Life Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pervers e lance asta .. "in pat cu inamicul" LE: lace, eu nu am murit in mafia 1 si am si dezvaluit majoritatea mafiotilor :D le2: i-am dat un pusi mah )
THuG-Radu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 prea mult youtube raducule :Pasa pot spune si eu acelasi lucru despre cei cu masini puternice. depinde cum conduci.Nea, nu ma uit pe youtube la motoare deloc, pt. ca nu`mi plac :)Vorbesc din ce vad zi de zi pe strada si numarul celor care mor pe motoare (recent, un prieten de`al meu).Acum ma intelegi de ce le URASC ?
Life Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ^ si masinile sunt la fel de periculoase, si un prieten a murit de la accident de masina :P
LuckyShot Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nea, nu ma uit pe youtube la motoare deloc, pt. ca nu`mi plac :)Vorbesc din ce vad zi de zi pe strada si numarul celor care mor pe motoare (recent, un prieten de`al meu).Acum ma intelegi de ce le URASC ?pai daca mergi normal si nu te dai in stamba, nu ai ce sa patesti nici cu motorul. e ca si cum ai merge pe bicicleta. in general cei care fac accidente, fac tot din cauza lor.adica masinile si motoarele nu omora oameni. imprundenta o face.
THuG-Radu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pai daca mergi normal si nu te dai in stamba, nu ai ce sa patesti nici cu motorul. e ca si cum ai merge pe bicicleta. in general cei care fac accidente, fac tot din cauza lor.adica masinile si motoarele nu omora oameni. imprundenta o face.Dap, mare dreptate.De aia am zis motoare egale sau peste 600 cc. Alea le urasc :) De fapt nu suport niciun motor, dar alea sunt buba ! Si inconstienta celor care le conduc.
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 E relativ, şi eu am pasiune pentru motoare... şi eu am pierdut prieteni buni. Nu ştiu unul care să nu fi căzut măcar odată, fie din neatenţie, teribilism sau neglijenţa altor participanţi la trafic. Eu merg mult cu bicicleta, am avut accident şi am fost aproape de accident de foarte multe ori; nu poţi spune că eu sunt un pericol, că doar nu depăşesc maşini.. dar se întâmplă nici prioritate unde am dreptul, să primesc. Oricum, e o pasiune pentru mulţi şi pur şi simplu treaba asta hrăneşte şi mai tare dorinţa, uneori lăsăm deoparte raţionalul şi riscurile pentru pasiuni. E normal să fie aşa.
Lucian Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nu ştiu unul care să nu fi căzut măcar odată, fie din neatenţie, teribilism sau neglijenţa altor participanţi la trafic. sunt 2 feluri de motociclisti. cei care au cazut si...cei care o sa cada :P
LuckyShot Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nu-nteleg de ca va plac voua bolizii astia. cruiserele sunt cele mai tari motoare, din toate punctele de vedere si sansele sa patesti cu ele ceva sunt cele mai mici, in primul rand pentru ca nu poti sa faci atatea scheme si sa te dai atata in spectacol.
Lucian Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ce? asta vs asta?fiindca sunt copil tampit, de aia :D
Equilibrium Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 sunt 2 feluri de motociclisti. cei care au cazut si...cei care o sa cada :P haha, ce tari sunt versurile de la melodie :D
liquidlove Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hmm,cine are acces sa-mi zica si mie ce rol am ? Findca nu am primit nici un email .
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 liquid, vorbeşte cu lance. eu i-am dat emailurile voastre dar până a urmă a trimis pm (din câte mi-a spus).. poate te-a uitat accidental :)
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hmm,cine are acces sa-mi zica si mie ce rol am ? Findca nu am primit nici un email . Sup , bro ? , eu acum 10 min l`am primit :D ...