Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

daca ar fi sa comentam la fiecare in parte ..ca ala si-a divulgat rolul ca ala a facut nu stiu ce..care ar mai fi distractia ,serios nu va inteleg deloc .

hey, i was just jokin'

criticile pot fi si prietenoase

Guest Dr_Tz3ApA
Posted

nu fi rau! :naughty:

Sall alll.Am o problema cu STEAMUL care ma ajutati pls>imi cere parola ii dau parola dar nu o recunoaste.Partea proasta e ca nu mai stiu nici raspunsul la intrebarea secreta :banghead: , ce sa fac sa imi iau alt STEAM sa sa incerc altceva ca deja am incaruntit de 4 zile ma tot chinui si nik MS

Posted

Sall alll.Am o problema cu STEAMUL care ma ajutati pls>imi cere parola ii dau parola dar nu o recunoaste.Partea proasta e ca nu mai stiu nici raspunsul la intrebarea secreta :banghead: , ce sa fac sa imi iau alt STEAM sa sa incerc altceva ca deja am incaruntit de 4 zile ma tot chinui si nik MS

hey,trebuia sa postezi la counter-strike , nu aici #-o

Guest Dr_Tz3ApA
Posted

hey,trebuia sa postezi la counter-strike , nu aici #-o

OK SRY :error:

Posted

cel mai slaban, si tu ai fost gabor ?^^

Aiurea cu investigatiile astea =)

wootie mi-a iesit singurul curat :))

mie durango mi-a iesit curat, dar cu activitate (putea fi godfatheru parca >:))

bine ca mi-a inlaturat blk orice dubiu in privinta lui cand s-a pus pe el :D

liquid - arma si activitate

blk - mafiot

nu ma cunosti - mafiot

andix - arma si activitate

wanksta - arma si activitate

Posted

andix ne-a cam incurcat treburile,a jucat haotic ;<. El ca politist incompetent, (ca si mine) trebuia sa-si dea seama de ceea ce face :).Eu mi-am dat seama, dar prea tarziu, dupa ce l-am eliminat pe LqdLove(srry dude).

Nu e nimic,se putea intampla oricui . Important e sa te gandesti pe viitor .

Felicitari jucatorilor,a fost un joc frumos .

Posted

mie`mi spui? doar ca la mine erau "curati"

Si tu te-ai dat de gol in timpul jocului cand ai zis ca iti par toti inocenti. A fost singurul motiv pentru care n-ai murit..

Posted

Si tu te-ai dat de gol in timpul jocului cand ai zis ca iti par toti inocenti. A fost singurul motiv pentru care n-ai murit..

mai bine ca n`am murit :))

Posted

Wootie era ultimul.

Nu conteaza, am primit toate tintele de la fanatical inainte sa plece. Mai trebuia doar wootie sa trimita dar n-a mai intrat pe forum / mess de 3 zile.

blk...o.mica.nelamurire....

wootie.n-a.activat.de.3zile...de.joc./normale?

pentru.ca.o.zii.de.joc.dureaza.mai.mult..decat.o.zi.normala...si.eu.stiu.ca.esti.descalificat.dupa.2/3zile.de.joc.in.care.sa.nu.activezi.deloc

Posted

am venit, am veniiit! s-a finalizat?? unde, unde?? lăsaţi-mă să mă adun :P azi vorbim despre mafia asta, am zis!

Wootie n-a mai intrat pe cont de ~ 4 zile. N-are rost sa o mai lungim atat.

Si-asa vreo 2 politisti au zis in topicul asta ca e el mafiot..

ps. mi-am luat căţel :D dacă vreţi pun pooză :P

Ia sa vedem javra.. erm.. cuţu :D

Posted

am venit, am veniiit! s-a finalizat?? unde, unde?? lăsaţi-mă să mă adun :P azi vorbim despre mafia asta, am zis!

ps. mi-am luat căţel :D dacă vreţi pun pooză :P

welcome!sa-l stapanesti sanatoasa,ce rasa este ?:D

Posted

18 oameni:

4 mafioți

2 doctori

12 polițiști

Problema era ca oricine vorbea și acuza pe altcineva (și acel cineva murea dovedindu-se a fi polițist) intra la belele ca e mafiot care vrea sa convingă mulțimea sa omoare polițiști.

Cea mai buna strategie în situația asta ar fi fost sa nu vorbească mafioții aproape deloc dar, evident, ce farmec ar fi avut? :)

EDIT: Ha, calculatorul părinților e în romana și îmi pune automat diacritice :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...