Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

rog un doctor sa stea langa mine pls la noapte, posibil sa fiu atacat de mafie (pitikoo) si sa nu faceti ca data trecuta cand m-am rugat iar 2 pagini sa stea langa mine doctorul si totusi nimeni nu m-a ajutat

Ook :)

Moare prin linsare publica si de furia gloatei fanaticaldoll. doctorul nebun al orasului....Locatarii ingroziti ai hotelului au decis sa-si faca singuri dreptate..intr-un fel sau altul..

Incepe noaptea..astept tintele si formalitatile aferente fiecaruia

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@all Nu ii stiam rolul , insa celine mi`a zis ca nu mai joaca deoarece s`a suparat pe un anumit personaj cu care se cunoaste irl si care a inceput sa injure , asa mi`a zis ca nu e mafia , nici politista ....nu ii stiam rolul , puteam sa merg pe mana lui thade , insa nu am incredere in cineva care imi zice " pitikoo e mafiot " doar pentru ca a zis ca e 99% ca e mafioata .

btw hello guys :>

Posted

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@all Nu ii stiam rolul , insa celine mi`a zis ca nu mai joaca deoarece s`a suparat pe un anumit personaj cu care se cunoaste irl si care a inceput sa injure , asa mi`a zis ca nu e mafia , nici politista ....nu ii stiam rolul , puteam sa merg pe mana lui thade , insa nu am incredere in cineva care imi zice " pitikoo e mafiot " doar pentru ca a zis ca e 99% ca e mafioata .

btw hello guys :>

Eu am zis ca 99% nu e mafioata #-o

Posted

Hai ca nu mai inteleg nimic... Respectiva Celine sau cum o cheama joaca sau nu? Daca nu mai joaca, nu era normal sa ne anunte si pe noi muritorii de rand, sa nu mai stam sa asteptam o explicatie din partea ei...?

Posted

Hai ca nu mai inteleg nimic... Respectiva Celine sau cum o cheama joaca sau nu? Daca nu mai joaca, nu era normal sa ne anunte si pe noi muritorii de rand, sa nu mai stam sa asteptam o explicatie din partea ei...?

celine = fanaticaldoll , normal asa era..dar...

Posted

Cum sa mai joaca daca a`ti omorat`o ? Si asa a fost atacata pe toate partile , daca ar fi venit si s`ar fi aparat cu ce ar fi ajutat?

Hai sa incepem sa jucam ca lumea , fara jigniri or smth like that .

Eu am zis ca 99% nu e mafioata

Asa asa :))

Cam fail jocul asta pana acum.

+1 :( , se vede ca lipseste don corleone blk .

Posted

Cum sa mai joaca daca a`ti omorat`o ? Si asa a fost atacata pe toate partile , daca ar fi venit si s`ar fi aparat cu ce ar fi ajutat?

Hai sa incepem sa jucam ca lumea , fara jigniri or smth like that .

Asa asa :))

+1 :( , se vede ca lipseste don corleone blk .

ma da ce esti tu avocatul ei ? :)

trebuia sa posteze foarte frumos : "nu mai particip " si asta era tot :error: ,dar...

e grele rau

Posted

Oricum. Ma asteptam la mai mult de la Celine, a facut aceeasi greseala ca liquid in Mafia2, a vorbit mult prea mult la inceput si i-a atacat pe ceilalti provocand animozitate.

De asemenea, mult prea mult out-of-character in topicul celalalt. Toti zic ca "ei stiu sa joace" ca "data trecuta a fost x sau y" ca "lista de roluri" etc. Oameni mai lipsiti de imaginatie n-am vazut.. daca nu va pricepeti la roleplaying nu inteleg de ce v-ati inscris.

Jocul are posibilitatea de a fi foarte fain si o evadare dar e transformat intr-o lupta de ego.

Posted

ma da ce esti tu avocatul ei ? :)

trebuia sa posteze foarte frumos : "nu mai particip " si asta era tot :error: ,dar...

e grele rau

Mai bine tac decat sa postez la adresa ta .Womens 8-| ...

Jocul are posibilitatea de a fi foarte fain si o evadare dar e transformat intr-o lupta de ego.

Intradevar ,vad ca acum pana si doctorii au pistol , deci e mai dificil ...dar in acelasi timp mai amuzant :D ..pacat ca il strica unii .

Posted

si te mai miri ce are lumea cu tine :(

ps : esti cam trecut prin viata de stii multe despre "womens" ? pff

Hai sa incercam sa jucam , ok ? Nu vreau sa incep sa ma cert iarasi .

Posted

Hai sa incercam sa jucam , ok ? Nu vreau sa incep sa ma cert iarasi .

dar cine ti-a zis ca se cearta?eu vb normal cu tine,dar tu vad ca vrei sa faci pe maturul cu mine :right:

Posted

Ok , hai sa vorbim , daca celine ar fi venit si ar fi postat aici ca se lasa zi`mi tu mie ca postul tau nu ar fi fost acelasi ..."no comment...daca am renunta si noi..ca nu ne place de x si y,ar fi cool... "

Pai stai frate , e un joc unde trebuie sa te simti bine ...daca nu ma simt bine de ce sa mai joc ? Si ce rost ar mai fi avut sa vina sa zic " gata , nu ma joc " , mai bine iesea prin voturi decat prin abandon :P .

@replica mea " womens " nu era pusa pentru a arata cat de matur sunt , asta ai inteles tu pentru ca asta ai vrut . Daca te uiti bine doar tu si narcisa a`ti venit " vaai trebuia sa ne anunte si pe noi " -asta am vrut de fapt sa arat...

Posted

Ok , hai sa vorbim , daca celine ar fi venit si ar fi postat aici ca se lasa zi`mi tu mie ca postul tau nu ar fi fost acelasi ..."no comment...daca am renunta si noi..ca nu ne place de x si y,ar fi cool... "

Pai stai frate , e un joc unde trebuie sa te simti bine ...daca nu ma simt bine de ce sa mai joc ? Si ce rost ar mai fi avut sa vina sa zic " gata , nu ma joc " , mai bine iesea prin voturi decat prin abandon :P .

@replica mea " womens " nu era pusa pentru a arata cat de matur sunt , asta ai inteles tu pentru ca asta ai vrut . Daca te uiti bine doar tu si narcisa a`ti venit " vaai trebuia sa ne anunte si pe noi " -asta am vrut de fapt sa arat...

mai,nu cred ca ar fi fost acelasi post,asa n-ar mai fi comentat nimeni nimic :right: ,iar daca comenta cineva,ce i-ar fi pasat lui Celine?!

ps:si nu e normal ma ? adica daca facem toti asa ce-ar iesi? cacealma..e vorba doar de bun simt parerea mea fata de ceilalti jucatori.. :)

Posted

Cata drama,bine de mine ca stau acum la o terasa chillin la o bere, citesc calm p aici macar:d

deja ma uimesti :D

si nu e normal ma ? adica daca facem toti asa ce-ar iesi? cacealma..e vorba doar de bun simt parerea mea fata de ceilalti jucatori..

e normal , si eu daca m`ar fi enervat cineva la culme as fi zis " gata frate , ma oftic nu mai joc " , insa cand unii nu iti arata bun simt , tu de ce sa le arati?

Posted

deja ma uimesti :D

e normal , si eu daca m`ar fi enervat cineva la culme as fi zis " gata frate , ma oftic nu mai joc " , insa cand unii nu iti arata bun simt , tu de ce sa le arati?

pai uite vezi ? sunt "unii" si nu toti unii poate au bun simt nu trebuie bagati toti intr-o gramada :right: ..pt mine conta daca intra si spunea ca se retrage,era mai cinstit ,hai sa incheiem...ca nu are rost.. :)

Posted

pai uite vezi ? sunt "unii" si nu toti unii poate au bun simt nu trebuie bagati toti intr-o gramada :right: ..pt mine conta daca intra si spunea ca se retrage,era mai cinstit ,hai sa incheiem...ca nu are rost.. :)

Ai dreptate ,my bad , no hard feelings ,ok ?:-*

Cand incepe ziua ?Can't wait to revenge radu , nu ma cunosti and celine :gun: ..

Posted

Ce-ar fi sa terminam cu discutiile astea fara sfarsit..care au un sambure de adevar ..daca privim in ansamblu comportamentul unora de pe aici

Puteti sa-i multumiti lui celine..eu am vrut deja sa opresc jocul vazand cum unii prefera sa-si poarte razboaiele personale peste tot..indiferent de context..dar pana la urma din respect pentru cei dintre voi care chiar isi savureaza rolul vom continua. Macar editia asta

Posted

Intradevar ,vad ca acum pana si doctorii au pistol , deci e mai dificil ...

era medic psihopat, deci putea alege noaptea daca salveaza sau daca omoara

Posted

Oricum. Ma asteptam la mai mult de la Celine, a facut aceeasi greseala ca liquid in Mafia2, a vorbit mult prea mult la inceput si i-a atacat pe ceilalti provocand animozitate.

Ok,eu fiind la prima editie,si prin de entuziasm,pe ei pe motherwell ,dar celine,care a mai jucat,s-a aruncat destul de urat in gura lor ...si au omorat-o . Dar e un joc,life's go on .

Posted

Deci putea sa vina , sa te violeze si apoi sa te omoare :>

hmmm, good point :-?

sau venea - viola - vindeca - repeat

DAMN PEOPLE, AM OMORAT UN INGER

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...