Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

De ciuda ? Am promis remeber ? Decat un politist incompetent mai bine unul mort , si asa m`ar fi lichidat mafiotii in noaptea asta , asta daca nu as fi murit inainte deoarece cetatenii astia naivi nu au priceput mesajul meu :D ....nu imi ureaza nimeni ' bun venit in cimitirul politistilor ' ?:D

Celine sorry , i made a promise :P ...

#-o #-o #-o te`am scutit de treaba asta :-* ...

mafia 3 here we go :>

Posted

De ciuda ? Am promis remeber ? Decat un politist incompetent mai bine unul mort , si asa m`ar fi lichidat mafiotii in noaptea asta , asta daca nu as fi murit inainte deoarece cetatenii astia naivi nu au priceput mesajul meu :D ....nu imi ureaza nimeni ' bun venit in cimitirul politistilor ' ?:D

Pai te-ar fi lichidat pe tine in noaptea asta, dar asa lichideaza pe altu' si uite cum s-au dus 2..

Posted

Nu stiu cum gandesti asa fratiorul meu,practic tu te-ai dus pe de gratis,nu mai bine omoreati voi in ziua asta un mafiot poate,si noaptea mureai tu,practic te-a vandut,pentru ei e mai bine .. ai murit tu azi,si noaptea omoara pe altu,2 iepuri dintr-un foc .

Esti aiurea .

Posted

celine nu m`am sinucis ok ?:D ....Lumea putea sa se ia dupa first , dar naahh ...vote andix , chiar daca nu m`as fi votat , as fi murit oricum ...slaban , kid si cu dear sunt 3 ...ar mai fi venit si wootie ..uite ca`s 4 ...i was dead anyway :D

don't be too hard with me :(

Posted

şi dacă spuneai că eşti incompetent poate nu se întâmpla :)

în fine, după calculele mele durango ar trebui eliminat pentru neparticipare. nu a postat în ultimele două zile de mafia.

Posted

şi dacă spuneai că eşti incompetent poate nu se întâmpla :)

în fine, după calculele mele durango ar trebui eliminat pentru neparticipare. nu a postat în ultimele două zile de mafia.

avand in vedere ca aceste 2 zile au fost unele dintre cele mai scurte , eu zic ca merita sa fim putin mai indulgenti :D

Posted

Pot sa zic cu destula siguranta ca jumatate din joc a fost praf din cauza discutiilor din acest topic, gen postul lui Wanksta ^

Posted

si iara sa asteptam pe toti pana trmit mailurile ?

acum asteptam dupa Wootie ( probabil ), ai tu chef sa astepti dupa 20 ?:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...