Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mai, cine are cap, isi da seama despre ce am vorbit in postul anterior.ori ceva e gresit, ori liquid era politist corupt ;P
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) Frateee, pe langa egalul asta = as mai baga inca vreo 300 de paranteze,ca sa-ti exprim starea in care sunt acum,dar ar fi prea inestetic si ma rezum la un = si 5 paranteze ))) p.s am sters quote sa nu te dau de gol :) Edited July 8, 2009 by liquidlove
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) Oh,edit ! Edited July 8, 2009 by liquidlove
dear painter paint me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ce-ai mamica?hug me :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 o sa aflati voi dilema mea, dupa noaptea asta, sau la sfarsitu jocului :Pdepinde cum sta treaba
afroMAN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 lasa-ma sa te leg cu catusele pls Esti nebun? Oh, stai.. stiam deja raspunsul la intrebarea asta.. :lol: Oricum, nu @ plouaaaa, nu pot sa credd
blk Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cred ca m-am prins de ce e asa nedumerit Wanksta.Oricum, te va lamuri fanaticaldoll cel mai probabil in legatura cu problema ta..
Equilibrium Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hmmmmmmmmm.... i still wonder, am i Stevie Wonder?
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 o sa aflati voi dilema mea, dupa noaptea asta, sau la sfarsitu jocului :Pdepinde cum sta treabaNu ca ar mai schimba ceva :DDar hai ca a fost funny...Aveti grija seara asta ... :)
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 am o întrebare: voi vreţi să terminaţi jocul ăsta sau vă depăşeşte?
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dacă mai continui să scrii aici ce vb cu tine pe privat, am încheiat discuţiile. tu pui la îndoială modul meu de a modera, eu zic să te mai gândeşti!
Lancelot Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 eu zic sa ne calmam..e doar un joc pe care unii din noi incearca sa-l joace la relaxare..plus sa-si testeze un pic intuitia..Restul comentariilor chiar sunt de prisos...si nu ma faceti sa incep sa va sanctionez din cauza unui joc..si fara acuzatii false la adresa moderatorului..chair si-a calcat un pic pe cuvant..cu organizarea unei a doua editii....si voi o atacati cand de fapt foarte putini de aici au jucat cum trebuie :)
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 şi eu vreau să dau drumul la joc dar mai există o personalitate (evident!) care nu a trimis ţinta! am greşit eu că nu am specificat cât ţine noaptea asta, am crezut că e de la sine înţeles că ne grăbim cu ţintele ca să grăbim şi jocul, dar nah... aşteptăm liniştiţi la un ceai!