Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Thade @Controleaza-te amice . Incepi sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta ,tu esti incompetent,tu asa,tu ai facut aia ,fiecare a facut ce a vrut . Din punctul meu de vedere,tu ai jucat cel mai slab . Tu ai fost cel mai mult impotriva mea,eu stiam ca daca mor,urma sa se afla ca sunt politist,si tu vei fi tras la raspunde,a fost la mintea cocosului . Felul in care tu ziceai 'Eu l-am investigat pe ala' eu aia eu aia,asa face un politist ma ? Da cartile pe fata ca e politist,daca nu te omoreau la voturi,te omoreau mafiotii noaptea,tot mureai .

Faptul ca eu am vrut sa fabulez,si sa scriu romane,e strict treaba mea ,eu am vrut sa abordezu jocu asta ata . Nu inteleg de ce suferi ca te-au omorat,tu ti-ai cautat-o .

De ce a murit lance din vina mea ? =)) ! Doamne scumpule,dute la baie fa un dush rece,si calmeaza-te . No hard fellings .

ma eu nu sufar cu nimic, nu ma oftic c-am murit, dar prefer sa joc cu oameni competenti.

ceea ce trebuie sa inveti:

1.jocul se bazeaza pe investigatiile facute noaptea, nu poti sa arunci cu rahat in stanga si in dreapta ca politist cand tu n-ai facut ABSOLUT NICIO INVESTIGATIE FACUTA doar de dragul de a-ti folosi imaginatia

2.un politist iese la atac pentru siguranta cetatenilor, dar un politist slab (ca tine) ii va acuza pe toti inainte ca el sa stie ceva sigur

3.atat timp cat lucrurile nu sunt clare, politistul sta deoparte, analizeaza, asteapta investigatiile, nu poti sa joci agresiv sau prostesc (cum ai facut tu) ca politai, ca ti-o iei in barba de la mafie + cetateni, ai murit primul nu? ok, deci eu sunt ala slab, swagger!

4.aici nu esti politist sau mafiot IRL, se pare ca nu ti-au placut jocurile tip "adventure", gamere :(

Posted (edited)

ma eu nu sufar cu nimic, nu ma oftic c-am murit, dar prefer sa joc cu oameni competenti.

ceea ce trebuie sa inveti:

1.jocul se bazeaza pe investigatiile facute noaptea, nu poti sa arunci cu rahat in stanga si in dreapta ca politist cand tu n-ai facut ABSOLUT NICIO INVESTIGATIE FACUTA doar de dragul de a-ti folosi imaginatia

2.un politist iese la atac pentru siguranta cetatenilor, dar un politist slab (ca tine) ii va acuza pe toti inainte ca el sa stie ceva sigur

3.atat timp cat lucrurile nu sunt clare, politistul sta deoparte, analizeaza, asteapta investigatiile, nu poti sa joci agresiv sau prostesc (cum ai facut tu) ca politai, ca ti-o iei in barba de la mafie + cetateni, ai murit primul nu? ok, deci eu sunt ala slab, swagger!

4.aici nu esti politist sau mafiot IRL, se pare ca nu ti-au placut jocurile tip "adventure", gamere :(

Fratiorul meu,doar findca eu nu am facut atata tan-tam pe baza investigatilor mele,a fost findca cate am facut,erau curati . Nu cred ca trebuie sa-ti dau tie explicatii .

Fratiorul meu,tu m-ai investigat pe mine cand ai zis ca-s corupt,ca am arma,si ca nush ce ? Cum ai putut zice ca eu am iesit afara din camera,ca am o nu stiu ce geaca ca era praf de pusca,ca am o arma,care era a ta,ca eu ti-am furat-o ,asta nu e fabula ? Pe baza caror investigatii ai ajuns tu la concluzia asta ,ce am facut eu ,a fost sa determin jucatorii sa voteze pe cineva anume .

Jocul cum il abordez,e stric problema mea,vad ca asta nu intelegi tu,daca eu am vrut sa joc prostesc,FOARTE BINE,joc prostesc,daca eu am vrut sa joc agresiv,joc agresiv . Intelege asta se vor schimba datele problemei . Nu stiu de ce mai contiunii sa-ti raspund,tot nu o sa ajung nicaieri cu tine,tu esti tu,eu sunt eu,tu iti vezi de ale tale,si eu de ale mele .

p.s Cel putin cand am murit eu nu am inceput sa arunc cu noroi in toate partile ,sau sa zic :DIN CAUZA TA AM MURIT,WANKSTAAAAAAAA .....not .

Edited by liquidlove
Posted

p.s Cel putin cand am murit eu nu am inceput sa arunc cu noroi in toate partile ,sau sa zic :DIN CAUZA TA AM MURIT,WANKSTAAAAAAAA .....not .

tu faci cum vrei, pe mine ma deranjeaza jucatorii slabi si nu vad motiv pentru a nu spune ceea ce cred, chiar imi place sa spun ceea ce cred

it's time to actually l2p bro

Posted (edited)

tu faci cum vrei, pe mine ma deranjeaza jucatorii slabi si nu vad motiv pentru a nu spune ceea ce cred, chiar imi place sa spun ceea ce cred

it's time to actually l2p bro

Vezi,incepi sa intelegi,fiecare face ce vrea . Daca din punctul tau de vedere,sunt un jucator slab,foarte bine ,poti sa impartasesti asta cu fiecare om cu care te intalnesti pe strada dar intr-un mod civilizat . Nu ca mai iei cu texte si cu diverse sarcasme care nu-si au locul aici . Practic e un joc,care eu unul l-am jucat sa mai imi ocup timpul liber,nu unul in care sa sufar,spre deosebire de tine,care de cum a murit,a inceput sa se lege de toti . Desii nu ai motive ,eu unul pot sa zic ca as fi avut tot dreptul sa ma leg de x si de y,dar nu,n-are rost .

Learn to play,ne cerem scuze ca noi jucatorii nu ne ridicam la standardele tale,ce ar fi sa joci mafia singur si sa ne dai la noi astia slabi pace sa jucam cum stim si noi .

Hai ca o dam in flame,nu o sa ma mai obosesc sa-ti raspund .

Edited by liquidlove
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...