Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

"noaptea" din joc dureaza vreo 2 zile in realitate. in timpul asta trebuie doar sa trimiti un mail (daca ai activitate noaptea: politist / mafiot / doctor etc.)

daca un politist afla ca cineva e mafiot se pot intampla multe lucruri. de exemplu poate sa iasa in fata si sa zica : eu sunt politist si ala e mafiot.. il linseaza oamenii pe mafiot iar in noaptea urmatoare mafia il omoara pe politist.

poate politistul e incompetent si incrimineaza un om inocent caz in care dup-aia lumea va linsa politistul..

Sunt multe outcome-uri, depinde doar ce rol ai si cat de bine minți :)

Posted

Nope, noaptea din joc nu coincide cu noaptea din realitate. Doar trimiti un mail daca ai activitate noaptea.

Posted

cred ca celine stie ce are de facut dar inca ezita :D are nevoie de incurajari din partea voastra :D

:)) le dai warn down pentru încurajări? not!

ok, ok.. vrei să-ţi scriu ceva versuri? sincer, I will, ajută-mă cu câteva cuvinte :D

Posted

stai sa vezi tu la ce face fata Lancica cand va va inchide jucaria ;;) si va trimite sa faceti un concurs in recycle bin de cine are mai multe posturi sterse ;;)

Ps lucky daca tu nu poti nu inseamna ca e valabil si pentru noi restul ;;)

Posted

stai sa vezi tu la ce face fata Lancica cand va va inchide jucaria ;;) si va trimite sa faceti un concurs in recycle bin de cine are mai multe posturi sterse ;;)

Ps lucky daca tu nu poti nu inseamna ca e valabil si pentru noi restul ;;)

eu sunt inca tanara ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...