blk Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Eh.. are voie sa devoteze dupa ce s-au strans voturile necesare pentru linsare instanta?
blk Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 E aiurea asta.. linsare insanta inseamna instant din momentul ultimului vot.Daca moderatorul nu e prezent pe moment se poate razgandi lumea dupa 3 ore.. care mai e rostul linsarii instante?
celmaislabaN Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ^ agree. e o prostie asa. atunci tot timpu o sa retragem unu din noi votu, si se strica jocu
Lucian Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 instanta e deja la 8 voturi? :-?sunteti voi asa convinsi in privinta lui? ca eu nu
Irina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nu se poate asa ceva , faza e ca toti lasati impresia ca ati fi mafioti ma,rusine politistilor ps : rip
fanaticaldoll Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 prea târziu!după acest eveniment poate scoateţi şi voi creioanele şi hărtia şi începeţi cu ceva corelaţii; folosiţi logica, cu inventivitatea m-aţi convins deja! ;)
celmaislabaN Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 e imposbil, pacat ca toti aveau comportament de mafioti. cand intr`un altfel de joc cineva iti zice " ba l`am interogat pe x si are nush ce" clar te gandesti ca vrea sa minta... dar nah
Equilibrium Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Vedeti ca iara o ardeti aiurea, ganditi inainte sa actionati!!! lucian, devotarea ta nu e luată în calcul! ------------------------------------------------- moare thd - poliţist competent începe noaptea! trimteţi ţintele până vineri seara! voi nu ca batman, batman 4 politisti dead
pitikoo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 • Nici el, nici celelate tipuri de politisti nu afla din descrierea sau numele rolului daca sunt "competenti" sau nu, putand deduce "eficienta" rolului doar dupa investigatiile din timpul jocului.Nu trebuia dezvaluit ce fel de politist era la sfarsitul jocului ?
fanaticaldoll Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nu trebuia dezvaluit ce fel de politist era la sfarsitul jocului ?nu, în realitate nu! în emailuri nu tebuie să vă specific nimic, la aia se referă ce ai subliniat tu; care ar mai fi treaba? ţi-aş spune: tinere eşti incompentent! mafia îţi iese curată, săteanul iese murdar? suntem la grădiniţă?!!
Lucian Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Politist (Competent)• Cel mai frecvent rol investigator. In timpul noptii, alege un jucator pe care sa-l ancheteze. Moderatorul ii spune politistului daca persoana anchetata este mafiot sau nu.cum sa fiu eu mafiot, cand eu investighez pe Thug-Radu si el este mafiot?! don't be dumb...well eu stiu pe cine votez
fanaticaldoll Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gata, încetaţi cu discuţiile aici! jocul ăsta a fost prea mult pentru voi (??!). Când se joacă mafia, indiferent dacă e un joc mai complicat sau mai simplu, nu au loc discuţii pe lângă joc! trebuia să discutaţi acolo, pe timp de zi, să puneţi cărţile pe masă, nu să căutaţi pansamente şi umbre din est-vest!trimiteţi ţintele şi spor la ziua ce o aveţi în faţă, asta dacă vreţi să mai continuăm jocul!l.e.e clar că reprezentanţii mafiei sunt defavorizaţi datorită acestor discuţii! mi-au îngăduit destule, am lăsat atâtea indicii! sunt extrem de iritată!
pitikoo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mafia asta are deja 19 pagini si inca nu e gata. Cealalta a avut 7 pagini
liquidlove Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gata, încetaţi cu discuţiile aici! jocul ăsta a fost prea mult pentru voi (??!). Când se joacă mafia, indiferent dacă e un joc mai complicat sau mai simplu, nu au loc discuţii pe lângă joc! trebuia să discutaţi acolo, pe timp de zi, să puneţi cărţile pe masă, nu să căutaţi pansamente şi umbre din est-vest! ))))))))))) faaaaaaaaacepalm Bai si al dreq de nu te credeam ceva mare in mafie,bagam si mana in foc pentru tine .
Lancelot Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 am gresit si eu un pic ..dupa aia-mi dadusem seama..dar nu aveam cum sa o intorc :)well :D sa vedem ce iese
celmaislabaN Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 eu plec pana in bucuresti. revin doar maine tarziu, daca cumva incepe ziua si se voteaza, votul meu se duce la thug radu( daca e posibil). sper sa apuc si eu ziua.