislabaN Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 In topicul ala, numai ea posteaza cica, aici puteti pune intrebari etc, sau pe mail la ea.Fiind noaptea1, cei care detineti un rol ce poate face activitate noaptea o faceti prin mail. Scrie foarte clar cum in topicul de mai jos. Si aici scrie fiecare rol ce are de facut, daca aveti chef de citit, pe pagina 2.