Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

fanatical, cati mafioti sunt ?

Tu ar trebuii sa sti cel mai bine . Doar faci parte din ei...frate,ai fost prea sigur ca io's murdar...

AM FACUT O CAMPANIA IMPOTRIVA TA . VOTATI WANKSTA !

DAU MICI SI BERE .

Posted

regret, în loc să scrieţi 10 pagini cu prostioare mai bine aţi gândi împreună şi logic ce se întâmplă :)

cum ar fi să spun acum câţi sunteţi şi de partea cui? fac eu toată treaba în locul vostru, în timp ce voi vă comportaţi ca nişte prunci! e jocul vostru, jucaţi-l cum credeţi mai bine, dat toate elementele introduse de voi nu vă duc spre bine, vă avertizez!

plus că jocul rezervă câteva surprize pe parcurs, mă aştept să fiţi pregătiţi să le înţelegeţi.

gata cu sugestiile, discutăm pe larg după ce finalizăm jocul.

spor!

mersi că mă ajutaţi cu număratul voturilor, îmi e greu deja pentru că nu vă ştiu încă după nume.

Posted

is atent la ce se discuta acolo, nu la posturile tale. 8 voturi liquid, inca 1 si gata.

daca are 9 voturi ne tot zici direct celine?

dar sa sti ca nu era o tragedie daca nu scriam cu bold,asa ca te rog pastreaza observatiile pt tine!

Posted

regret, în loc să scrieţi 10 pagini cu prostioare mai bine aţi gândi împreună şi logic ce se întâmplă :)

cum ar fi să spun acum câţi sunteţi şi de partea cui? fac eu toată treaba în locul vostru, în timp ce voi vă comportaţi ca nişte prunci! e jocul vostru, jucaţi-l cum credeţi mai bine, dat toate elementele introduse de voi nu vă duc spre bine, vă avertizez!

plus că jocul rezervă câteva surprize pe parcurs, mă aştept să fiţi pregătiţi să le înţelegeţi.

gata cu sugestiile, discutăm pe larg după ce finalizăm jocul.

spor!

mersi că mă ajutaţi cu număratul voturilor, îmi e greu deja pentru că nu vă ştiu încă după nume.

^^^^

Posted

serios? :)) trebuie să mă conving.. aşteptaţi :P

hai gata, irina da, votează în bold ca să iasă în evidenţă, ăsta e raţionamentul, nici o altă tragedie.

dacă sunt 9 voturi dezvălui identitatea lui liquid

Posted

the first, am dat edit in legatura cu ce?

cel slaban, fac pariu ca liqdlove e murdar ^^

la.mai.toate.replyurile...din.topicul.jocului....ai.dat.edit........esti.enervant

Posted

da crazy.

ok guys, eu trebuie sa plec, revin diseara :D

bafta liquid, ne vedem la urmatoarea " mafie "

le: the first, stai calm, nu era ceva important, doar sa nu fac duble post sau dastea :P

Posted

da crazy.

ok guys, eu trebuie sa plec, revin diseara :D

bafta liquid, ne vedem la urmatoarea " mafie "

le: the first, stai calm, nu era ceva important, doar sa nu fac duble post sau dastea :P

nu are nimic dca faci double, nu e sectiune contorizata... nu mai veniti cu astfel de scuze

Posted

LIQUID MA, LIQUID

now vote fucking lance

ps: medic plz

lasa-l.tu.pe.lance...uitate.la.cei.care.au.fost.impotriva.lui...adica....: nu_ma_cunosti, blk,thd,celmaislabaN....

cum.ee?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...