Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Lucian poti sa termini in a mentiona "jocul" asta in main topic? Te porti ca un copil de 13 ani si in joc si in realitate.

Posted

nu pricep de ce sunteţi aşa agitaţi. am mai zis cu editul că nu aveţi voie, nu pot să stau mereu cu ochii pe voi, respectaţi regula aia şi nu mai editaţi!

lucian, nu înţeleg care e problema ta? referitor la masoni....

Posted

toti ziceti ca bem in noaptea asta si ca se apropie ca ati luat cina bla bla.. ziua are 4 zile calendaristice si abia e sfarsitul primei :\

Posted

toti ziceti ca bem in noaptea asta si ca se apropie ca ati luat cina bla bla.. ziua are 4 zile calendaristice si abia e sfarsitul primei :\

Citim si noi primul post / regulile?

Mersi.

Posted

am citit, am rămas surprinsă de imaginaţia bogată de care dispuneţi dar am ceva sugestii pentru voi.

eu cred că ar trebui să luaţi în serios jocul, şi asta implică să nu mai postaţi aşa mult şi fără rost.

logic ar fi ca mafioţii să mintă cu ruşinare şi restul să se unească pentru a-i descoperi pe cei răi; ori voi minţiţi toţi de rupeţi! sunteţi toţi mafia şi eu nu ştiu? la ce vă foloseşte? care e scopul vostru de fapt? înţeleg că trebuie să urmaţi un fir, să creaţi o poveste, dar totuşi, e prima zi, nu aveţi informaţii în plus referitor la nimic şi nimeni şi vă pierdeţi în detalii inventate. ştiu că e funny, dar mai târziu o să fie dureros tot pentru voi!

repet, jocul ăsta nu e clasic, are ceva nou, în stilul în care îl abordaţi nu veţi sesiza acel nou care se va întoarce împotriva voastră.

ştiu, vă stric toată distracţi! vreau doar să gustaţi din jocul ăsta şi din altă perspectivă...

oricum, have fun!

Posted

aha, ok :)

piticuţ, ce e? ziua se termină mâine....

mă ucideţi, cât aţi scriiiis! :))

- Termeni care pot fi cu aproximatie : ziua = 4 zile calendaristice; noaptea = 2 zile calendaristice

ziua ţine până marţi!

go, go, go!

deci .. ?

Posted

Care parte din "aproximatie" nu ai inteles piticule?

P.S. Ar fi bine ca ziua sa se termine cand incepe ziua de marti, adica in 15 minute. Daca mai lasam oamenii inca o zi sa abureasca se fac 10 pagini de citit pe urma unui pansament si un glont pe care nu le-a vazut nimeni.

Posted

deci .. ?

Fratiorule drag ce-mi esti si simpatic :kiss: :kiss:

Citeste draga cuvant cu cuvant,si o sa-ti dai seama de mai multe,toate o sa ti se para mult mai usoare .

Ce dreq ma,nu e prima duma pe care o scoti,la inceput nu sti ce facultate ai absolvit,DESII SCRIIA PE PRIMA PAGINA,dupaia ma acuzi pe mine ca EDITEZ POSTURILE MELE,iar acum vi si ne zici ca pentru tine ziua dureaza nush pana cand,nu serios,esti enervant ,dar nu o lua ca o o ofensa,eu sunt in rol acum ! :))))

Hai punete si citeste cu atentie acolo..si ai grija .

Posted

Pana citesc eu ia un abecedar, ok ?

Macar el a trecut de partea cu cititul si s-a apucat de scris.

Tu pe de alta parte.. tot grupa mica :D

Posted

hai gata cu înţepaturile! pitic, îmi cer scuze dacă am părut că fac pe şefa cu tine, nu asta era intenţia, uneori am un stil ciudat de a aborda lucrurile, cine mă cunoaşte ştie că nu o fac pentru că am fiţe în cap.

liquid, permite-mi te rog să te întreb! am specificat eu ceva de facultatea pe care aţi absolvit-o? profil? nu cred.....dar veţi afla, dacă sunteţi atenţi :)

Posted

hai gata cu înţepaturile! pitic, îmi cer scuze dacă am părut că fac pe şefa cu tine, nu asta era intenţia, uneori am un stil ciudat de a aborda lucrurile, cine mă cunoaşte ştie că nu o fac pentru că am fiţe în cap.

liquid, permite-mi te rog să te întreb! am specificat eu ceva de facultatea pe care aţi absolvit-o? profil? nu cred.....dar veţi afla, dacă sunteţi atenţi :)

Nu face nimic :).

liquid se referea la faptul ca Lucian a intrebat ce facultate avem, iar eu am spus ca am terminat 10 clase la seral. A fost vina mea..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...