Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

E aiurea asta.. linsare insanta inseamna instant din momentul ultimului vot.

Daca moderatorul nu e prezent pe moment se poate razgandi lumea dupa 3 ore.. care mai e rostul linsarii instante?

Posted

e imposbil, pacat ca toti aveau comportament de mafioti.

cand intr`un altfel de joc cineva iti zice " ba l`am interogat pe x si are nush ce" clar te gandesti ca vrea sa minta... :)) dar nah

Posted

Vedeti ca iara o ardeti aiurea, ganditi inainte sa actionati!!!

lucian, devotarea ta nu e luată în calcul!

-------------------------------------------------

moare thd - poliţist competent

începe noaptea! trimteţi ţintele până vineri seara!

voi nu ca batman, batman

4 politisti dead :))

Posted

• Nici el, nici celelate tipuri de politisti nu afla din descrierea sau numele rolului daca sunt "competenti" sau nu, putand deduce "eficienta" rolului doar dupa investigatiile din timpul jocului.

Nu trebuia dezvaluit ce fel de politist era la sfarsitul jocului ?

Posted

Nu trebuia dezvaluit ce fel de politist era la sfarsitul jocului ?

nu, în realitate nu! în emailuri nu tebuie să vă specific nimic, la aia se referă ce ai subliniat tu; care ar mai fi treaba? ţi-aş spune: tinere eşti incompentent! mafia îţi iese curată, săteanul iese murdar? suntem la grădiniţă?!!

Posted

Politist (Competent)

• Cel mai frecvent rol investigator. In timpul noptii, alege un jucator pe care sa-l ancheteze. Moderatorul ii spune politistului daca persoana anchetata este mafiot sau nu.

cum sa fiu eu mafiot, cand eu investighez pe Thug-Radu si el este mafiot?! don't be dumb...

well eu stiu pe cine votez

Posted

gata, încetaţi cu discuţiile aici! jocul ăsta a fost prea mult pentru voi (??!).

Când se joacă mafia, indiferent dacă e un joc mai complicat sau mai simplu, nu au loc discuţii pe lângă joc! trebuia să discutaţi acolo, pe timp de zi, să puneţi cărţile pe masă, nu să căutaţi pansamente şi umbre din est-vest!

trimiteţi ţintele şi spor la ziua ce o aveţi în faţă, asta dacă vreţi să mai continuăm jocul!

l.e.

e clar că reprezentanţii mafiei sunt defavorizaţi datorită acestor discuţii! mi-au îngăduit destule, am lăsat atâtea indicii! sunt extrem de iritată!

Posted

gata, încetaţi cu discuţiile aici! jocul ăsta a fost prea mult pentru voi (??!).

Când se joacă mafia, indiferent dacă e un joc mai complicat sau mai simplu, nu au loc discuţii pe lângă joc! trebuia să discutaţi acolo, pe timp de zi, să puneţi cărţile pe masă, nu să căutaţi pansamente şi umbre din est-vest!

=)))))))))))))

faaaaaaaaacepalm :|

Bai si al dreq de nu te credeam ceva mare in mafie,bagam si mana in foc pentru tine .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...