Equilibrium Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 PINGUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINI
andix3 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 rip wanksta , o sa iti trimit un pinguin cadou :( ....btw its hot there sau sunt floricele ?:D P.S tine`mi un loc la geam
Life Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ms pt rip .. ne vedem mai incolo, in heaven, or hell :D
Lucian Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 prima noapte in care nu m-am salvat pe mine, am si murit, trist .. :<tu erai medic?
Lancelot Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 cred ca e destul de neclar ce scriu eu in romana lucica
Lucian Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 cred ca e destul de neclar ce scriu eu in romana lucica pai cine citeste ce scrii tu? uitasem si eu
Lancelot Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Revin duminica pana atunci votati si jucati-va ..daca se strange numarul de voturi pentru linsare o rezolvam duminica :)
andix3 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ms pt rip .. ne vedem mai incolo, in heaven, or hell :Dgood doctors go to heaven , ciomu go to hell :D ....
Lancelot Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 mda cred ca jocul asta se va inchide de la sine :) de votati nu prea ati reusit sa votati pe nimeni..si ati avut ceva zile la dispozitie
andix3 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nu stiu ce e cu oamenii astia , inainte era mai bine :( ...Incepe sa elimini inactivii , incepe cu mafiotii :>
andix3 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Si ca in primul joc multa lume nu vad mafiotii , trist :( ...
Irina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Si ca in primul joc multa lume nu vad mafiotii , trist :( ...auzi mai,nu e vorba de inghitit,pur si simplu din ceea ce ai spus acolo..dupa moartea lui fanaticall..ai dat de banuit..si pe parcurs..de ce gandesti ca un copil?! :)
Lucian Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 jocu asta se desfasoara in 4-5, ca in primul, of ofnu toti au un rol decisiv in jocul asta. vrei sa se bage toti cu inventii si umbre pe hol? sure, i can do that :lol:
andix3 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 auzi mai,nu e vorba de inghitit,pur si simplu din ceea ce ai spus acolo..dupa moartea lui fanaticall..ai dat de banuit..si pe parcurs..de ce gandesti ca un copil?! :)La ce te referi prin " nu e vorba de inghitit " ....nu am zis nimic de genul " eu sunt zeul vostru , ascultati`ma " ...fiecare face ce vrea , insa veti vedea la ce m`am referit dupa ce voi muri ;) ...P.S Daca te referi la replica mea din mafia 3 ...e pentru ca mi`ai scris numele incorect nu pentru ca m`ai votat :P ..Luci fiti`ar moneda :sef:
Irina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 La ce te referi prin " nu e vorba de inghitit " ....nu am zis nimic de genul " eu sunt zeul vostru , ascultati`ma " ...fiecare face ce vrea , insa veti vedea la ce m`am referit dupa ce voi muri ;) ...P.S Daca te referi la replica mea din mafia 3 ...e pentru ca mi`ai scris numele incorect nu pentru ca m`ai votat :P ..Luci fiti`ar moneda :sef:a ok ,am inteles acum :)imi pare rau
Equilibrium Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 (edited) 6 voturi andi si 5 thadelinsare la termen 7 si pe loc 9 Edited August 2, 2009 by Equilibrium
LuckyShot Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 pana cand mai tine ziua? cand se termina jocul? acum? :D
andix3 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 pana cand mai tine ziua? cand se termina jocul? acum?Cand mor eu :)
LuckyShot Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ma refer la cand se termina de tot. nu trebuie sa moara toata lumea?
Equilibrium Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cand mor eu :)ziua nu tine pana mori tuziua poate sa fie gata acuma si tu sa mori, pentru ca ai numaru de voturi pentru linsare la termen
andix3 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ma refer la cand se termina de tot. nu trebuie sa moara toata lumea? cu cat e mai multa lume activa ...cu atat se termina mai repede :-? ...e mai greu la inceput ca sunt multe persoane care afirma ceva ce de fapt nu sunt ...dar un pas gresit al lor te poate face sa iti dai seama si sa omori mafiottii ...( asta daca nu e blk don corleone ) equi vroiam sa zic ca ziua tine pana ce moare un cetatean prin linsare instanta :D ...