THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ok, mă retrag :) răspund la mailuri pe înserat. Pusic
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 only in your dreams ;) Just kiddin` anyway, e un forum, nu te ataca :) Si in plus, habar n`am cum arati. Poate esti urata, schioapa, chioara de`un ochi, fara 3 dinti in gura, cheala si atunci dracu te mai pupa
Lancelot Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 nu prea vad rostul acestor discutii aici :) incercam sa discutam pe marginea jocului si sa glumim fara sa exageram
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ai dreptate, sunt tot ce ai spus tu mai sus ;)hmm, ce spui dacă ai ignora persoana mea şi ai înceta cu aluziile astea infantile?
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ai dreptate, sunt tot ce ai spus tu mai sus ;)hmm, ce spui dacă ai ignora persoana mea şi ai înceta cu aluziile astea infantile?Dintr`o data nu ma inghiti ? Wtf ? E perioada aia a lunii ?K, whatever, incepe sa`mi para rau ca nu te`ai tinut de cuvant cand ai zis ca n`o sa mai intri pe forum.
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 regret că te-am dezamăgit! fă ceva şi rezolvă problema dacă eşti capabil. în rest, încetează să fii stupid!
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 regret că te-am dezamăgit! fă ceva şi rezolvă problema dacă eşti capabil. în rest, încetează să fii stupid! Nu vad unde e problema si cu ce am gresit eu. Nu vad care ar fi interesul meu in a rezolva problema. Ce am eu de castigat ca tu esti sau nu suparata pe mine ? Nici macar nu te cunosc. Daca am gresit cu ceva, spune`mi, si daca e asa, imi cer scuze, pt. ca nu mi`a fost rusine niciodata sa`mi recunosc greseala ...
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hahahahahhaaah morrrrrrrrrrrrradule, eu cred ca ea s-a referit in general, fara lucruri de genul pusic cu persoane pe care nu le cunosti si care nu-ti permit, that's a rule bro ;pin rest nu stiu, dar calm down niggaz, be happy like HUGE THADE <3
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ok?! Pe sfantul roz . Amice, stai tu linistit ca stiu sa joc mai bine ca tine ;) spre deosebire de tine pot zice ca am si experienta Acum, tu vezi o ciuda si o invidie imensa pe restu care au ramas in joc. In esenta, as putea spune ca nu stii sa pierzi :) Hai nu te agita,trebuia sa pun presiune pe voi cand am jucat,ca sa fiti mai activi,joci cum vrei,tu ai experienta ) . Aici vezi lucrurile putin gresit,nu port pica sau ciuda pe nimeni,e un joc...care mi-a facut placere sa-l joc,si daca vor mai fi editii vitoare il voi mai juca cu toata placerea . Hai nu fiti tristi :D
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 va potoliti azi si lasati cearta? daca va mai certati aiurea eu am iesit, ce pana mea ori ma joc si ma distrez ori stau sa va vad frustrarile p-aici?
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eu sunt la plaja n-am stress ;> hai ca vin si eu, m-am ridicat de pe WC :( STAI ASA CA VINE VALU CU MARELE THAAAAAAADE PS; daca fac pluta pe spate, va atentionez ca am nasul cam mare, sa nu va speriat ca nu sunt rechini
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hai ca vin si eu, m-am ridicat de pe WC :( STAI ASA CA VINE VALU CU MARELE THAAAAAAADE PS; daca fac pluta pe spate, va atentionez ca am nasul cam mare, sa nu va speriat ca nu sunt rechini thade daca te doare burta nu te-as sfatui sa stai in soare..cine stie ce se poate intampla.... :whistle: si mai ales in apa... stai sub o umbrela mai bine si iti aduc eu cu galetusa apa )
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 azi noapte nu vorbeai cu mine cu "ma", cata viclenie pe tine
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 acum sunt roz :( e bine, fie, ma duc trist sub umbrela :(adu' o bere b-)
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nu fi trist ma :( , bere? nu prea cred..pana cand nu te "linistesti" ..
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 daca vrei sa petreci multe ore pe wc..treaba ta :( ps : unul din wc-uri se afla langa camera mea
afroMAN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pai ba, eu vreau ca diseara sa fiu in bar. Puii mei, I don`t wanna die so young ! Si in plus, inca n`am apucat sa pun mana pe crazy ! ____________________________________________ YES ! Diseara beau pe gratis ! crazy kid, te rog, diseara, il lasi pe thd ca tot cu el ai fost si vii si faci atmosfera la chef la slabanu` :D Helloooo! Tu nu vezi ca exagerezi? Ai intrat prea rau in pielea personajului sau care e faza? Esti vreun fat frumos si nu stiam eu? Crezi ca esti atat de important?
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Helloooo! Tu nu vezi ca exagerezi? Ai intrat prea rau in pielea personajului sau care e faza? Esti vreun fat frumos si nu stiam eu? Crezi ca esti atat de important?Omfg, alta.Era o gluma.ONE FUCKING JOKE, get over it.
afroMAN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 O gluma? Ca vad ca tot insisti pe aceeasi idee.. In fine.. nu mai conteaza.