Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Prietene, fiecare cu stilul lui de joc. M`ai intrebat ceva si nu ti`am raspuns? ma vezi ca ma ascund? postez si eu atat cat am timp, nu imi petrec viata in fata pc-ului.

Nu intelegeti esenta jocului . Daca nu ai timp,de ce te-ai inscris la joc ? Esti singurul care a participat cel mai putin la jocul asta .

Ca sa poti fi intrebat,trebuie sa dai detalii,sa zici...aseara am fost acolo,si acolo,si el sa te intrebe de ce ai fugit pe colidor..si puii mei imaginatie,da cand nimeni nu stie nimic de tine ce vrei ? sa te intreb ce ? sa strig dupa tine

@Mai chelule,ce mai faci@

Posted

Liquid, eu cred ca tu nu intelegi esenta jocului =)) la tine din primele 3 posturi cred ca toata lumea si`a dat seama ca ceva nu e corect, esti prea patruns de sentiment, prea zici ca ala e nush ce si ala nu stiu ce, si incerci sa`i intorci impotriva altcuiva.. oricum fiecare cu stilu lui de joc... hf in continuare =) dar ne vei parasi

Posted (edited)

Incercam sa-mi fac treaba cat mai bine . Daca o sa mor,si cand o sa mor o sa vezi de ce am patruns asa,sunt si unele riscuri,dar daca voi le-ati fi gestionat mai bine,era mult,mult mai bine pentru restul de pe nava .

@Va mai raspunde deseara la intrebari,eu plec :D

Edited by liquidlove
Posted

ar trebui să deschidem un topic cu "perla forumistului înfierbântat" :))

aşa râd aici de unele chestii pe care le-aţi debitat . mirific...

liquid a văzut nuştiucând o umbră din partea est-vest a vasului, de numa :)) uaaaa!!!! :))

Posted

VOtez cu Lance, doar asa.. de drag! :)))

al cui drag? ^_^

ar trebui să deschidem un topic cu "perla forumistului înfierbântat" :))

aşa râd aici de unele chestii pe care le-aţi debitat . mirific...

liquid a văzut nuştiucând o umbră din partea est-vest a vasului, de numa :)) uaaaa!!!! :))

asta nu-mi place nici mie. nu stiu de ce inventeaza fel si fel de chestii si le expun ca fiind probe. ca si cum as spune ca am pus camere de filmat in toate colturile navei si l-am vazut pe blk omorand-o pe crazy...si ca ar trebui votat pentru linsare. cred ca toti ar lua-o de buna. not good.

doar doll hotaraste cine investigheaza / salveaza / omoara pe cine si in ce circumstante.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...