fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ok, acum să nu ne dezvăluim identităţile aici :) eu zic să fiţi atenţi în noaptea asta cine are de lucru şi pe zi să încetaţi cu prostiile şi să vă solidarizaţi :)
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 rip liquid :-s sorry... dar n-ai prea stiut sa te aperi :( Draga mea irnk,nu prea am avut ce sa ma apar,am incercat tot,v-am spus ca am fost in camera,ceea ce a fost adevarat,nu eu l-am omorat...eu incercam sa va apar,de acea nu am incercat sa votez aiurea,fara dovezi . Eu fiind politist,am investigat si eu ceva...dar nu va pot spune,degeaba v-am tot zis...votati fratilor,mergeti pe mana mea,ati ales sa urmati pe cine nu trebuia...uite ca s-au dus 2 politisti . LIQUID MA, LIQUID now vote fucking lance ps: medic plz Au stiut ei pe cine sa omoare ... :P Ce face spiritul de turma la romani... a-ti mai pierdut un politist !!! Imi vine sa rad,dar asa e :) lasa-l.tu.pe.lance...uitate.la.cei.care.au.fost.impotriva.lui...adica....: wanksta, blk,thd,celmaislabaN.... cum.ee? Aveti grija pe cine votati,Lancelot e unul din cei care s-a gandit ce a facut...nu va panicati ca in cazul meu,aveati timp pana vineri,v-ati grabit..ati gresit,sper sa invatati din greseli . --------------- Si eu acuma mi-am iesit din rol...daca v-am adus acuze...sau ma rog,a fost de dragul conversatiei,asa trebuia sa ma comport eu ca personaj cand am fost atacat din toate partile...vreau sa felicit mafiotii,care si-au facut treaba de minune,si no really,au fost mult mai organizati ca restul . Dupa parerea mea,daca noi eram putin mai atenti..desii v-am averitzat,putea sa fie altcumva .. Hai ca mai urmaresc si eu,o sa ma mai rad :D Take care boys :kiss: Al vostru, mafiot/psicho/politist liquidlove
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 liquid, te rog nu mai posta pe subiect! morţii tac!
Equilibrium Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Draga mea irnk,nu prea am avut ce sa ma apar,am incercat tot,v-am spus ca am fost in camera,ceea ce a fost adevarat,nu eu l-am omorat...eu incercam sa va apar,de acea nu am incercat sa votez aiurea,fara dovezi . Eu fiind politist,am investigat si eu ceva...dar nu va pot spune,degeaba v-am tot zis...votati fratilor,mergeti pe mana mea,ati ales sa urmati pe cine nu trebuia...uite ca s-au dus 2 politisti . Au stiut ei pe cine sa omoare ... :P Imi vine sa rad,dar asa e :) Aveti grija pe cine votati,Lancelot e unul din cei care s-a gandit ce a facut...nu va panicati ca in cazul meu,aveati timp pana vineri,v-ati grabit..ati gresit,sper sa invatati din greseli . --------------- Si eu acuma mi-am iesit din rol...daca v-am adus acuze...sau ma rog,a fost de dragul conversatiei,asa trebuia sa ma comport eu ca personaj cand am fost atacat din toate partile...vreau sa felicit mafiotii,care si-au facut treaba de minune,si no really,au fost mult mai organizati ca restul . Dupa parerea mea,daca noi eram putin mai atenti..desii v-am averitzat,putea sa fie altcumva .. Hai ca mai urmaresc si eu,o sa ma mai rad :D Take care boys :kiss: Al vostru, mafiot/psicho/politist liquidlove Gimme a hug you psicho natzy :wub:... Si sper ca nu ma imbratisezi in slipi, da?
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Gimme a hug you psicho natzy :wub:... Si sper ca nu ma imbratisezi in slipi, da? :hug: :bye: ok celine :D
nu ma cunosti Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nu intelegeti esenta jocului . Daca nu ai timp,de ce te-ai inscris la joc ? Esti singurul care a participat cel mai putin la jocul asta .Ca sa poti fi intrebat,trebuie sa dai detalii,sa zici...aseara am fost acolo,si acolo,si el sa te intrebe de ce ai fugit pe colidor..si puii mei imaginatie,da cand nimeni nu stie nimic de tine ce vrei ? sa te intreb ce ? sa strig dupa tine @Mai chelule,ce mai faci@Amice, stai tu linistit ca stiu sa joc mai bine ca tine ;) spre deosebire de tine pot zice ca am si experientaTu ar trebuii sa sti cel mai bine . Doar faci parte din ei...frate,ai fost prea sigur ca io's murdar... AM FACUT O CAMPANIA IMPOTRIVA TA . VOTATI WANKSTA ! DAU MICI SI BERE .Acum, tu vezi o ciuda si o invidie imensa pe restu care au ramas in joc. In esenta, as putea spune ca nu stii sa pierzi :)
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mie nu-mi place fata lui d-aia l-am votat ^nu_ma_cunosti : ce a pierdut?
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 io is confuz la o chestie aici. ceva ce nu mi se pare ok.pot sa`ti dau un pm celine?
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pai ba, eu vreau ca diseara sa fiu in bar. Puii mei, I don`t wanna die so young ! Si in plus, inca n`am apucat sa pun mana pe crazy !
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dap, sărbătoritule, poţi :)Diseara chef la bar, celmaislabaN plateste :DYES ! Diseara beau pe gratis !crazy kid, te rog, diseara, il lasi pe thd ca tot cu el ai fost si vii si faci atmosfera la chef la slabanu` :Dradule, tu chiar mă îngrijorezi pe mine!
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 radule, tu chiar mă îngrijorezi pe mine! De ce mama draga ? :-s Sarbatorim in joc ! Nu vad care`i problema Daca am gresit cu ceva, my bad, incercam doar sa fac putina atmosfera
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 radule lasa-mi minorele :(pe mine ma doare burta, am facut diaree, deci toata seara ma voi caca. => nu vreau sa fiu suspect ca dup-aia iar tre sa scriu p-aici si ma enervati :( nu vin la petrecere etc
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 radule lasa-mi minorele :(Acuma de ce esti egoist ? :(
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 il.ierti? Pe mine ma lasa la sfarsit, sa chefuim si apoi :-s PAC PAC JUST KIDDING :D
pitikoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 radule lasa-mi minorele :( pe mine ma doare burta, am facut diaree, deci toata seara ma voi caca. => nu vreau sa fiu suspect ca dup-aia iar tre sa scriu p-aici si ma enervati :( nu vin la petrecere etc nasol moment ))
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 o sa ma c*c si eu langa thade toata seara dar vin sa sarbatorim :>
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 radule lasa-mi minorele :( pe mine ma doare burta, am facut diaree, deci toata seara ma voi caca. => nu vreau sa fiu suspect ca dup-aia iar tre sa scriu p-aici si ma enervati :( nu vin la petrecere etc Dic, la cat alcool duci tu, o sa lipsesti ? BAUTURA PE GRATIS THADE, BAUTURA PE GRATIS, THINK ABOUT THAT si ia dracu un furazolidon sau cum ii zice
Lancelot Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 sper ca sunteti multumiti de desfasurarea voturilor de pana acum ati reusit sa va omorati singur politistul PS dac afaceti calculul..vreo 4 care au votat au fost mafiotii..dar ceilalti 5 inconstienti? keep on going si se va termina rapid jocul
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ok, mă retrag :) răspund la mailuri pe înserat.