liquidlove Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Fiti atenti :) si lasati flames..:) parerea mea e ca nu trebuie sa stricati topicul si sa vin si eu cu avertismenteleMai iti permiti o data sa te legi de mine...te zic lui mama,si te si votez !Pana una alta,scuza-ma piticule ca mi-am permis sa fac o mica greseala gramaticala .
pitikoo Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mai iti permiti o data sa te legi de mine...te zic lui mama,si te si votez !Pana una alta,scuza-ma piticule ca mi-am permis sa fac o mica greseala gramaticala .Ok, scuza-ma ca ti-am atras atentia, dar m-a deranjat modul in care mi te-ai adresat atat in topicul asta cat si in celalalt. Peace.
THuG-Radu Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 cine mă cunoaşte ştie că nu o fac pentru că am fiţe în cap. Eu nu te cunosc, dar vreau ! Asl pls + jpg + avi + mp3 + id de mess alea alea c0c4 s7yL3
andix3x Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 radu nab ....vezi de pe ce id ti`a dat rolul :D...o sa fiu plecat 2 zile , scuze :beer: ..revin cat de repede pot :) ..
THuG-Radu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 radu nab ....vezi de pe ce id ti`a dat rolul :D...E gmail ! :-<
fanaticaldoll Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 alex, nu contează ce vrei tu ce aiurit e radu ăsta, toată lumea stă cuminte numai el postează la joc. incredibil
liquidlove Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Bai radule,iar esti beat,incep sa cred ca esti rau la bautura . :rofl1:
THuG-Radu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ce aiurit e radu ăsta, toată lumea stă cuminte numai el postează la joc. incredibil :"> :D Bai radule,iar esti beat,incep sa cred ca esti rau la bautura . :rofl1: Da, sunt cel mai amuzant tip alive cand sunt beat
tthdd Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 alex, nu contează ce vrei tu what? :( jignire, trebuie sa-ti ceri scuze cu 2-3 beri :( yea i'm a perv :>
fanaticaldoll Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ok, fiţi cuminţi până diseară, cine mai are de trimis ceva să o facă :) vă salut, mă aşteaptă o carte :Palex, nu-ţi dau nimic! de fapt, ar fi o provocare să mai găsim pe undeva tec :D din ăla îţi dau dacă vrei :P
THuG-Radu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ok, fiţi cuminţi până diseară, cine mai are de trimis ceva să o facă :) vă salut, mă aşteaptă o carte :P Revista foamea ? e thd pe coperta ;x
THuG-Radu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 neah, e o carte fără poze Desene animate ? :X SAILOR MOON ? :X:X