fanaticaldoll Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 liquidule, îţi place deci? :Pwanksta, te iubim! tu ştii!!! :P :hug:eqi, ce e tinere? :P
Equilibrium Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ce mor politisti , zici ca suntem in sicilia wtf ) mie-mi spui -_- fanatical... dupa ce e gata jocu poti sa-mi spui care m-a linsat ? ce mor politisti , zici ca suntem in sicilia wtf ) mie-mi spui -_- fanatical... dupa ce e gata jocu poti sa-mi spui care m-a linsat ? fuUUU... sry de dabal :(
liquidlove Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Da Celine draga, incepe sa imi placa,pacat ca nu am jucat eu tocmai cum ar fi trebuit de la inceput,si m-am aruncat in mainile mafiotilor,dar nah ...findca am fost omorat primul inseamna ca eu am fost ce-l mai 'fioros' pentru mafioti . :rofl1: Urmatoarea editie o sa joci si tu,din cate am inteles...cu tine va trebuii sa avem grija :D In rest,imi place ca saracul lucian se zbate singur pe acolo ! Abea astept sa vad ce e Lucian si blk,sunt asa de imprevizibili,incat na-i zice ca sunt ba politisti,ba mafioti.
andix3x Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 eu ma bucur ca a murit lance :crazy: .....that guy killed me last time
Equilibrium Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sigur că da, sifonez tot! promit sa tac ca un mort ce sunt acuma :(... Pinky Promise! :D
Equilibrium Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Eu stiu... dar mie ciuda ca nu am stiut sa-mi joc rolu :( A fost primu meu joc, sper ca urmatorul sa-l joc mai bine! eq 'tinere' :rofl1:,tu ai murit ? rofl... welcome to the real world
fanaticaldoll Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 da, a ieşit un joc super, sunt foarte mândră de voi! eqi, ce dai? andix, ai o slăbiciune uşor necurată pentru lance? şi eu am )
liquidlove Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bine,hai ca eu va las...o sa am un zbor lung spre romania,si ma puc sa dorm,sa ma pot trezii dimineata .Take care ,have fun .
Equilibrium Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 (edited) eqi, ce dai? a flower and a big, big, big BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG of Popcorn :D LE: AAAAAAAAAAAAAAA DAB AL AGAIN :sef: Edited July 15, 2009 by Equilibrium
fanaticaldoll Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ok, liquid, be safe şi have fun! eqi, m-am uitat şi pot să spun şi aici, nu mă cunoşti te-a lipit de perete. cu o o lovitură simplă
Equilibrium Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ok, liquid, be safe şi have fun! eqi, m-am uitat şi pot să spun şi aici, nu mă cunoşti te-a lipit de perete. cu o o lovitură simplă :sef:... :comp1: :angry1: Good, now i can relax :D :crazy: thx doll :blush:
andix3x Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 did anyone says LANCE? where he is ? .... ...Oh , he's dead...thanks god... good night guys :D
Lucian Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 in dimineata asta se vad adevaratii mafioti... mie-mi spui?
fanaticaldoll Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 hei, nu începeţi iar!hmm, avem pe aici topic de genul 'TO DO LIST!'? că vreau să deschid eu unul dar nu vreau morală de la nenea lancelot ... şi funcţia search a lu' peşte.. :D :P
Lancelot Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 nu avem topic de ala PS fanatic :D toti au o slabiciune ptr mine..unii m-ar linsa..altii mi-ar da foc :D depinde de preferinte
THuG-Radu Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mafioţii au şi un mesaj pentru comunitatea rămasă în viaţă; cu sânge, stă scris: "ni l-ati luat pe radu, pt asta veti muri toti"Am incredere in tovarasii mei mafioti :D
Equilibrium Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 nu avem topic de ala PS fanatic :D toti au o slabiciune ptr mine..unii m-ar linsa..altii mi-ar da foc :D depinde de preferinte Te iubeste lumea... esti un fel de Ceausescu al Linkmania... unii inca te mai iubesc, pe cand altii vor sa te dea jos
nu ma cunosti Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ok, liquid, be safe şi have fun! eqi, m-am uitat şi pot să spun şi aici, nu mă cunoşti te-a lipit de perete. cu o o lovitură simplă ce bine m-am simtit ) Am incredere in tovarasii mei mafioti :D me to, me to ;)