Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Vigilante/Veteran de razboi

• Un satean mai curajos si justitiar (sau un veteran de razboi care inca e inarmat) se decide sa ia dreptatea in propriile maini. Intr-una sau mai multe nopti (dupa cum decide moderatorul), vigilantele omoara o persoana de care este convins ca e mafie.

:P

Posted

Puteam sa jur c`o sa mor primul =))

Daca data trecuta am fost mafiot, credeau ca acuma sigur o sa fiu politist :)) ghinion :D

Oricum ba sick bastard, moarte mai faina nu mi`ai putut da ? =)) Macar de scriai de ruju fetitzelor din club care`l aveam pe tot corpu =))

Have fun prunci in continuare :D

Posted

Daca data trecuta am fost mafiot, credeau ca acuma sigur o sa fiu politist :)) ghinion :D

Oricum ba sick bastard, moarte mai faina nu mi`ai putut da ? =)) Macar de scriai de ruju fetitzelor din club care`l aveam pe tot corpu =))

am auzit ca si baieti se dau cu ruj :lol:

ex.naomi

Posted

hai ca ti-a placut nebunule :D

PS irnk si liquid terminati..nu vreau sa se strice jocul din cauza discutiilor scrise in acest thread..si iar ma tentati sa-l inchid naiba

Posted

am sosit :) scuze.. andix mi-a spus să vă transmit de asemenea că e în drum spre ţară şi nu poate posta. fug la joc :P

am fugit, aş mai sta dar sunt obosită. ne citim mâine.

:angry1:

Posted

Pai, cam in fiecare post faci referire la jocul trecut, la cum au jucat varii oameni "data trecuta" etc.

Nu prea se pricepe lumea la Role-Playing pe aici :P

Posted

eu ma refeream la faptul ca acele mici/mari corecturi sa ni le aduci in acest topic .... si nu in topicul rezervat acestei editii de mafia...oricum...trebuia sa iei in considerare faptul ca toti suntem incepatori si fiecare joaca cum il duce capu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...