Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

repede cu confirmatul rolului la mine pe pm şi lasă plânsul pentru prinţese!

primit, vazut, confirmat :D

pot sa-mi intru in rol de pe acum?

a nu...ca n-au confirmat rolurile. deci ma duc sa ma culc. g'night

ps: am picat romeo fantastik

Posted

ok, kami, notez confirmarea ta. de acum te rog să dai replay la emil când te rog!

nu, nu poţi începe jocul încă, aşteptăm pe toţi să confirme.

mergi la somn!

da, ştiu nu îţi place să-ţi zic kami, ghinion :))

Posted

as vrea ca cei care ati confirmat..sa tratati totusi serios acest joculet ..ar fi o premiera pentru LM asta..stiu ca cer mult..dar nu va faceti de ras :)

Guest Kamikaze
Posted

Sa inteleg ca nu trebuie sa ne dam de gol ce suntem, corect ? :))

Ca n`am inteles nimic din jocu asta :)) Sper sa inteleg pe parcurs :D

mie poti sa-mi zici ca nu zic la nimeni

Posted

.. ne poti da exemple pt fiecare clasa ?

adica .. cum procedeaza un mafiot

cum procedeaza un cetatean

psycho

etc

am citit si am verificat tot ce ai scris .. dar nu am vazut asta :D

Posted

stilul vi-l scrieţi fiecare, personal. Regulile şi rolurile spun cam tot ce e nevoie să ştiţi, cât privesc alegerile voastre ca mafie, doctor, psiho, astea sunt personale. Mafia şi psiho mint de rup pe timp de zi şi îi determină pe ceilalţi să se ucidă între ei, pot foarte bine să gafezee, să fie luaţi la ochi de poliţişti, investigaţi şi descoperiţi. Doctorul ar trebui să fie unul altruist, să nu spună nicicum că e doctor altfel e primul ucis, el poate ţine în viaţă un poliţist descoperit, de aceea sfătuiesc pe toţi: nu vă descoperiţi rolurile sub nici o formă. Dacă un poliţist investighează şi găseşte mafie, atunci spune pe timp de zi, linşaţi mafiotul iar doctorul trebuie să stea numai cu "îngrijiul" pe el, e ţintă sigură.

e un pic aiurea să mai discutăm acum, nu vreau să dau în vileag rolurile, v-am spus de atâtea ori să întrebaţi înainte, acum e greu să răspund public.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...