Guest Kamikaze Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 repede cu confirmatul rolului la mine pe pm şi lasă plânsul pentru prinţese!primit, vazut, confirmat :Dpot sa-mi intru in rol de pe acum?a nu...ca n-au confirmat rolurile. deci ma duc sa ma culc. g'nightps: am picat romeo fantastik
fanaticaldoll Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ok, kami, notez confirmarea ta. de acum te rog să dai replay la emil când te rog! nu, nu poţi începe jocul încă, aşteptăm pe toţi să confirme. mergi la somn! da, ştiu nu îţi place să-ţi zic kami, ghinion
Lancelot Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 as vrea ca cei care ati confirmat..sa tratati totusi serios acest joculet ..ar fi o premiera pentru LM asta..stiu ca cer mult..dar nu va faceti de ras :)
THuG-Radu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Sa inteleg ca nu trebuie sa ne dam de gol ce suntem, corect ? Ca n`am inteles nimic din jocu asta Sper sa inteleg pe parcurs :D
Lancelot Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 nu nu trebuie sa spui deloc ce rol ai :) altfel vei fi eliminat rapid din comeptitie
Guest Kamikaze Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sa inteleg ca nu trebuie sa ne dam de gol ce suntem, corect ? Ca n`am inteles nimic din jocu asta Sper sa inteleg pe parcurs :D mie poti sa-mi zici ca nu zic la nimeni
fanaticaldoll Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 o să iasă frumos, jur pe roz!încă 6 confirmări şi dau drumu la noapte! ;)
Life Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 .. ne poti da exemple pt fiecare clasa ?adica .. cum procedeaza un mafiotcum procedeaza un cetateanpsychoetcam citit si am verificat tot ce ai scris .. dar nu am vazut asta :D
fanaticaldoll Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 stilul vi-l scrieţi fiecare, personal. Regulile şi rolurile spun cam tot ce e nevoie să ştiţi, cât privesc alegerile voastre ca mafie, doctor, psiho, astea sunt personale. Mafia şi psiho mint de rup pe timp de zi şi îi determină pe ceilalţi să se ucidă între ei, pot foarte bine să gafezee, să fie luaţi la ochi de poliţişti, investigaţi şi descoperiţi. Doctorul ar trebui să fie unul altruist, să nu spună nicicum că e doctor altfel e primul ucis, el poate ţine în viaţă un poliţist descoperit, de aceea sfătuiesc pe toţi: nu vă descoperiţi rolurile sub nici o formă. Dacă un poliţist investighează şi găseşte mafie, atunci spune pe timp de zi, linşaţi mafiotul iar doctorul trebuie să stea numai cu "îngrijiul" pe el, e ţintă sigură. e un pic aiurea să mai discutăm acum, nu vreau să dau în vileag rolurile, v-am spus de atâtea ori să întrebaţi înainte, acum e greu să răspund public.
fanaticaldoll Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 nu ma cunosti, te văd on dar nu primesc nimic de la tine. de ce mă superi? :) rectific, a confirmat chiar când îl trăgeam aici de mână
nu ma cunosti Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 nu ma cunosti, te văd on dar nu primesc nimic de la tine. de ce mă superi? :) rectific, a confirmat chiar când îl trăgeam aici de mână scuze de intarziere :)
celmaislabaN Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gata, n`am avut net, am confimart si eu :wub: abia astept sa incepem :>
andix3x Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 cred ca da Mihai :) ... #Unde se intalneste hip hop`ul cu maneaua?#Undeva`n balcani !yea true :( ...
Lancelot Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Asteptati semnalul..cred ca in seara asta incepe circul
Mihai™ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Asteptati semnalul..cred ca in seara asta incepe circul Nu pot să mă mai inscriu nu?
Life Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ziceti daca incepeti acuma, ca oamenii se duc la culcare:D