Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Dragule, tu ştii cât eşti de minunat, nu trebuie să-ţi repet eu asta, ştii ce eforturi mari am depus ca să te conving...

plus că eşti cel mai deosebit din univers, adică..înţelegi tu, eu sunt universul şi tu eşti cea mai jucăuşă steluţică din universul meu care sunt de fapt eu :))

Whatsoever, te rog să moderezi mafia 3 şi să laşi prostioarele pentru când hotărăsc tot eu ! şi dacă vrei vin cu postiturile, numai culoarea să o alegi :D :))

Love ya !

Posted

of :D cum sa rezisti la asa ceva?:) hmm probabil ca voi modera eu mafia 3 :D abia astept sa vad cum ies rolurile

Ps voi face un topic separat pentru inscrieri :) sa vedem cand azi pe seara probabil

Posted

hm,daca se faca inscrierile mai pe seara,atunci spun aici ca vreau sa joc si eu..pt ca nu cred ca voi intra,daca vrea Majestatea Sa bineinteles daca nu,asta e :)

Posted

AS vrea sa va anunt ca mai bine va asigurati ca puteti participa daca tot va inscrieti :) altfel cei eliminati pentru inactivitate vor primi si cateun warn up :)

PS cel mai bun mafiot si cel mai bun politisit vor primi cate un warn down :D..sa vedem cine va scapa de warn dintre cei de la editia trecuta

poate o sa ma trezesc cu un warn up la urmatoarea versiune de mafia :))

Guest Kamikaze
Posted

Mie ? :)

Cei cu motor peste sau egal cu 600 = donatori de organe cu acte in regula :)

prea mult youtube raducule :P

asa pot spune si eu acelasi lucru despre cei cu masini puternice. depinde cum conduci.

Posted

cnform premiilor decernate de celine :)

warn down blk si Lucian pentru best cop/best mob award winners

ps astept inca pm de la trance cu mailul..daca nu apare el va fi inlocuit maine de cineva :) am o rezerva deja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...