fanaticaldoll Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 si ce-mi fura?aşteaptă să vin cu lucruri elementare, dar dacă insişti îţi spun.să zicem că tu eşti hoţ şi într-o noapte poţi fura ceva de la un jucător; te hotărăşti pe cine vrei să furi şi-mi spui mie prin email: eu, kamikaze, hoţ, vreau să fur ceva de la Lance.eu, ştiind ce e Lance şi în funcţie de ce e el îşi răspund: ai reuşit să iei de la Lance un pistol / un cuţit / o seringă / o sticlă cu bere. (doar una din astea). tu faci legături şi poţi să-ţi dai seama în funcţie de ce ai primit, ce e Lance. Dacă are pistol poate fi poliţist sau mafiot, seringă - medic, sticlă - beţiv. Pe timp de zi, ajuţi la linşare în funcţie de ceea ce ai primit.
Equilibrium Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 si cum se va alege fiecare "oaie" , "sticlete" sau mafiot?
Guest Kamikaze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 aşteaptă să vin cu lucruri elementare, dar dacă insişti îţi spun. să zicem că tu eşti hoţ şi într-o noapte poţi fura ceva de la un jucător; te hotărăşti pe cine vrei să furi şi-mi spui mie prin email: eu, kamikaze, hoţ, vreau să fur ceva de la Lance. eu, ştiind ce e Lance şi în funcţie de ce e el îşi răspund: ai reuşit să iei de la Lance un pistol / un cuţit / o seringă / o sticlă cu bere. (doar una din astea). tu faci legături şi poţi să-ţi dai seama în funcţie de ce ai primit, ce e Lance. Dacă are pistol poate fi poliţist sau mafiot, seringă - medic, sticlă - beţiv. Pe timp de zi, ajuţi la linşare în funcţie de ceea ce ai primit. adica pagina aia enorma nu contine nici macar lucrurile elementare? omagad...dar daca dau de un dildo? e stripteuza? hai ca am rabdare de acum.
fanaticaldoll Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 si cum se va alege fiecare "oaie" , "sticlete" sau mafiot? trag la sorţi într-un mod corect, linişteşte-te! :) kami, eşti un coşmar ba da, acolo sunt lucruri elementare dar eu încerc să fac totul mai simplu :)
Equilibrium Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 (edited) trag la sorţi într-un mod corect, linişteşte-te! :)sunt foarte calm, nu stiu de unde vezi tu ca sunt nelinistit.pun doar niste intrebari acuma ca sa nu pun mai incolo.. :) Edited June 5, 2009 by Equilibrium
fanaticaldoll Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Cand incepe jocul?tu citeşti tot ce scriu? sau mai mult în diagonală? cred că am zis pe undeva că începem după marţi!
turbomaxim2 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 tu citeşti tot ce scriu? sau mai mult în diagonală? cred că am zis pe undeva că începem după marţi!Usor prietene, sa nu faci boom.
Guest Kamikaze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 avem drujbe? cum ii omoram? putem alege circumstantele? putem sa desenam in paint?nume marfa putem sa ne alegem? eu vreu sa fiu Jimmy Blue Eyes :lol:
nu ma cunosti Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Usor prietene, sa nu faci boom.nu va aprindeti, ca nu rezolavti nimic. turbomaxim2, daca citeai postul ala enorm, stiai cand incepe jocul.# eu in mare parte am inteles despre ce e vorba :DQ : vor fi folosite adresele de mail pe care sunt facute account-urile de pe forum ?
fanaticaldoll Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 nu mă cunoşti - îmi daţi prin pm orice adresă vreţi, de regulă cea pe care o folosiţi des.kami, eu dau armele, dar dacă vei cădea la sorţi că eşti mafie, am să-ţi dau o drujbă ;)turbo, nu fac boom, scuze că par agitată, mă străduiesc :)
Guest Kamikaze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 turbo, nu fac boom, scuze că par agitată, mă străduiesc :)si te descurci bine, you go girl :lol:
fanaticaldoll Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Am revenit :) Termeni şi aspecte care cred eu că se cer explicate. (dacă mai sunt alte lucruri, vă rog să-mi spuneţi, poate eu nu-mi dau seama) Lucrurile stau cam în felul următor: Cu toţii veţi forma o comunitate de oameni, un sat; fiecare dintre voi va primi un rol prin email de la mine (pentru asta am nevoie de emailurile voastre), roluri pe care le veţi confirma tot prin email. Roluri posibile sunt cele puse mai sus (mafioţi, săteni cinstiţi, poliţişti, medici, psihopaţi..). Eu voi trage la sorţi, nu pun nimic pentru că vreau; În cazul de faţă, vor fi maxim 6 mafioţi; suntem o mafie mică; sunt multe roluri care nu vor fi utilizate, tot ce pot spune este că veţi fi mafioţi, cetăţeni, doctori, psiho şi poliţişti; mă mai gândesc dacă mai adaug ceva :) Odată ce aţi primit rolurile şi le-aţi confirmat, putem începe. Scopul vostru este să aflaţi mafioţii şi să-i linşaţi pe timp de zi; scopul mafioţilor este să vă scoată pe voi pe timp de noapte, adică să vă ucidă, dar pe timp de zi vor minţi ruşinos încercând să vă ducă în eroare şi să vă pună să vă linşaţi între voi. Atuul lor în faţa voastră este că ei discută pe timp de noapte şi se cunosc între ei; voi NU puteţi face asta! Odată ce ai primit un rol, indiferent ce (în afară de mafiot) eşti pe cont propriu, nu discuţi cu prietenul sau amicul să-i spui ce eşti; se strică tot jocul. Insist la treaba asta! Atuul vostru în faţa lor este că sunteţi mai numeroşi şi aveţi un scop comun, acela să îi linşaţi pe ei! Noaptea şi ziua la mafia: ziua = 4 zile calendaristice; noaptea = 2 zile calendaristice noaptea, persoanele care au activitate (mafie, poliţist, psiho, medic ..) trimit ţinte la mine; de genul: mafia: eu x, vreau să ucid pe y! Poliţist: eu z, vreau să investighez pe h! Doctor: eu t, vreu să salvez pe j! În funcţie de ce primesc de la voi, următoarea zi de mafia, vin cu noutăţi pe forum:ex, a murit k! Poliţistul primeşte feetback de la mine, răspunsuri posibile de genul: L are activitate sau L e murdar, sau L are armă, sau L nu are activitate.... în funcţie de asta judecaţi pe timp de zi şi încercaţi să linşaţi pe cineva. Treaba cu linşatul... În funcţie de ce spun poliţiştii (atenţie! Mafioţii se pot da poliţişti şi pot minţi!), adică în funcţie de răspunsurile la investigaţii, în funcţie de bănuielile vostre, instincte etc. veţi vota zilnic pe cineva pentru a elimina. La începutul fiecărei zile stabilesc câte voturi sunt necesare pentru a elimina, de regulă - Linsari: 50% din numărul vostru+1 voturi - linsare instanta, 33%din numărul vostru +1 voturi - linsare la termen. Linşare instantă ? dacă cineva a primit numărul maxim de voturi, moare instant, nu mai postează nimeni nimic; linşare la termen ? dacă primeşte numărul de voturi asociat linşării la termen, acuzatul poate să mai negocieze pâna la finalul zilei; dacă nimeni nu retrage votul, moare la final. Cum spuneam, mafia vorbeşte pe timp de noapte (noapte la mafia, evident), conferinţă mess, nu contează, împreună decid pe cine doresc să ucidă şi doar un singur mafiot trimite ţinta; să nu credeţi că dacă sunteţi 6 o să ucideţi 6 pe noapte; doar unul! Să vă povestesc şi de psiho, deşi scrie în roluri; psiho joacă haotic pe timp de zi, dar noaptea ucide, el nu e de partea nimănui ci vrea să-i ucidă pe toţi! Atenţie, e un personaj periculos. Dacă reuşiţi să linşaţi psiho sunteţi la fel de câştigaţi ca şi atunci când linşaţi un mafiot. Pe de altă parte, psiho poate ucide mafie pe timp de noapte. Doctorul salvează; cei mai mulţi doctori cu care am jucat se salvau pe ei , dar unii mai empatici trimit ţinte şi încearcă să salveze alţii jucători; dacă ţinta lui este aceeaşi cu ţinta mafiei, cel ce urma să moară, va trăi. Poliţiştii, pot fi de mai multe feluri, (citiţi la roluri), atenţie dragi poliţişti, de voi depind foarte multe lucruri. NU VĂ DECLARAŢI ROLURILE! ce vreau să spun este că, dacă eşti poliţist, doctor sau alt personaj pozitiv şi cu abilităţi, şi spui pe timp de zi ce eşti, eşti filat de mafie şi ucis. Pe ei îi interesează mai ales să moară cei cei pot să-i desconspire; cu toate astea, ca poliţist, poţi primi într-o noapte răspuns că x e mafie. Evident că pe timp de zi eşti nevoit să spui că eşti poliţist ca să convingi la linşare; linşând mafiotul, eşti ţinta sigură. Aici intervine medicul! Eşti medic şi ştii că z este poliţist şi toată lumea ştie asta, eşti cu salvatul pe el în fiecare noapte! Nu uitaţi că luptaţi împreună pentru un bun comun, adică să câştigaţi! Hmm, dacă îmi mai vin ceva idei, am să le pun. Până marţi e tot timpul! m-am râzgăndit, chiar vreau să citiţi cu atenţie TOT ce am scris, inclusiv primul post al lui Lance! Lectură frumoasă! :P şi partea care îmi place mie :D - Moderatorul are tot timpul dreptate! - Orice neînţelegere îmi va fi comunicată mie personal pe mail (celine.spiridon [at]gmail [dot] com) - Linşări: 50%+1 voturi - linşare instantă, 33%+1 voturi - linşare la termen - în caz de egalitate la voturi sau dacă nu se strânge necesarul de voturi nu este eliminat nimeni. - Termeni care pot fi cu aproximaţie : ziua = 4 zile calendaristice; noaptea = 2 zile calendaristice - Numarul de voturi necesare va fi anunţat in fiecare zi. - Inactivitatea mai mult de o zi duce la eliminarea jucatorului.!!! Atenţie cu ce faceţi prin alte părţi, dar da, admit alte usere până la urmă, că nah :) - ţintele se trimit prin email. ţintele netrimise la timp vor fi pierdute. ţintele vor fi scrise sub forma: eu Corleone (Mafiot) il ucid pe Giuseppe / eu Holmes (politist) îl anchetez pe Corleone / eu Misti doctor salvez nicu - Rezultatul la trimiterea ţintelor se returnează numai LA SF?RŞITUL NOPŢII, imediat înainte de zi. - Rolurile vor fi fost trase la sorţ ! -Comunicarea in afara forumului a oricarui lucru legat de acest joc de mafia duce la eliminarea din joc si la imposibilitatea de a juca in vreuna din mafiile urmatoare moderate de mine. :D - Este interzisa citarea mesajelor moderatorului in posturile voastre. -Nerespectarea regulilor duce la eliminare.
Guest stefteo21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sunt sigur ca ideea asta ai preluat-o si mi se pare interesant jocul :DVrei sa ne zici si noua site-ul unde il putem juca ? Sunt sigur ca este un robot sau un server care indeplineste toate functiile pe care le faci tu :DPS: Cum o sa discute masonii intre ei fara ca ceilalti sa vada ? Mi se pare cam greu prin PM
Ga|\|EzU Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sunt sigur ca ideea asta ai preluat-o si mi se pare interesant jocul Vrei sa ne zici si noua site-ul unde il putem juca ?Regulamentul si Rolurile pt. Mafia au fost preluate de pe siteul http://www.romafiaclub.net Menţionez aceasta pt. a aprecia munca pe care au facut-o administratorii site-ului respectiv..
Guest stefteo21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ops :D scz dar n-am citit tot ce scrie pe aici
fanaticaldoll Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sunt sigur ca ideea asta ai preluat-o si mi se pare interesant jocul biggrin.gifVrei sa ne zici si noua site-ul unde il putem juca ? Sunt sigur ca este un robot sau un server care indeplineste toate functiile pe care le faci tu biggrin.gifPS: Cum o sa discute masonii intre ei fara ca ceilalti sa vada ? Mi se pare cam greu prin PM1. da, am specificat de unde sunt.2. nu ştiu dacă un server explică şi moderează mai bine decât o persoană, de aceea tind să cred că există moderatori şi pe acolo; personal nu am jucat acolo ci în comunităţi mai mici.3. masonii, şi reţelele de mafie pot vorbi cum doresc, inclusiv prin conferinţe de mess :)Aştept întrebările voastre aici. Dacă m-am făcut aşa bine înţeleasă deja, nu pot decât să mă bucur; oricum, vă sunt la dispoziţie şi în timpul jocului pentru nelămuriri.Până una alta, aş dori să strâng adresele de mail; deja am primit câteva pmuri. Pm aici sau mail la: celine.spiridon@gmail.com
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mai am aproximativ 10 emailuri de strâns. Chestia asta cu emailurile e importantă, regret dacă există sceptici care nu sunt de acord cu asta, din motive pe care le înţeleg, de altfel. Tot ce pot spune este că după joc, am să le şterg :) plus că nu mă înscriu chiar deloc în lista infractorilor informatici :P, pot garanta cu viaţa mea că nici windowsul nu ştiu să-l schimb :Dwhatsoever, dacă cineva nu vrea să dea eamilul, atunci să-mi spună prin pm ca să-l şterg din lista de jucători :) Şi nimeni nu are nelămuriri, asta e bineee! mai e puţin şi începem ;)
Equilibrium Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 plus că nu mă înscriu chiar deloc în lista infractorilor informatici :P, pot garanta cu viaţa mea că nici windowsul nu ştiu să-l schimb :D pinky promise ?
nu ma cunosti Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 cand primim mail cu rolul care il vom avea in joc ?:) banuiesc ca asa incepe joaca :)