liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 fanatical, cati mafioti sunt ?Tu ar trebuii sa sti cel mai bine . Doar faci parte din ei...frate,ai fost prea sigur ca io's murdar... AM FACUT O CAMPANIA IMPOTRIVA TA . VOTATI WANKSTA ! DAU MICI SI BERE .
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 regret, în loc să scrieţi 10 pagini cu prostioare mai bine aţi gândi împreună şi logic ce se întâmplă :) cum ar fi să spun acum câţi sunteţi şi de partea cui? fac eu toată treaba în locul vostru, în timp ce voi vă comportaţi ca nişte prunci! e jocul vostru, jucaţi-l cum credeţi mai bine, dat toate elementele introduse de voi nu vă duc spre bine, vă avertizez!plus că jocul rezervă câteva surprize pe parcurs, mă aştept să fiţi pregătiţi să le înţelegeţi.gata cu sugestiile, discutăm pe larg după ce finalizăm jocul.spor!mersi că mă ajutaţi cu număratul voturilor, îmi e greu deja pentru că nu vă ştiu încă după nume.
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 vruiam sa fac lista cu mafiotii, nu eram sigur cati sunt, am gasit doar vreo 5 pana acum ^^
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 is atent la ce se discuta acolo, nu la posturile tale. 8 voturi liquid, inca 1 si gata.daca are 9 voturi ne tot zici direct celine?
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 gata cu liquid, 9 voturi. :Dfac pariu ca e psihopat
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 habar nu am, help! blk vreo 2 sau 3 liquid, cam 5 până acum, mai am două pagini de citit... şi tu parcă eşti votat! of :(
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 the first, am dat edit in legatura cu ce?cel slaban, fac pariu ca liqdlove e murdar ^^
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 is atent la ce se discuta acolo, nu la posturile tale. 8 voturi liquid, inca 1 si gata.daca are 9 voturi ne tot zici direct celine?dar sa sti ca nu era o tragedie daca nu scriam cu bold,asa ca te rog pastreaza observatiile pt tine!
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 regret, în loc să scrieţi 10 pagini cu prostioare mai bine aţi gândi împreună şi logic ce se întâmplă :) cum ar fi să spun acum câţi sunteţi şi de partea cui? fac eu toată treaba în locul vostru, în timp ce voi vă comportaţi ca nişte prunci! e jocul vostru, jucaţi-l cum credeţi mai bine, dat toate elementele introduse de voi nu vă duc spre bine, vă avertizez!plus că jocul rezervă câteva surprize pe parcurs, mă aştept să fiţi pregătiţi să le înţelegeţi.gata cu sugestiile, discutăm pe larg după ce finalizăm jocul.spor!mersi că mă ajutaţi cu număratul voturilor, îmi e greu deja pentru că nu vă ştiu încă după nume.^^^^
fanaticaldoll Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 serios? trebuie să mă conving.. aşteptaţi :P hai gata, irina da, votează în bold ca să iasă în evidenţă, ăsta e raţionamentul, nici o altă tragedie. dacă sunt 9 voturi dezvălui identitatea lui liquid
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 9 voturi liquid.@ irnk nu fa pe impresara aici, dute cu pretenii tai de la cs. ok?
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 the first, am dat edit in legatura cu ce?cel slaban, fac pariu ca liqdlove e murdar ^^la.mai.toate.replyurile...din.topicul.jocului....ai.dat.edit........esti.enervant
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 da crazy.ok guys, eu trebuie sa plec, revin diseara :Dbafta liquid, ne vedem la urmatoarea " mafie "le: the first, stai calm, nu era ceva important, doar sa nu fac duble post sau dastea :P
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 9 voturi liquid.@ irnk nu fa pe impresara aici, dute cu pretenii tai de la cs. ok?ba ma lasi ? vezeti de ale tale
Equilibrium Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 da crazy.ok guys, eu trebuie sa plec, revin diseara :Dbafta liquid, ne vedem la urmatoarea " mafie "le: the first, stai calm, nu era ceva important, doar sa nu fac duble post sau dastea :Pnu are nimic dca faci double, nu e sectiune contorizata... nu mai veniti cu astfel de scuze
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 rip liquid :-s sorry... dar n-ai prea stiut sa te aperi :(
Equilibrium Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ce face spiritul de turma la romani... a-ti mai pierdut un politist !!!
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 LIQUID MA, LIQUIDnow vote fucking lanceps: medic plzlasa-l.tu.pe.lance...uitate.la.cei.care.au.fost.impotriva.lui...adica....: nu_ma_cunosti, blk,thd,celmaislabaN....cum.ee?