andix3x Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 De ciuda ? Am promis remeber ? Decat un politist incompetent mai bine unul mort , si asa m`ar fi lichidat mafiotii in noaptea asta , asta daca nu as fi murit inainte deoarece cetatenii astia naivi nu au priceput mesajul meu :D ....nu imi ureaza nimeni ' bun venit in cimitirul politistilor ' ?:D Celine sorry , i made a promise :P ... #-o #-o #-o te`am scutit de treaba asta ... mafia 3 here we go :>
pitikoo Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 De ciuda ? Am promis remeber ? Decat un politist incompetent mai bine unul mort , si asa m`ar fi lichidat mafiotii in noaptea asta , asta daca nu as fi murit inainte deoarece cetatenii astia naivi nu au priceput mesajul meu :D ....nu imi ureaza nimeni ' bun venit in cimitirul politistilor ' ?:D Celine sorry , i made a promise :P ... #-o #-o #-o te`am scutit de treaba asta ... mafia 3 here we go :> Pai te-ar fi lichidat pe tine in noaptea asta, dar asa lichideaza pe altu' si uite cum s-au dus 2..
liquidlove Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 De ciuda ? Am promis remeber ? Decat un politist incompetent mai bine unul mort , si asa m`ar fi lichidat mafiotii in noaptea asta , asta daca nu as fi murit inainte deoarece cetatenii astia naivi nu au priceput mesajul meu :D ....nu imi ureaza nimeni ' bun venit in cimitirul politistilor ' ?:D Celine sorry , i made a promise :P ... #-o #-o #-o te`am scutit de treaba asta ... mafia 3 here we go :> Nu stiu cum gandesti asa fratiorul meu,practic tu te-ai dus pe de gratis,nu mai bine omoreati voi in ziua asta un mafiot poate,si noaptea mureai tu,practic te-a vandut,pentru ei e mai bine .. ai murit tu azi,si noaptea omoara pe altu,2 iepuri dintr-un foc . Esti aiurea .
fanaticaldoll Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 andix, nu ştiu unde ai promis dar nu era necesar. acum moare altcineva şi riscaţi dintr-o victorie să faceţi remiză.
andix3x Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 celine nu m`am sinucis ok ?:D ....Lumea putea sa se ia dupa first , dar naahh ...vote andix , chiar daca nu m`as fi votat , as fi murit oricum ...slaban , kid si cu dear sunt 3 ...ar mai fi venit si wootie ..uite ca`s 4 ...i was dead anyway :D don't be too hard with me :(
fanaticaldoll Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 şi dacă spuneai că eşti incompetent poate nu se întâmpla :)în fine, după calculele mele durango ar trebui eliminat pentru neparticipare. nu a postat în ultimele două zile de mafia.
andix3x Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 you forgive me right ? :blush:le : send those targets :P ,si vedeti ca mafia e unde va asteptati mai putin :D ...
the_first Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 şi dacă spuneai că eşti incompetent poate nu se întâmpla :)în fine, după calculele mele durango ar trebui eliminat pentru neparticipare. nu a postat în ultimele două zile de mafia.avand in vedere ca aceste 2 zile au fost unele dintre cele mai scurte , eu zic ca merita sa fim putin mai indulgenti :D
blk Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Pot sa zic cu destula siguranta ca jumatate din joc a fost praf din cauza discutiilor din acest topic, gen postul lui Wanksta ^
Life Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 da .. dar totul se stie acuma, eu nu am mai postat chestii de genu inainte.
blk Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 da .. dar totul se stie acuma, eu nu am mai postat chestii de genu inainte.Prietene, esti mort. TACI!
fanaticaldoll Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 blk are dreptate. la jocul următor sper că lucrurile vor sta diferit! adică închidem ăsta ;)
fanaticaldoll Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 problemuţa noastră e că weekendul ăsta nu cred că sunt acasă aşa că nu pot modera. îmi pare rău, eu speram să gatăm azi, dar....
Life Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 si iara sa asteptam pe toti pana trmit mailurile ?acum asteptam dupa Wootie ( probabil ), ai tu chef sa astepti dupa 20 ?:D
blk Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Hmm, cred ca pot sa ma ocup si eu. Chiar ar fi indicat sa se termine mai repede.