Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Echilibrul e o chestie delicata si subiectiva. Pana la urma eu privesc din punctul meu de vedere si nu pot vedea obiectiv deci nu are rost sa ma afirm.

Posted

s-a dat dezndamantul......

acum stim ce si fiecare rol a avut...

vreau sa spun daca primeam un rol mai bun....rolul meu de ,,doftor" nu imi permitea sa spamez...dar ma bucur ce pentru primul meu joc (si tot in acelasi timp ultimul) de acelasi gen ...am reusit sa supraghetuiesc :D

Posted

s-a dat dezndamantul......

acum stim ce si fiecare rol a avut...

vreau sa spun daca primeam un rol mai bun....rolul meu de ,,doftor" nu imi permitea sa spamez...dar ma bucur ce pentru primul meu joc (si tot in acelasi timp ultimul) de acelasi gen ...am reusit sa supraghetuiesc :D

puteam sa jur ca esti medic dupa ce mi-ai iesit curat dar cu activitate la investigatii :D

Posted

auzi tu sa mor ca am gura mare :D pacat :) mirosisem cate ceva dar ..m-au ciuruit rapid :))

PS despre next one ramane sa negociez eu cu celine ce si cum :D poate ma convinge

PPS cei eliminati pentru inactivitate din editia trecuta plus inactivii din prima editie nu vor avea dreptul sa se mai inscrie la urmatoarea editie

Posted

ggg laizy cops :D

pana la urma am nimerit si eu un mafiot la investigatii , pe care mai tarziu l`am aparat ahahah :)) \

nice game , w8ting for mafia 3 :D ...poate mergi pe ideea mea celine :>

andix figură mare, a băgat mâna-n foc pentru blk pentru că i-a ieşit curat, ah şi s-a şi sinucis săracul 21.gif muaah!

chiar inainte de final :( ...and its so fucking hot in this hell :))

next time : i`m in :D

Posted

lucky cel mai bine ar fi sa te uiti un pic la mafia 2 .

Jocul e de fapt un duel intre mafie si cei nevinovati .Fiecare are un rol , si trebuie sa il joace cat mai bine :) ...in fiecare zi se voteaza cine ar trebui sa moara ,iar noaptea mafiotii omoara un politist/doctor , iar politistii investigheaza , daca gasesc un mafiot ziua il pot vota pentru a fi linsat :) .

Posted

auzi tu sa mor ca am gura mare :D pacat :) mirosisem cate ceva dar ..m-au ciuruit rapid :))

PS despre next one ramane sa negociez eu cu celine ce si cum :D poate ma convinge

PPS cei eliminati pentru inactivitate din editia trecuta plus inactivii din prima editie nu vor avea dreptul sa se mai inscrie la urmatoarea editie

ok....dar...un.mic.warn.down....pentru.participanti se poate :> ?

Posted

da, m-am uitat la mafia2 si n-am inteles mai nimic :lol: adica de unde stiu cine e ce? si cum anume omor? si trebuie sa stau toata noaptea sa caut mafioti? sau toata ziua sa verific mailuri? :D

Posted

la inceput ti se da un rol.

mafiotii vorbesc noaptea intre ei si trimit moderatorului o tinta de asasinat.

tot noaptea, politistii fac investigatii (adica intreaba moderatorul daca tinta lor e curat / murdar etc).

ziua oamenii incep sa se acuze reciproc si incearca toti sa gaseasca mafiotii.

Posted

adica tre sa stau toata noaptea treaza sa vorbesc? unde vorbesc? tre sa trimit mailuri toata noaptea? si daca politistii intreaba moderatorul daca tinta lor e curata/murdara, n-o sa stie sigur cine e mafiot?

Posted

adica tre sa stau toata noaptea treaza sa vorbesc? unde vorbesc? tre sa trimit mailuri toata noaptea? si daca politistii intreaba moderatorul daca tinta lor e curata/murdara, n-o sa stie sigur cine e mafiot?

-o noapte de joc dureaza cateva zile....

-daca esti politista nu trebuie decat sa trimiti un e-mail... si dupa ce aflii raspunsul , cand incepe ziua actionezii ca atare

-daca esti mafioata , ai dreptul sa cooperezi cu ceilalti mafioti , si hotarati sa omorati pe cineva... trimitand e-mail cu tinta aleasa...

-restul.o.sa.intelegi.pe.parcurs :P

^un politist trimite un e-mail de forma "eu X investighez pe Y",iar moderatorul ii va raspunde spunadui daca este curat/murdar.. asta in functie de ce fel de politist este :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...