Lancelot Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 nu se va termina acum :) mai aveti inca o zi pana maine..:) poate poate veti afla cate ceva
THuG-Radu Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pana la dimineata sunt la nunta, asa ca activitate redusa :D
Lancelot Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 well eu inca asteptam niste tinte...oh well :) daca nu s-au tinut baietii de cuvant..here we go.
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Am citit,si nu-mi vine sa cred .Radu..pare rau . macar el se distreaza acum la nunta :(
Irina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 eu una nu inteleg nimic din jocul asta..chiar daca am mai jucat,ar trebui totusi cand trebuie sa trimitem tintele sa ne anunte si pe noi cineva :/ ceva de genul cum proceda celine :/
Irina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ^ ce`i asa greu? noaptea se trimit tintele!!pt mine uite e greu,m-am obisnuit cu stilul lui celine,chiar daca joc pt a3a oara.. :)
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Irnk,chiar asta e,cei care joaca prima data stiu ca noaptea se trimit tintele,si ziua se poarte conversatile,iar tu ca ai mai jucat,ai uitat .Cand anunta lance noaptea , mafiotii/politistii/doctorii/restull trimit tintele .
Irina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Irnk,chiar asta e,cei care joaca prima data stiu ca noaptea se trimit tintele,si ziua se poarte conversatile,iar tu ca ai mai jucat,ai uitat .Cand anunta lance noaptea , mafiotii/politistii/doctorii/restull trimit tintele .raman la aceeasi parere..postul tau ce a vrut sa demonstreze? :-j acelasi lucru l-am spus si eu
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Daca ai citii mai cu atentie,si probabil de 2-3 ori,ai intelege .Rezumatul .*Cei care is noi,stiu ce trebuie sa faca *Tu ca ai deja 3 jocuri,nu sti ce trebuie sa faci .
Irina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 daca asta ai inteles ma bucur f tare,nu necesita sa-mi dai replay nu-i vad rostul :right:
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 well eu inca asteptam niste tinte...oh well :) daca nu s-au tinut baietii de cuvant..here we go.eu una nu inteleg nimic din jocul asta..chiar daca am mai jucat,ar trebui totusi cand trebuie sa trimitem tintele sa ne anunte si pe noi cineva :/ ceva de genul cum proceda celine :/pt mine uite e greu,m-am obisnuit cu stilul lui celine,chiar daca joc pt a3a oara.. :)Iarta-ma,oi fi eu mai greu de cap .
Irina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Iarta-ma,oi fi eu mai greu de cap .auzi ,lasa posturile astea rautacioase,foloseste-le pt alti k ?eu in primu rand,cand lance a postat nu eram acasa , OK ? iar daca eu sunt grea de cap nu cred ca este problema ta,asa ca nu mai incerca sa jignesti indirect,salut
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Chiar iti recomand sa citeste posturile cu muuulta atentie draga mea,nu sunt nicidecum rautacioase,si nu am avut nici cea mai mica atentie de a te face pe tine grea de cap .Hai,ca o dam in diverse .
Equilibrium Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 lol, ce era raducu :(? ca eu nu vad unde e scris :(