blk Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 "noaptea" din joc dureaza vreo 2 zile in realitate. in timpul asta trebuie doar sa trimiti un mail (daca ai activitate noaptea: politist / mafiot / doctor etc.)daca un politist afla ca cineva e mafiot se pot intampla multe lucruri. de exemplu poate sa iasa in fata si sa zica : eu sunt politist si ala e mafiot.. il linseaza oamenii pe mafiot iar in noaptea urmatoare mafia il omoara pe politist.poate politistul e incompetent si incrimineaza un om inocent caz in care dup-aia lumea va linsa politistul..Sunt multe outcome-uri, depinde doar ce rol ai si cat de bine minți :)
LuckyShot Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 e bine, la chestii din astea ma pricep :P dar credeam ca tre sa stau noaptea sa fac chestii :lol:
blk Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nope, noaptea din joc nu coincide cu noaptea din realitate. Doar trimiti un mail daca ai activitate noaptea.
andix3x Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ok....dar...un.mic.warn.down....pentru.participanti se poate :> ? da da da 90% here :P
liquidlove Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hint : Lancelot se da in vant dupa ritualurile masochiste p.s Believe me !
fanaticaldoll Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hint : Lancelot se da in vant dupa ritualurile masochiste p.s Believe me !ştii tu sigur?:)
Lancelot Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 cred ca celine stie ce are de facut dar inca ezita :D are nevoie de incurajari din partea voastra :D
fanaticaldoll Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 cred ca celine stie ce are de facut dar inca ezita :D are nevoie de incurajari din partea voastra :D le dai warn down pentru încurajări? not! ok, ok.. vrei să-ţi scriu ceva versuri? sincer, I will, ajută-mă cu câteva cuvinte :D
Life Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ^ )))) celine, nu ne dezamagi, fa-i placerea asta lui lance ;<
fanaticaldoll Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 liquid, ce urââât! mno staţi că acum acum! :P
LuckyShot Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 nu cred ca lancica mai face fata la practici din astea :lol:
Lancelot Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 stai sa vezi tu la ce face fata Lancica cand va va inchide jucaria si va trimite sa faceti un concurs in recycle bin de cine are mai multe posturi sterse Ps lucky daca tu nu poti nu inseamna ca e valabil si pentru noi restul
LuckyShot Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 stai sa vezi tu la ce face fata Lancica cand va va inchide jucaria si va trimite sa faceti un concurs in recycle bin de cine are mai multe posturi sterse Ps lucky daca tu nu poti nu inseamna ca e valabil si pentru noi restul eu sunt inca tanara ;)