fanaticaldoll Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dragule, tu ştii cât eşti de minunat, nu trebuie să-ţi repet eu asta, ştii ce eforturi mari am depus ca să te conving... plus că eşti cel mai deosebit din univers, adică..înţelegi tu, eu sunt universul şi tu eşti cea mai jucăuşă steluţică din universul meu care sunt de fapt eu Whatsoever, te rog să moderezi mafia 3 şi să laşi prostioarele pentru când hotărăsc tot eu ! şi dacă vrei vin cu postiturile, numai culoarea să o alegi :D Love ya !
Lancelot Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 of :D cum sa rezisti la asa ceva?:) hmm probabil ca voi modera eu mafia 3 :D abia astept sa vad cum ies rolurilePs voi face un topic separat pentru inscrieri :) sa vedem cand azi pe seara probabil
Irina Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 hm,daca se faca inscrierile mai pe seara,atunci spun aici ca vreau sa joc si eu..pt ca nu cred ca voi intra,daca vrea Majestatea Sa bineinteles daca nu,asta e :)
andix3x Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Love ya ! E 100% ca vom avea mafia 3 , nimeni nu rezista cuvintelor astea :D
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 AS vrea sa va anunt ca mai bine va asigurati ca puteti participa daca tot va inscrieti :) altfel cei eliminati pentru inactivitate vor primi si cateun warn up :) PS cel mai bun mafiot si cel mai bun politisit vor primi cate un warn down :D..sa vedem cine va scapa de warn dintre cei de la editia trecuta poate o sa ma trezesc cu un warn up la urmatoarea versiune de mafia
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Inscrieri Mafia 3moderata de moderatorul Lancelot, moderator LinkMania si mare om:))0 :P
andix3 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 si om de cuvant ( cel mai bun mafiot / politist warn down :lol: )
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lucian, tie iti plac motoarele? :)Ca numa cu motoare te vad la avatar. :)
the_first Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lucian, tie iti plac motoarele? :)Ca numa cu motoare te vad la avatar. :)ftw....cui.nu-i.plac? :blink: :P
THuG-Radu Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ftw....cui.nu-i.plac? :blink: :PMie ? :)Cei cu motor peste sau egal cu 600 = donatori de organe cu acte in regula :)
Guest Kamikaze Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mie ? :)Cei cu motor peste sau egal cu 600 = donatori de organe cu acte in regula :)prea mult youtube raducule :Pasa pot spune si eu acelasi lucru despre cei cu masini puternice. depinde cum conduci.
Lancelot Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 cnform premiilor decernate de celine :)warn down blk si Lucian pentru best cop/best mob award winnersps astept inca pm de la trance cu mailul..daca nu apare el va fi inlocuit maine de cineva :) am o rezerva deja.