Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

only in your dreams ;)

Just kiddin` anyway, e un forum, nu te ataca :) Si in plus, habar n`am cum arati. Poate esti urata, schioapa, chioara de`un ochi, fara 3 dinti in gura, cheala si atunci dracu te mai pupa :))

Posted

ai dreptate, sunt tot ce ai spus tu mai sus ;)

hmm, ce spui dacă ai ignora persoana mea şi ai înceta cu aluziile astea infantile?

Dintr`o data nu ma inghiti ? Wtf ? E perioada aia a lunii ?

K, whatever, incepe sa`mi para rau ca nu te`ai tinut de cuvant cand ai zis ca n`o sa mai intri pe forum.

Posted

regret că te-am dezamăgit! fă ceva şi rezolvă problema dacă eşti capabil. în rest, încetează să fii stupid!

Nu vad unde e problema si cu ce am gresit eu.

Nu vad care ar fi interesul meu in a rezolva problema.

Ce am eu de castigat ca tu esti sau nu suparata pe mine ? Nici macar nu te cunosc. :-??

Daca am gresit cu ceva, spune`mi, si daca e asa, imi cer scuze, pt. ca nu mi`a fost rusine niciodata sa`mi recunosc greseala ...

Posted

hahahahahhaaah morrrrrrrrrrrr

radule, eu cred ca ea s-a referit in general, fara lucruri de genul pusic cu persoane pe care nu le cunosti si care nu-ti permit, that's a rule bro ;p

in rest nu stiu, dar calm down niggaz, be happy like HUGE THADE <3

Posted

ok?!

Pe sfantul roz .

Amice, stai tu linistit ca stiu sa joc mai bine ca tine ;) spre deosebire de tine pot zice ca am si experienta

Acum, tu vezi o ciuda si o invidie imensa pe restu care au ramas in joc. In esenta, as putea spune ca nu stii sa pierzi :)

Hai nu te agita,trebuia sa pun presiune pe voi cand am jucat,ca sa fiti mai activi,joci cum vrei,tu ai experienta :))) .

Aici vezi lucrurile putin gresit,nu port pica sau ciuda pe nimeni,e un joc...care mi-a facut placere sa-l joc,si daca vor mai fi editii vitoare il voi mai juca cu toata placerea .

Hai nu fiti tristi :D

Posted

va potoliti azi si lasati cearta? daca va mai certati aiurea eu am iesit, ce pana mea ori ma joc si ma distrez ori stau sa va vad frustrarile p-aici?

Posted

:)) eu sunt la plaja n-am stress ;>

hai ca vin si eu, m-am ridicat de pe WC :(

STAI ASA CA VINE VALU CU MARELE THAAAAAAADE

PS; daca fac pluta pe spate, va atentionez ca am nasul cam mare, sa nu va speriat ca nu sunt rechini :|

Posted

hai ca vin si eu, m-am ridicat de pe WC :(

STAI ASA CA VINE VALU CU MARELE THAAAAAAADE

PS; daca fac pluta pe spate, va atentionez ca am nasul cam mare, sa nu va speriat ca nu sunt rechini :|

thade daca te doare burta nu te-as sfatui sa stai in soare..cine stie ce se poate intampla.... :whistle: si mai ales in apa... stai sub o umbrela mai bine si iti aduc eu cu galetusa apa :)))

Posted

Pai ba, eu vreau ca diseara sa fiu in bar. Puii mei, I don`t wanna die so young ! :((

Si in plus, inca n`am apucat sa pun mana pe crazy ! :-*

YES ! Diseara beau pe gratis !

crazy kid, te rog, diseara, il lasi pe thd ca tot cu el ai fost si vii si faci atmosfera la chef la slabanu` :D

Helloooo! Tu nu vezi ca exagerezi? Ai intrat prea rau in pielea personajului sau care e faza? Esti vreun fat frumos si nu stiam eu? Crezi ca esti atat de important?

Posted

Helloooo! Tu nu vezi ca exagerezi? Ai intrat prea rau in pielea personajului sau care e faza? Esti vreun fat frumos si nu stiam eu? Crezi ca esti atat de important?

Omfg, alta.

Era o gluma.

ONE FUCKING JOKE, get over it.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...