Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

eu una nu inteleg nimic din jocul asta..chiar daca am mai jucat,ar trebui totusi cand trebuie sa trimitem tintele sa ne anunte si pe noi cineva :/ ceva de genul cum proceda celine :/

Posted

^ ce`i asa greu? noaptea se trimit tintele!!

pt mine uite e greu,m-am obisnuit cu stilul lui celine,chiar daca joc pt a3a oara.. :)

Posted

Irnk,chiar asta e,cei care joaca prima data stiu ca noaptea se trimit tintele,si ziua se poarte conversatile,iar tu ca ai mai jucat,ai uitat .

Cand anunta lance noaptea , mafiotii/politistii/doctorii/restull trimit tintele .

Posted

Irnk,chiar asta e,cei care joaca prima data stiu ca noaptea se trimit tintele,si ziua se poarte conversatile,iar tu ca ai mai jucat,ai uitat .

Cand anunta lance noaptea , mafiotii/politistii/doctorii/restull trimit tintele .

raman la aceeasi parere..postul tau ce a vrut sa demonstreze? :-j acelasi lucru l-am spus si eu

Posted

Daca ai citii mai cu atentie,si probabil de 2-3 ori,ai intelege .

Rezumatul .

*Cei care is noi,stiu ce trebuie sa faca

*Tu ca ai deja 3 jocuri,nu sti ce trebuie sa faci .

Posted

well eu inca asteptam niste tinte...oh well :) daca nu s-au tinut baietii de cuvant..here we go.

eu una nu inteleg nimic din jocul asta..chiar daca am mai jucat,ar trebui totusi cand trebuie sa trimitem tintele sa ne anunte si pe noi cineva :/ ceva de genul cum proceda celine :/

pt mine uite e greu,m-am obisnuit cu stilul lui celine,chiar daca joc pt a3a oara.. :)

Iarta-ma,oi fi eu mai greu de cap .

Posted

Iarta-ma,oi fi eu mai greu de cap .

auzi ,lasa posturile astea rautacioase,foloseste-le pt alti k ?

eu in primu rand,cand lance a postat nu eram acasa , OK ? iar daca eu sunt grea de cap nu cred ca este problema ta,asa ca nu mai incerca sa jignesti indirect,salut

Posted

Chiar iti recomand sa citeste posturile cu muuulta atentie draga mea,nu sunt nicidecum rautacioase,si nu am avut nici cea mai mica atentie de a te face pe tine grea de cap .

Hai,ca o dam in diverse .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...