liquidlove Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Sa-i dau warn ?:DVrei s-o arzi,este ?Nu,nu-i da,daca e cuminte de acum :DAzi se termina ziua ?
LuckyShot Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 lance, te anunt ca daca n-o potolesti pe fanatic, ma retrag din jocul asta stupid. ti se par normale adresarile astea de genul "Stai jos şi fii cuminte!""Nu mă cunoşti, pot să subliniez faptul că joci la fel de haotic ca şi data trecută? Acelaşi stil, mor de râs!""nu ştiu ce să spun de psihopat dar la cum jucaţi avem mai mulţi " "stai jos copile!"ti se pare normal comportamentul asta superior fara motiv? a vazut cum s-a jucat pana acum, nu e loc pentru asmenea manifestari si "sfaturi". pe mine una ma streseaza, ma enervez si nu stiu ce-o sa scot pe gura odata si-odata. o potolesti tu sau eu?
Lancelot Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Poate ca a exagerat un pic ..o sa va rog sa postati tot ce tine de off game stuff doar aici..nu mai folositi alte topice..si de asemenea incercati sa nu stricati atmsofera
blk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ca un mic sfat, nu inchide ziua la pranz. Este vacanta etc. pentru multi si majoritatea intra doar seara. Cred ca multi nici nu s-au trezit inca.EDIT: Asta pe viitor desigur.
Lancelot Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 am inchis-o pentru ca lucrurile degenerasera..:) nu din alte motive
fanaticaldoll Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 hmmm, cam sensibili luckyshot şi thd pentru nişte persoane care nu fac decât să pară superioare pe unde postează, să înţeleg că nu iubiţi competiţia. interesant. altceva?
thd Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 prin competitie tu intelegi "STAI JOS COPILE ESTI PROST MA FACI SA RADLOLOL"?eu nu-nteleg asta, d-aia m-am si bagat in jocul asta ca voiam ceva decenta si chiar de la tine n-o primesc, chiar sunt "shocked"sau bine, daca tu asta numesti competitie, voi incepe si eu cu ironiile si jignirile subtile, sa vad cat de frumos o sa fie jocul. mi se pare corect sa fac acelasi lucru.
fanaticaldoll Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dacă-ţi spun că joci prost înseamnă că te-am făcut prost, wow atunci clar îmi dai de gândit! şi partea cu "tinerilor", "copile", "stai jos", "cere-ţi scuze" sunt expresii pe care le folosesc de când mă ştiu, nu văd ce vă irită atât şi mai ales de ce le interpretaţi ca şi ceva superior. erau în joacă, dar nah... fiecare cum poate.explică-mi "decenţă" dragule şi spune-mi unde nu o găseşti la mine! mno, destul de aiurea şi pentru mine, mai ales că am crezut că ne "ştim". În fine, îmi cer scuze, joc frumos!
LuckyShot Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 hmmm, cam sensibili luckyshot şi thd pentru nişte persoane care nu fac decât să pară superioare pe unde postează, să înţeleg că nu iubiţi competiţia. interesant. altceva?nu e vorba de sensibilitate, e vorba de faptul ca nu vreau sa iau warn pe spinarea ta ;) cat despre superioritate, arata-mi unde am facut eu asa ceva. daca ii spun unuia ca nu are dreptate, nu inseamna ca ma dau superioara. asta o faci tu, cand folosesti expresii din astea cu care esti tu obisnuita de cand te stii. ti-am urmarit destul de aproape stilul de a te adresa si comportamentul...plus ca nu inteleg de ce te-ai ofticat atat cand te-a acuzat pe tine. puteai pur si simplu sa zici orice, nu sa faci crize de isterie. ti-e ca vei fi prinsa in "propriul tau" joc?
Equilibrium Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 (edited) Somnoaroase pasarele pe la cuiburi se aduna,Se ascund in ramurele - noapte buna! :> Edited July 27, 2009 by Equilibrium
Lancelot Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 hai sa ne calmam spiritele..si sa lasam antipatiile deoparte :)
nu ma cunosti Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 lance, te anunt ca daca n-o potolesti pe fanatic, ma retrag din jocul asta stupid. ti se par normale adresarile astea de genul "Stai jos şi fii cuminte!""Nu mă cunoşti, pot să subliniez faptul că joci la fel de haotic ca şi data trecută? Acelaşi stil, mor de râs!""nu ştiu ce să spun de psihopat dar la cum jucaţi avem mai mulţi " "stai jos copile!"ti se pare normal comportamentul asta superior fara motiv? a vazut cum s-a jucat pana acum, nu e loc pentru asmenea manifestari si "sfaturi". pe mine una ma streseaza, ma enervez si nu stiu ce-o sa scot pe gura odata si-odata. o potolesti tu sau eu?pe mine chiar nu ma deranjat ceea ce a zis celine.. oricum, nu uitati ca celine ne-a invatat sa jucam jocul asta, nu noi pe ea :) ar trebui sa aratati cat de cat respect. si spun asta pentru ca sunt sigur ca ea prin acele expresii nu a vrut sa jigneasca.ps : enjoy the game :)
LuckyShot Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 pe mine chiar nu ma deranjat ceea ce a zis celine.. oricum, nu uitati ca celine ne-a invatat sa jucam jocul asta, nu noi pe ea :) ar trebui sa aratati cat de cat respect. si spun asta pentru ca sunt sigur ca ea prin acele expresii nu a vrut sa jigneasca.respectul ar trebui sa fie reciproc si eu n-am gasit asa ceva printre afirmatiile ei. de chestiile astea chiar imi dau seama.
liquidlove Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ok,chill everybody ,a trecut..speram sa vedem imbunatatiri pe vitor... Sper ca de acum nu o sa va scoateti ochii de fiecare data cand aveti ocazia .
Equilibrium Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ok,chill everybody ,a trecut..speram sa vedem imbunatatiri pe vitor... Sper ca de acum nu o sa va scoateti ochii de fiecare data cand aveti ocazia .exact... si de la mine dublu :D
nu ma cunosti Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 faceti dreptatee !! chiar nu meritam sa mor :( cred ca eram mult prea periculos pt mafioti astia :)
andix3x Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nu,tu esti urmatorul > buwahahaha mai vedem noi Jocul asta nu se compara cu a 2a editie :( ...too much hardfeelings around here .
Equilibrium Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 3.EquiilibrumLance stop writing my name this way :( mai are un i la sfarsit inainte de u :P
blk Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Lance stop writing my name this way :( mai are un i la sfarsit inainte de u :PLasa ca a pus 2 de i inainte de L.
LuckyShot Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Din cauza celor ca tine .celor ca mine, de ce? cand am vorbit eu vreodata asa cu cineva care nu mi-a facut nimic? eu te cred ca va intelegeti bine, dar daca ai putea privi toata situatia din afara, sau daca ti-ar fi vorbit tie asa, n-ai mai gandi asta, te asigur. si nu ma refer doar la exprimarile din topicul jocului.
andix3 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 celor ca mine, de ce? cand am vorbit eu vreodata asa cu cineva care nu mi-a facut nimic? eu te cred ca va intelegeti bine, dar daca ai putea privi toata situatia din afara, sau daca ti-ar fi vorbit tie asa, n-ai mai gandi asta, te asigur. si nu ma refer doar la exprimarile din topicul jocului.Un stai jos copile nu m`ar afecta cu nimic iti spun sigur . Sunt de 2 ani pe forumul asta si am avut parte de certe cu thade ( <3 flaming with him ) ,injuraturi de la renegade pentru simplul fapt ca sunt mic si am mustata , si multe altele . Am vazut fete vorbind de 10 ori mai urat ca ea ( DeeA cea atotridicata in slavi ) , si tot nu a fost tratata asa . Nu pot sa`ti spun ca i`ai facut ceva , insa verifica`ti mesajele pe care le`ai adresat de cand si`a facut cont pe forum . mafia 1 - parca ai facut`o frustata or smth like that , fara ca sa participi .acum - check page 8 si 10 . Nu inteleg ce ai cu celince ...pari super de treaba pe la riddles topic , si nu prea te`am vazut certandu`te cu lumea decat pe la topicul cu Dumnezeu daca nu ma insel ... dar cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai add pe mess sa vorbiti acolo si sa va rezolvati problemele :)