Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Si ca in primul joc multa lume nu vad mafiotii , trist :( ...

auzi mai,nu e vorba de inghitit,pur si simplu din ceea ce ai spus acolo..dupa moartea lui fanaticall..ai dat de banuit..si pe parcurs..de ce gandesti ca un copil?! :)

Posted

jocu asta se desfasoara in 4-5, ca in primul, of of

nu toti au un rol decisiv in jocul asta. vrei sa se bage toti cu inventii si umbre pe hol? sure, i can do that :lol:

Posted

auzi mai,nu e vorba de inghitit,pur si simplu din ceea ce ai spus acolo..dupa moartea lui fanaticall..ai dat de banuit..si pe parcurs..de ce gandesti ca un copil?! :)

La ce te referi prin " nu e vorba de inghitit " ....nu am zis nimic de genul " eu sunt zeul vostru , ascultati`ma " ...fiecare face ce vrea , insa veti vedea la ce m`am referit dupa ce voi muri ;) ...

P.S Daca te referi la replica mea din mafia 3 ...e pentru ca mi`ai scris numele incorect nu pentru ca m`ai votat :P ..

Luci fiti`ar moneda :sef:

Posted

La ce te referi prin " nu e vorba de inghitit " ....nu am zis nimic de genul " eu sunt zeul vostru , ascultati`ma " ...fiecare face ce vrea , insa veti vedea la ce m`am referit dupa ce voi muri ;) ...

P.S Daca te referi la replica mea din mafia 3 ...e pentru ca mi`ai scris numele incorect nu pentru ca m`ai votat :P ..

Luci fiti`ar moneda :sef:

a ok ,am inteles acum :)imi pare rau

Posted

ma refer la cand se termina de tot. nu trebuie sa moara toata lumea? :))

cu cat e mai multa lume activa ...cu atat se termina mai repede :-? ...e mai greu la inceput ca sunt multe persoane care afirma ceva ce de fapt nu sunt ...dar un pas gresit al lor te poate face sa iti dai seama si sa omori mafiottii ...( asta daca nu e blk don corleone )

equi vroiam sa zic ca ziua tine pana ce moare un cetatean prin linsare instanta :D ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...