blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 moama,am salvat si eu pe cine trebuia :) ! ce bine ma simt B)Pai era chiar greu sa nu nimerești un polițist :lol:
the_first Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 moama,am salvat si eu pe cine trebuia :) ! ce bine ma simt B)GJ :wub:
Irina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Pai era chiar greu sa nu nimerești un polițist :lol: :sef: GJ :wub:naivule care esti naiv!
fanaticaldoll Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nu ştiu cu ce să încep.... cu echilibrul în joc. eu zic că a fost; mafioţii nu au avut naş, prin urmare nu puteţi spune că aţi fost în dezavantaj. pe de altă parte, poliţiştii incompetenţi au făcut dificilă decizia comunităţii, cei mai mulţi au fost linşaţi datorită lor. de ce am ales să fac jocul aşa? ca să nu ne plictisim, în primul rând... apoi pentru că numai aşa am ştiut că veţi învăţa să jucaţi mafia; de acum înainte sunt convinsă că înainte de toate vă veţi gândi dacă sunteţi ok, dacă rolul vostru încurcă sau ajută, dacă sunteţi buni sau nu. credits for: mafioţii, în special blk, apoi ceilalţi băieţi; wootie nu s-a ţinut de treabă, asta e, nu mai discutăm despre asta! bravo, don corleone, ai fost perfect! doctorii.. dacă irina mai trăia sigur făcea treabă, durango mi-a pus capac. poliţiştii mei simpatici... lucian, you rock! aşa joacă un poliţist adevărat, ăla e stilul ;) bravo! lance, dacă trăia făcea treabă, dar soarta e dură :P thade, poliţistul erou, ai fost foarte bun! eqi, a ştiut că blk e mafie dar nu s-a riscat; dacă o făcea atunci era în situaţia lui thade şi jocul era sfârşit de mult pentru că blk a fost cireaşa de pe tort :P naivii mei :D well, soarta lor blestemată a făcut mai mult să încurce, dar eu tot îi iubesc. puteau fi şi simplii cetăţeni dar au fost condimentul jocului. evident, andix figură mare, a băgat mâna-n foc pentru blk pentru că i-a ieşit curat, ah şi s-a şi sinucis săracul muaah! fricoşii, ei au fost cauza celor mai multe linşări, şi-au dat seama relativ devreme că ceva nu e ok cu ei, au luat în calcul şi s-au potolit ...după vreo 3 poliţişti linşaţi dar a fost bine, jur pe roz! hmmm, nervi cred că am avut dar culmea, acum am trecut peste; nu am ce să reproşez nimic, a fost un joc frumos. mulţumesc! dacă aveţi întrebări, răspund.
Irina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nu ştiu cu ce să încep.... cu echilibrul în joc. eu zic că a fost; mafioţii nu au avut naş, prin urmare nu puteţi spune că aţi fost în dezavantaj. pe de altă parte, poliţiştii incompetenţi au făcut dificilă decizia comunităţii, cei mai mulţi au fost linşaţi datorită lor. de ce am ales să fac jocul aşa? ca să nu ne plictisim, în primul rând... apoi pentru că numai aşa am ştiut că veţi învăţa să jucaţi mafia; de acum înainte sunt convinsă că înainte de toate vă veţi gândi dacă sunteţi ok, dacă rolul vostru încurcă sau ajută, dacă sunteţi buni sau nu. credits for: mafioţii, în special blk, apoi ceilalţi băieţi; wootie nu s-a ţinut de treabă, asta e, nu mai discutăm despre asta! bravo, don corleone, ai fost perfect! doctorii.. dacă irina mai trăia sigur făcea treabă, durango mi-a pus capac. poliţiştii mei simpatici... lucian, you rock! aşa joacă un poliţist adevărat, ăla e stilul ;) bravo! lance, dacă trăia făcea treabă, dar soarta e dură :P thade, poliţistul erou, ai fost foarte bun! eqi, a ştiut că blk e mafie dar nu s-a riscat; dacă o făcea atunci era în situaţia lui thade şi jocul era sfârşit de mult pentru că blk a fost cireaşa de pe tort :P naivii mei :D well, soarta lor blestemată a făcut mai mult să încurce, dar eu tot îi iubesc. puteau fi şi simplii cetăţeni dar au fost condimentul jocului. evident, andix figură mare, a băgat mâna-n foc pentru blk pentru că i-a ieşit curat, ah şi s-a şi sinucis săracul muaah! fricoşii, ei au fost cauza celor mai multe linşări, şi-au dat seama relativ devreme că ceva nu e ok cu ei, au luat în calcul şi s-au potolit ...după vreo 3 poliţişti linşaţi dar a fost bine, jur pe roz! hmmm, nervi cred că am avut dar culmea, acum am trecut peste; nu am ce să reproşez nimic, a fost un joc frumos. mulţumesc! dacă aveţi întrebări, răspund. iti multumim si noi :right: ,vreau sa vad catelusul :yum:
the_first Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nu ştiu cu ce să încep.... cu echilibrul în joc. eu zic că a fost; mafioţii nu au avut naş, prin urmare nu puteţi spune că aţi fost în dezavantaj. pe de altă parte, poliţiştii incompetenţi au făcut dificilă decizia comunităţii, cei mai mulţi au fost linşaţi datorită lor. de ce am ales să fac jocul aşa? ca să nu ne plictisim, în primul rând... apoi pentru că numai aşa am ştiut că veţi învăţa să jucaţi mafia; de acum înainte sunt convinsă că înainte de toate vă veţi gândi dacă sunteţi ok, dacă rolul vostru încurcă sau ajută, dacă sunteţi buni sau nu. credits for: mafioţii, în special blk, apoi ceilalţi băieţi; wootie nu s-a ţinut de treabă, asta e, nu mai discutăm despre asta! bravo, don corleone, ai fost perfect! doctorii.. dacă irina mai trăia sigur făcea treabă, durango mi-a pus capac. P.S.^^i.like.your.doggie poliţiştii mei simpatici... lucian, you rock! aşa joacă un poliţist adevărat, ăla e stilul ;) bravo! lance, dacă trăia făcea treabă, dar soarta e dură :P thade, poliţistul erou, ai fost foarte bun! eqi, a ştiut că blk e mafie dar nu s-a riscat; dacă o făcea atunci era în situaţia lui thade şi jocul era sfârşit de mult pentru că blk a fost cireaşa de pe tort :P naivii mei :D well, soarta lor blestemată a făcut mai mult să încurce, dar eu tot îi iubesc. puteau fi şi simplii cetăţeni dar au fost condimentul jocului. evident, andix figură mare, a băgat mâna-n foc pentru blk pentru că i-a ieşit curat, ah şi s-a şi sinucis săracul muaah! fricoşii, ei au fost cauza celor mai multe linşări, şi-au dat seama relativ devreme că ceva nu e ok cu ei, au luat în calcul şi s-au potolit ...după vreo 3 poliţişti linşaţi dar a fost bine, jur pe roz! hmmm, nervi cred că am avut dar culmea, acum am trecut peste; nu am ce să reproşez nimic, a fost un joc frumos. mulţumesc! dacă aveţi întrebări, răspund. naiv.ca.naiv...da.n-am.indus.pe.nimeni.in.eroare....ba.chiar.l-am.intuit.pe.wootie B) :>
Irina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 :P tomi esti perfect!!!! :) foarte simpatic sa iti traiasca :photo:
fanaticaldoll Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ok, ok, să nu credeţi că nu sunt fair cu toată lumea, dar nu e cazul să dau replay, îmi ia timp ....
blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 mafioţii nu au avut naș, prin urmare nu puteţi spune că aţi fost în dezavantaj.Pai stai puțin, e mai dificil dacă ai naș?Nu de alta dar dacă eram eu naș și eram curat la toate investigațiile altcumva stătea treaba.Cat despre joc.. a fost dezechilibrat pentru motivele expuse pe pagina anterioara. Toți mafioții care au vorbit au fost puși la perete ca mereu erau omorați polițiști. Singura tactica ar fi fost sa tacem din gura precum wootie / durango sau ceilalți polițiști naivi care nu răspundeau la nicio întrebare și nu-i lua nimeni la puricat. Desigur asta ar fi făcut jocul mult mai anost.Noi nu puteam avea siguranța unei crime niciodată deoarece nu știam niciodată câți polițiști competenți mai avem în joc nici măcar cu aproximație. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca cei "fricoși" își puteau da seama de rolul lor în 2-3 runde și erau echivalentul polițiștilor competenți.Cât despre Lucian.. am jucat pe ultima carte pe care o mai aveam. Erau șanse de ~10% sa-mi iasa jocul și chiar și așa în cel mai bun caz ar fi rămas wootie in joc fără sa fie bănuit împotriva a 5-6 oameni.. ceea ce putea duce doar la remiza. Am avut ghinion într-o anumita măsura (Pitikoo l-am omorât primu deși era naiv si m-a investigat pe mine.. putea sa ne ajute mai târziu) ca sa nu mai zic ca am lăsat în viata un polițist competent (pe lângă alți 2 fricoși care s-au prins de rolul lor și erau ca si cei competenți).Pe Lance.. l-am omorât mai mult ca putea sa facă gălăgie.. chiar nu speram sa fie polițist. Era un risc pe care nu am vrut sa-l luam.
celmaislabaN Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 poi e pamflet... adica eu sa ghicesc ca`s politist fricos?=\ oricine primea raspuns la ancheta "murdar" se gandea ca e mafie..sau psiho.. nu gabor. oricum numa 1 politai a fost linsat din vina mea ca dupa mi`am dat seama de ceva ciudat, oricum e o prostie treaba asta... btw, si am rezistat pana la sfarsit
blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 poi e pamflet... adica eu sa ghicesc ca`s politist fricos?=\ oricine primea raspuns la ancheta "murdar" se gandea ca e mafie..sau psiho.. nu gabor. oricum numa 1 politai a fost linsat din vina mea ca dupa mi`am dat seama de ceva ciudat, oricum e o prostie treaba asta... btw, si am rezistat pana la sfarsit Ce nu iti dai seama e ca daca ai 4 polițiști fricoși inteligenți sunt echivalentul a 4 polițiști competenți. In total asta ar fi fost 8 polițiști competenți. In mare parte de-asta a fost aproape imposibil sa câștigam, ca sa nu mai vorbesc de inactivitatea lui wootie si partial cea a lui nu_ma_cunosti.
fanaticaldoll Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 blk, dacă era şi naş era mult mai grav pentru ei. gândeşte-te că ei s-au ucis între ei, tu dacă stătei deoparte nu aveai stres, ai fost luat la ochi pentru că ai vorbit mult din prima. şi da, dacă eraţi mai echilibraţi şi vorbeaţi mai puţin atunci nu eraţi descoperiţi aşa devreme. fricoşii şi-au dat seama târziu, te asigur. şi ştiam asta, din lipsă de experienţă. pus că după 3 zile aveam 2 poliţişti competenţi, morţi.şi a fost echilibru, te asigur. un singur element scos ar fi înclinat balanţa căte una din tabere...hmm, cumva nu ştii să pierzi?:P
blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Am experiența in a pierde, sunt obișnuit.Eu zic doar niște elemente care le consider a fi fapte. Din punctul meu jocul a fost dezechilibrat. Dacă a fost sau nu în realitate.. asta o decizi ori tu ori ceilalți jucători.BTW Nu vreau sa las impresia ca nu mi-a plăcut jocul. Mi-a făcut foarte mare plăcere și apreciez faptul ca l-ai organizat și înțeleg motivele pentru care ai luat aceste decizii.De asemenea, mi-a plăcut destul de mult provocarea asta :)
blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 am scris ceva şi nu s-a postat. mor! :hug: Lasa ca trece :)
LuckyShot Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 hm as vrea si eu sa ma bag data viitoare. cine ma invata si pe mine ce tre sa fac? :D
blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 hm as vrea si eu sa ma bag data viitoare. cine ma invata si pe mine ce tre sa fac? :DUite aici regulile: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296672
fanaticaldoll Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 eu te asigur că a fost echilibrat. gândeşte-te că de obicei, într-un joc de mafia (că şi eu am fost mai întâi jucător), numărul poliţiştilor competenţi nu a fost mai mic decât al mafioţilor, plus că existau personaje care aveau capacitatea să ucidă şi mafie pe timp de noapte.nu e simplu să fii mafiot, îţi trebuie experienţă să fii mafie ca să câştigi, tocmai pentru că voi sunteţi o mînă de oameni împotriva mai multor personaje. totuşi, voi îi omoraţi, poliţistul, până să ajungă să linşeze trebuia să convingă, uneori să se sacrifice (vezi thade!)şansele ca mafia să câştige jocul se văd atunci când deja au murit jumate din poliţişti sau chiar 75% din ei şi mafioţii sunt toţi în viaţă.