celmaislabaN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 fanatic, ziua cand e gata? cand e noapte? ca nu ai scris.. is confuz
Lancelot Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 ce-ar fi sa ne calmam spiritele :) nu vreau sa va pierdeti userele de pe forum acumPS liquid calm down :) fiecare are stilul lui de joc..daca posteaza mai rar nu inseamna ca nu urmaresc actiunea :) Jocul nu consta doar in a posta..ci si in a fi atent la orice detaliuPS sper ca am fost clar cand am zis sa incetati cu atacurile :)
blk Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 fanatic, ziua cand e gata? cand e noapte? ca nu ai scris.. is confuzCe fain ar fi sa citim si posturile :right:Also, damn!The error returned was:Flood control is enabled on this board, please wait 60 seconds before replying or posting a new topic
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nu`i corect.. pana scriu eu o data voi scrieti de 7 ori!
celmaislabaN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ce fain ar fi sa citim si posturile :right:Also, damn!Ce fain ar fi daca ai termina cu glumele astea slabe.Scrie ca noaptea s`a incheiat, dar nu scrie cat tine ziua, sau n`am obs eu?@ stiam ca e 4 zile de data trec, ma gandeam ca s`a schimbat :\
Irina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Prima zi!!După un an istovitor de studiu, practică, examene şi absolvire vine şi vremea dezmăţului: două săpămâni pe un iaht de croazieră.Împreună sunteţi studenţii aceleiaşi facultăţi; proaspăt licenţaţi, această ieşire e totodată un mod de a vă lua rămas bun unul de la altul. Navigând deja de 5 zile fără să întâmpinaţi vreo problemă, în dimineaţa zilei a şasea cabina de control este găsită distrusă, nu mai aveţi nici o legătură cu pământul, plutiţi în derivă. În cabină găsiţi pe geam un mesaj: la noapte vom ucide! Care e explicaţia a ceea ce se întâmplă, cine a devastat cabina?? cine a scris mesajul? Poate fi luată în serios ameninţarea?Începe prima zi! Toată lumea trăieşte, demaraţi discuţiile! Nimeni nu are nici o informaţie în plus referitor la ceilalţi, am început cu ziua pentru ca toată lumea să poată posta măcar o zi. Have fun, puteţi vota şi elimina dacă doriţi, dar nu aveţi probele necesare!Linşare instantă 10 voturiLinşare la termen 8trăiesc:1.celmaislabN 2.Lucian 3.crazy kid 4.lancelot 5.radu 6.the_first 7.IrnK 8.andix 9.equilibrum 10.thade 11. liquid love 12. blk 13. dear painter 14. wanksta 15. nu mă cunoşti 16. durango 17. wootie18. pitikoo-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------A nu se uita că:Moderatorul are tot timpul dreptate!- Orice neintelegere imi va fi comunicata mie personal pe mail (celine.spiridon [at]gmail [dot] com)- Linsari: 50%+1 voturi - linsare instanta, 33%+1 voturi - linsare la termen- In caz de egalitate la voturi sau daca nu se strange necesarul de voturi nu este eliminat nimeni.- Termeni care pot fi cu aproximatie : ziua = 4 zile calendaristice; noaptea = 2 zile calendaristice- Numarul de voturi necesare va fi anuntat in fiecare zi.- Inactivitatea mai mult de o zi duce la eliminarea jucatorului.- Tintele se trimit prin email. Tintele netrimise la timp vor fi pierdute. Tintele vor fi scrise sub forma: eu Corleone (Mafiot) il kilaresc pe Giuseppe / eu Holmes (politist) il anchetez pe Corleone- Rezultatul la trimiterea ţintelor se returneaza numai LA SFARSITUL NOPTII, imediat inainte de zi.- Rolurile au fost trase la sort !-Comunicarea in afara forumului a oricarui lucru legat de acest joc de mafia duce la eliminarea din joc si la imposibilitatea de a juca in vreuna din mafiile urmatoare moderate de mine.- Este interzisa citarea mesajelor moderatorului in posturile voastre.-Nerespectarea regulilor duce la eliminare.------------------------------------------------------------------------------------ziua ţine până marţi!go, go, go!postasem si gresit din cauza ta,uite slabane ^ ce e cu rosu
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ziua tine pana vineri.. scrie deasupra de lista celor care mai sunt in viata.Ps: Puteti sa scrieti aici sau prin pm tot ce nu are legatura cu jocul?
Equilibrium Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Eu am plecat la somn, imi cer scuze fata de cei care imi vor pune intrebari acuma, dar le voi raspunde dimineata!
blk Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ce fain ar fi daca ai termina cu glumele astea slabe.Scrie ca noaptea s`a incheiat, dar nu scrie cat tine ziua, sau n`am obs eu?@ stiam ca e 4 zile de data trec, ma gandeam ca s`a schimbat :\Buna dimineata.Final prima noapte! Noaptea a luat sfârşit. Tinerii camarazi se strâng pe puntea vasului; nimeni nu ar vrea să discute despre noaptea ce s-a încheiat, spaima pluteşte în aer, fiecare îşi caută înspăimântat amicii apropiaţi răsuflând liniştiţi întâlnindu-le privirea.Deşi nimeni nu ar vrea să creadă ameninţarea din cabina de control, toţi au simţit teamă în noaptea ce a trecut. Când totul părea să fie ok, se constată dispariţia lui Pitikoo. Tânărul poliţist este găsit mort în aceeaşi cabină de control. Pe geam un alt mesaj: "veţi muri cu toţii!” Începe a doua zi, votaţi şi eliminaţi pe unul dintre voi!linşare instantă - 9 voturilinşare la termen - 8 voturiziua ţine până vineriTrăiesc:1.celmaislabN 2.Lucian 3.crazy kid 4.lancelot 5.radu 6.the_first 7.IrnK 8.andix 9.equilibrum 10.thade 11. liquid love 12. blk 13. dear painter 14. wanksta 15. nu mă cunoşti 16. durango 17. wootie18. A murit:pitikko - poliţist
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Plec si eu la somn ca maine ma trezesc devreme.. Fugiti si voi ca n-am chef sa citesc maine 10 pagini ))))
dear painter paint me Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 iti rup capu' cand te prind xellost-omor!si o suflu pe crazy kid :bananadance2:hai caiovaaaaaa hai baetiiiiiiiiii
dear painter paint me Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 http://img261.imageshack.us/i/6gy5pog1hs6.jpg/pt thade :wub:
Lucian Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 misto banner...nasol ca persoana ce l-a scris se joaca intai ping-pong cu virgula aia si apoi se ia de persoanele care nu prea sunt in ton cu limba romana.
nu ma cunosti Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 E deja aiurea .De exemplu : nu ma cunosti,a postat de 3 ori in topic,vine spune The first,te-amv azut nush ce ,bla bla,te votez .Ce dreq,urmatoarea mafie sa nu mai vad jucatori de astia .Sa-mi pun toti jucatorii in cap,asa nu se poate .Activitate zero,creativitate zero,vine si el baga un vot,si pleaca . Ce dracu .Prietene, fiecare cu stilul lui de joc. M`ai intrebat ceva si nu ti`am raspuns? ma vezi ca ma ascund? postez si eu atat cat am timp, nu imi petrec viata in fata pc-ului.
andix3x Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 good morninggg !! please nu faceti prea multe pagini in astea 2 zile cat sunt plecat...am o lene sa citesc ..
pitikoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ce nasol e sa mori din prima zi :(.. si asa frumos era jocu' ps : la multi ani slabane